Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 849
  • 984
  •   1
Отговори
# 150
Dani, върховно безсмислие е да направиш 20 уринарни и чак тогава кръвен. Ти парите за кръвния си дала отдавна. А само се ошашка излишно. Дано се зарадваш с голямо ЧХГ.

# 151
Интересно ми стана, ако наистина с тестове не успее да се хване ову, а реално са правени стриктно спрямо указания и дори по няколко пъти на ден … толкова ли е невъзможно все пак да си е имало овулация? Просто да не бъде хваната с тестове по някаква причина?

# 152
Аз винаги я хващам с тестове . Макар и късна . 🙏

# 153
При липса на +тест може да има О, съответно при положителен тест може и да няма О. Няма гаранция.
Интересно ми стана, ако наистина с тестове не успее да се хване ову, а реално са правени стриктно спрямо указания и дори по няколко пъти на ден … толкова ли е невъзможно все пак да си е имало овулация? Просто да не бъде хваната с тестове по някаква причина?

# 154
  • Замък сред облаците
Ама вие не зацепихте ли, че “Дани” е Теди? Без хейт, моля Simple Smile

# 155
Здравейте, записвам и аз в темата. Честито на положителните тестове, нека всеки месец е така. Ние правим опити от три месеца за второ дете, в началото пробвах с тестове за овулация, благодарение на което си изпуснах овулацията 100 процента, моята по принцип е ранна, цикъла ми е на 25-26 дни. Освен това това бебеправене по график ни действа убиващо либидото с мъжа, та сега се ориентирам за овулацията по цервикалната слуз. Този месец взехме и лубриканта на Concieve, та ще видим. Сега се разболях и чакам цикъл да ми дойде , та няма да съм много разочарована предвид този факт, ако не се е получило този месец. На всички в очакване на чудото пожелавам да се научим на повече търпение ( все пак казват хубавите неща ставали бавно). Simple Smile

# 156
АА Пак само аз и ти се усетихме 😁

# 157
Ама вие не зацепихте ли, че “Дани” е Теди? Без хейт, моля Simple Smile

Явно е голям фен на точно тази тема.
В другите май не съм я засичала. 😄

# 158
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз също, ама мислех че всички ще Simple Smile

# 159
Ох аз си помислих че е , обаче даже на лично ми писа и беше мило, защото бях в критичен момент и се разубедих... Поства иначе и в бледа втора черта групите за положителни тестове...
Еспресо добре дошла , дано не се задържиш. А защо заради тестовете си изпуснала ову? Те са горе долу добро начало за ориентир, може би не съм те разбрала 😅

# 160
  • На изток от Ада
И се зачудих малко,че тест след тест но викам знам ли ?

# 161
Тука някакъв inside group joke има явно Smiley

# 162
Здравейте, момичета, честито и от мен на всички плюсчета от миналата тема.
Чета ви от един месец и реших и аз да се запиша тук вече.
Този месец ще ни е 3ти с опити. Предният следих овулация, но уви - освен един блед положителен престо, нямахме успех.
Този месец очаквам овулация около 14-15.09, а на 19.09 имам час за преглед при гинеколог и ще видим от там каква ще е отправната точка.
Имам поликистоза, която трябва да е овладяна, но не съм пускала изследвания от Януари. Може би и такива изследвания ще назначи лекарката след прегледа. Тайничко се надявах нещата да станат от втория път (миналият месец), макар да знаем, че не е чак толкова голям шанса, но да видим дали прогнозите ще са позитивни след прегледа (така и така си ми беше време за рутинен такъв).
Успех на всички и дано темата е още по-бебеносна от предната 🍀

# 163
Моюичета, ето това са тестовете, за които ви говорех. Всичките ми изглеждат почти еднакви на мен...ако пък е пропусната овулацията не би ли трябвало да в сшедващите дни да се изчисти чертата, а то седя така 5-6 дни, включително и по време на ЦС. За да се установи О кога е най-добре да се отиде на лекар, на 9-10-ти ден от цикъла, така ли?

Здравейте, момичета! И аз се записвам за първи път във форума и в тази тема! Simple Smile Като съвсем прясна кандидат-майка от август. Пожелавам на всички много много късмет в следващите месеци! Ние започнахме опити от този месец, исках да видя дали наистина овулацията ми е, когато предполагам аз и започнах тестове още от 10-11-ти ден, като на 13 и 14 имах много цервикалната слуз от типа белтък. Но до 18/19-ти ден в нито един момент линията, която показва овулация не беше по-тъмна от контролната. Правих дори по няколко теста на ден, защото бях сигурна, че след тази слуз настъпва овулацията съвсем скоро или в момента е ( поне такава е информацията от всичко, което изчетох). Максимум като оцветяване, което видях беше малко по-светла от контролнатата. Правихме опити и двата дни, когато имаше от ЦС тип белтък, както и няколко дни след това( когато беше О уж според приложението), но днес ми дойде на 28-и ден точно. Чудя се дали е възможно да не е имало въобще овулация въпреки обилната ЦС. По нея винаги съм си мислела, че знам кога ми е овулацията, но за първи път пробвам да засичам с лентички и честно казано малко се уплаших. Някой има ли такъв опит? Преди месец бяха на гинеколози и уж всичко беше наред. Също - можете ли да ме посъветвате какви хормони да пусна утре, на 3-и ден от цикъла?

# 164
Така и не ми излезе наситена втора линия , и реших, че не са моето нещо, после из форумите видях ,че на марката oview често има такъв проблем.
Ох аз си помислих че е , обаче даже на лично ми писа и беше мило, защото бях в критичен момент и се разубедих... Поства иначе и в бледа втора черта групите за положителни тестове...
Еспресо добре дошла , дано не се задържиш. А защо заради тестовете си изпуснала ову? Те са горе долу добро начало за ориентир, може би не съм те разбрала 😅

Общи условия

Активация на акаунт