Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 840
  • 984
  •   2
Отговори
# 135
Да, напълно съгласна съм с теб. Европейската карта я подновявам всяка година.  Задължително имаме и допълнителни застраховки за по-дълги пътувания от 2-3 дни. Дори и на колата имам карта на СБА важаща в чужбина и отделно още една застраховка за чужбина. Винаги се подсигурявам и дано никога да не потрябват. Добро напомняне за тези, които обичат да пътуват.

# 136
  • София
я кажете за тази европейска карта, че ние обмисляме дали да не посетим гръцкото море, досега не сме излизали в европа с детето.

# 137
Отиваш в Първа инвестиционна банка с паспорт на детето, акта за раждане и ваши лични документи с бащата и ти я издават.

# 138
Аз преди всяка почивка ходя в някоя застрахователна компания и правя застраховки според периода, за който ще пътуваме. Тъй като посещаваме страни и извън ЕС и така процедирам. Застраховките са евтини и не ме бърка да ги плащам. Става бързо.

# 139
Отивам на чхг категорично,направих още 2 .
 Имам леко зацапване.  Сложих си инжекция Прогестерон . Стискайте палци .

# 140
Не знам в кой град си, но в София в клоновете на лабораториите масово взимат кръв до макс два. Имай го предвид.

# 141
Работят до 6 тук  . Толкова ясна черта ,ако е изпарителна ,просто е подигравка.🙏

# 142
Здравейте, момичета! И аз се записвам за първи път във форума и в тази тема! Simple Smile Като съвсем прясна кандидат-майка от август. Пожелавам на всички много много късмет в следващите месеци! Ние започнахме опити от този месец, исках да видя дали наистина овулацията ми е, когато предполагам аз и започнах тестове още от 10-11-ти ден, като на 13 и 14 имах много цервикалната слуз от типа белтък. Но до 18/19-ти ден в нито един момент линията, която показва овулация не беше по-тъмна от контролната. Правих дори по няколко теста на ден, защото бях сигурна, че след тази слуз настъпва овулацията съвсем скоро или в момента е ( поне такава е информацията от всичко, което изчетох). Максимум като оцветяване, което видях беше малко по-светла от контролнатата. Правихме опити и двата дни, когато имаше от ЦС тип белтък, както и няколко дни след това( когато беше О уж според приложението), но днес ми дойде на 28-и ден точно. Чудя се дали е възможно да не е имало въобще овулация въпреки обилната ЦС. По нея винаги съм си мислела, че знам кога ми е овулацията, но за първи път пробвам да засичам с лентички и честно казано малко се уплаших. Някой има ли такъв опит? Преди месец бяха на гинеколози и уж всичко беше наред. Също - можете ли да ме посъветвате какви хормони да пусна утре, на 3-и ден от цикъла?

# 143
dani, отиди утре за кръвен, за да знаеш какво става.
Има някаква сянка на тестовете принтеб, но сякаш стои еднаква и не се насища. Изглежда ми бледа ако трябва да ти дойде утре или в други ден.

# 144
Работят до 6 тук  . Толкова ясна черта ,ако е изпарителна ,просто е подигравка.🙏
Изчакай до утре според мен, тая кръв едва ли я карат баш в момента до централната лаборатория, където се правят изследванията. Ще втаса до утре.
Егати филма с тия тестове Grinning

FBID… на най-първата страница има закован списък с изследвания. И аз имам сходно преживяване този месец с овулационните тестове, а не е като да ползвам за първи път. Може би си пила повече течности, може да не са минали достатъчно часове от последното ходене до тоалетна, може пикът да е кратък и да е бил посред нощ, много неща са причина да не го нацелиш. Аз съм разбрала, че при мен се хваща следобед към 3-4 примерно. Друга контрола за преминала овулация е следенето на базална температура, но и там е пипкаво и има тънкости. Най-добре е лекар да погледне положението 1-2 дни след цикъл и да каже.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 15:57 от hardcandy

# 145
В Рамус пуснах ,Ами централа е и ще излязат днес. От сутринта до следобед ,колко да се наситят ? При положение,че вчера изобщо нямаше черти. Освен ако не е фалшива.

# 146
  • На изток от Ада
Кенди нали имат хладилник!
Дани браво че пусна!

# 147
Кенди нали имат хладилник!
Дани браво че пусна!
Те имат, консервират я някак ама знам ли, аз бих предпочела да я дам преди обед, та да я работят веднага като пристигне при кораба майка. Ако е в централа директнл - там е друго, да.

# 148
Дани, момиче, не знам колко теста направи последните дни, ама са сигурно поне 20, може би повече. Знам, че се вълнуваш, аз също тествам рано и те разбирам, но според мен емоционално се съсипваш. Стискам палци за поне 70 ЧХГ сега на кръвния!
Също така, мой съвет, недей да пиеш нурофен, взимай само парацетамол за температурата. За нещата за гърло също бих била с едно на ум.

# 149
FBID , не е нужно тестовата да е по-наситена от контролната. И при еднакъв цвят на чертите, тестът е положителен. Така поне пише на повечето листовки.
Пълнолуние, да нямаш повече притеснения на почивката, а и после! Blush

Общи условия

Активация на акаунт