Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 83 (м. септември и м. октомври)

• 36 462
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 735
Ерменкова си изкарва парите на гърба на мързеливите хора. Лошо няма, има търсене -  има предлагане.
Имам позната си купи. Казваше, че уж много знае за режима, накрая си каза, че не знае колко мазнини, колко протеини да яде. Затова си го купила. Тоест нищо не знае. Опитах да и предложа да и дам книги. Не искала.
Е, не отслабна, явно не е спазвала нищо.
Носеше си уж някаква храна по режима, не съм и гледала в купата, ама ядеше солетки и бисквити през останлото време.
Мотивация няма жената. Желание. То воля не е нужна тук.
Скрийншот не може да не може да се направи или да си запишеше от кое колко.

# 736
Звучи ми като необразована кифла, която капитализира от невежеството на подобни като нея.
Не исках да използвам думата, ма точно кифленски дъх ми оставя. За кифленско кето. Че и от пухкава кифла продадено Sweat Smile.
Акъл от такива хора обикновено не взимам, дори и безплатно, пък и за хранене...
Не искам да обиждам жената, просто особено от хора с проблеми не бива да се купува това нещо.
Узунов поне е принципен, доколкото съм чела рецепти и състав на добавки.

# 737
А тук сичко е без пари Joy

Любопитно ми какви са и рецепти и грамажите.

# 738
Ако не забравя ще взема да проверя от моята позната. Тя няма ИР, просто иска да отслабне доколкото знам.

# 739
Чебурашка. Аз ползвам my fitness pal, безплатната  версия. Можеш да си вкарваш твои рецепти и да сканираш бар кода директно на продукти от магазина.
Месеци наред вкарва всичко до последната троха, защото имам проблем с преяждане и емоционално хранене. Постепенно се научих да карам по усет повече и от време на време записвам, за да си сверя часовника.
След 6 месеца стриктно хранене мога да се похваля, че много рядко ми се прияждат боклуци, като хляб например. В повечето случаи когато съм гладна ми се яде месо. Най-вече мазно свинско.

Едит: сега я погледнах Ерменкова. Всичките й сертификати са от Center of excellence В Англия. Онлайн платформа за курсове, която никой не признава тук за обучение Joy С две думи, плащаш си да гледаш курс от няколко лекции и накрая ти принтират сертификат. Крака й не е стъпвал в университет или учебно заведение. Да им се чудиш на хората на кого се доверяват.
А, има и хартийка от issa Arisona, на сайта им дори не ти казват на какво е акроним issa. Но при тях за 4 седмици онлайн тренинг мога да стана личен треньор за $174 Joy А срещу $52/месец ставаш нутриционист.
Абе хората не й ли проверяват сертификатите откъде са? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 12:06 от Costa

# 740
Някъде имаше и тема за Ерменкова из форума. Само като чуя 30 дневен режим или от сорта, говорейки за кето... И после какво??  Че то за човек дето е преживявал основно на въглехидрати само адаптирането може да отнеме толкова време.
Това отделно от десерти и прочие, а и в темата май си менкаха режими че да не си ги купуват, това не знам как става ако се предполага че са индивидуални за всеки. Или няма значение кой 50 кила, кой 80 кила, нали е режим от "специалистка"...
За десертите и печивата особено в началото като още се нагажда човек май повечето тук сме на едно мнение, не помагат особено да се изградят добри навици. Отделно че аз не ям по много много пъти че една от всичките порции храна да ми е десерт, пък бил и кето. Нали ще изям по-малко от по-смислената храна така?? Не си броя калориите, просто не желая с това да се засищам.
Мне, за тия 100лв или колкото там ѝ е тарифата ще си купя пържоли и зеленчуци, а менюто ще си го направя сама. Неслучайно казваме на новите че отначало колкото по-опростено, толкова по-лесно.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 12:08 от natka

# 741
  • 🌊
Изтеглих си моднатата версия на MFP, та да е всичко отключено и почвам да записвам. Настроих нещата и веднага засече, че съм на НВВМХ.
Ще се науча да си записвам нещата, най-малкото да разбера дали и реално се тъпча или съм под нормата. Та обяд от пилешко филе и салата краставици/домат е 121 калории.

# 742
Изтеглих си моднатата версия на MFP, та да е всичко отключено и почвам да записвам. Настроих нещата и веднага засече, че съм на НВВМХ.
Ще се науча да си записвам нещата, най-малкото да разбера дали и реално се тъпча или съм под нормата. Та обяд от пилешко филе и салата краставици/домат е 121 калории.
Обядът ти обаче е Дюкан, а не кето. Добави някоя маслина в салатата и зехтин. Пилето от бут и с кожа или най-добре свинско.

# 743
А мазнини в този обяд? При мен би бил бутче с кожата, плюс зехтин на салатата и хубава шепа маслини в нея.
Сега, за някой вече адаптиран дето иска и да сваля не е нужно чак много мазнини да яде понеже реално има достъп до собствените си. Обаче и съвсем ниски не е работа.

# 744
А мазнини в този обяд? При мен би бил бутче с кожата, плюс зехтин на салатата и хубава шепа маслини в нея.
Сега, за някой вече адаптиран дето иска и да сваля не е нужно чак много мазнини да яде понеже реално има достъп до собствените си. Обаче и съвсем ниски не е работа.
Как пък сме писали едно и също?! Joy

# 745
Хаха аз като казвам че не е сложно... Grinning

# 746
  • 🌊
Това е най-близкото режимно, което намерих в офиса. Мазното го компенсирам на вечеря със зехтин😅

# 747
Някъде имаше и тема за Ерменкова из форума. Само като чуя 30 дневен режим или от сорта, говорейки за кето... И после какво??  Че то за човек дето е преживявал основно на въглехидрати само адаптирането може да отнеме толкова време.
Това отделно от десерти и прочие, а и в темата май си менкаха режими че да не си ги купуват, това не знам как става ако се предполага че са индивидуални за всеки. Или няма значение кой 50 кила, кой 80 кила, нали е режим от "специалистка"...
За десертите и печивата особено в началото като още се нагажда човек май повечето тук сме на едно мнение, не помагат особено да се изградят добри навици. Отделно че аз не ям по много много пъти че една от всичките порции храна да ми е десерт, пък бил и кето. Нали ще изям по-малко от по-смислената храна така?? Не си броя калориите, просто не желая с това да се засищам.
Мне, за тия 100лв или колкото там ѝ е тарифата ще си купя пържоли и зеленчуци, а менюто ще си го направя сама. Неслучайно казваме на новите че отначало колкото по-опростено, толкова по-лесно.
Който още от началото се мятка на десерти, не е сериозен в намеренията си според мен, а си търси извинение да си продължи с вредните навици ама ако може да "излъже системата".  
Тези непрекъснати рецепти за кето сладкиши и печива, които се въртят в пространството си е просто money grab за наивници.

Някой питаше колко стриктно мерим. Аз не меря нищо. Ям на корем когато съм гладна. Няма нужда от мерене и калориите нямат значение. Значение имат количествата, ако са прекалено много или прекалено малко, но ако се яде каквото трябва, чувството на глад се регулира от самосебе си.

# 748
Много хора искат ако може "хем туй в онуй, хем душата в рая"... Не на всички им е ясно че няма как да стане.

# 749
Невър, проблема е, че те ежедневно ги правят тия уж кето сладки.
Аз ще го направя в месеца веднъж.

Моята позната казва, че Ерменкова съветвала, че всеки ден трябвало да се ядат кето сладкиши. Ако не се правило, било вредно.
Joy

Онзи ден вечерта си правя гимнастика, пуснала съм си Гувернатката, кълчотя се и се хиля.
Та вика  сладураната, ще изям едно парче пица. Ама взима две и ги слага едно върху друго.
Малката и вика - Фран, но това са две парчета.
Фран: - Тихо, то тялото не знае, смята го за едно парче  Joy

Общи условия

Активация на акаунт