Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 32 358
  • 984
  •   1
Отговори
# 465
Dreamer, ако си била на аспирин, нищо чудно да е от това. Отлепване щяха да видят на ехограф, да. Зацапване в ранните седмици май се случва доста често, така че не си мисли най-лошото.
Относно Надежда - по принцип в онлайн досието ти трябва да качват всички резултати, амбулаторни листове и т.н., така че може да погледнеш и там. Според мен обаче си разпитвай лекарите, не разбирам как не ти дават информация. Ако лечението ти е да лежиш и да приемаш но-шпа, прогестерон и вит. Ц, това може и вкъщи. Вече ако ти дават нещо много специфично, което реално не знам какво може да е в толкова ранна седмица, може би има логика да си под наблюдение.
Ако имаш контакт с Персенска, не можеш ли да ѝ пишеш? Тя все пак е в същата болница, едва ли ще ѝ отнеме много да дойде да те види или поне да говори с лекарите, които са те гледали.
Най-важното е да е наред всичко, ние тук ще стискаме яко палци!

# 466
Дримър, стискам палци всичко да е наред HeartHeartHeart

# 467
kattes, благодаря, че попита. Ами действахме почти всеки ден, пък да видим. Мистерия е за мен как АГ каза, че овулацията ми е минала (не беше убеден де, видя "назъбен" фоликул около 22мм в десния яйчник и по това отсъди), а тестовете почнаха да стават положителни ден след прегледа. Иначе от днес съм с някакви тъпи нитипични болки ниско долу, интересно на какво ли се дължат. Та, много ме съмнява да е станало този месец.

# 468
Като каза кога сте действали се сетих, тези дни пак слушах някакви информативни клипчета и един лекар каза че ако правим тестове за ову, трябва да чакаме +тест и да правим на деня и два дни след него, след 4-5 дни въздържание. Ние никога не сме я прилагали тази схема, на мен лекарите ми казват винаги, ама винаги, през ден до няколко дни след ову...знам че е вечна тема дискутирана хиляди пъти, но споделям ако и друг като мен се чуди възможно ли е да нещо да бъркаме с тайминга :д а и скоро пак си припомнях овогенезата и имаше много хубава картинка с "назъбения" фоликул
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 17:56 от kattes

# 469
Dreamer, стиснати палци и от мен, аз също знам, че може да е от хематом, но той трябва да се види. Ако не, и аз съм чувала, че много успешни бременности имат зацапване. Успех, дръж ни в течение!
Иначе да се допълня за овулацията, в четвъртък бях при Пиперкова преди да вдигна температура и тя видя преминала овулация в последните 24 ч и каза, че няма нужда от повече опити целенасочени, което ме изненада предвид какво ми бяхте казали вие за контакт в деня на овулация и деня след нея. По принцип планирах да си имаме и в този ден, но не ми беше до това за съжаление.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 17:54 от Среднощно Слънце

# 470
Ха, интересно как на теб Пиперкова ти е казала даже кога е минала, а мен Бранков така объркана ме остави. Сравнявам ги, защото и двамата са в Неовитро 😄

За протокола да питам - ако в момента се случва овулацията, може ли да се види това на ехограф? За предстояща или вече минала е ясно.

# 471
слънце в деня на положителния тест (пика на лх) и следващия ден (овулацията) са най-важни опитите. Деня след ову също има някакъв шанс, но вече по-малък, защото реално по часове не знаеш кога точно е била. Но 24 часа след минала овулация е излишно, то самата тя трае най-много 8 часа. А на сперматозоидите им трябват няколко часа да стигнат на мястото, на което евентуално биха срещнали яйцеклетката. За това е най-важно точно преди спукването на фоликула да има опити, за да има материал, който е готов и чака на място, когато яйцеклетката вече е освободена

# 472
За протокола да питам - ако в момента се случва овулацията, може ли да се види това на ехограф? За предстояща или вече минала е ясно.

На мен лекарката ми каза, че жълтото тяло се формирало/визуализирало след около 24 часа. Мисля обаче, че ако е била съвсем скоро, примерно няколко часа преди прегледа, е възможно да не се види (добре).

# 473
Дриймър , стискам палци всичко да е наред! 🍀❤

# 474
  • София
Дрийм, палци и от мен.

За омегата - https://subra.bg/bg/hranitelni-dobavki/grija-za-syrceto/natural- … -150-caps/4/13338 аз пиех тази по препоръка на Сенкова. Сега съм спряла всичко покрай летните отпуски, защото ми писна да нося кутийки. Евентуално ще подновя част от добавките с началото на учебната година.

# 475
Аз обмислям да си купя една кутийка за хапчета да си ги разпределям по дни като баба ми.

# 476
  • Замък сред облаците
Тук тези с кутийките сме мнозинство Simple Smile

# 477
Аз обмислям да си купя една кутийка за хапчета да си ги разпределям по дни като баба ми.
Аз съм така от 1 година, егати кефа Grinning
Нямам търпение неделя вечер да почна да си ги нареждам Grinning

# 478
Дрийм и от мен стиснати палци Simple Smile всичко ще е наред Simple Smile

# 479
Има ли някой с ИР? Мога ли да пиша на лс, за да не спама с въпросите си?

Общи условия

Активация на акаунт