Като съвсем прясна кандидат-майка от август. Пожелавам на всички много много късмет в следващите месеци! Ние започнахме опити от този месец, исках да видя дали наистина овулацията ми е, когато предполагам аз и започнах тестове още от 10-11-ти ден, като на 13 и 14 имах много цервикалната слуз от типа белтък. Но до 18/19-ти ден в нито един момент линията, която показва овулация не беше по-тъмна от контролната. Правих дори по няколко теста на ден, защото бях сигурна, че след тази слуз настъпва овулацията съвсем скоро или в момента е ( поне такава е информацията от всичко, което изчетох). Максимум като оцветяване, което видях беше малко по-светла от контролнатата. Правихме опити и двата дни, когато имаше от ЦС тип белтък, както и няколко дни след това( когато беше О уж според приложението), но днес ми дойде на 28-и ден точно. Чудя се дали е възможно да не е имало въобще овулация въпреки обилната ЦС. По нея винаги съм си мислела, че знам кога ми е овулацията, но за първи път пробвам да засичам с лентички и честно казано малко се уплаших. Някой има ли такъв опит? Преди месец бяха на гинеколози и уж всичко беше наред. Също - можете ли да ме посъветвате какви хормони да пусна утре, на 3-и ден от цикъла? 

Препоръчани теми