Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 83 (м. септември и м. октомври)

• 36 473
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 720
Откакто пролетта ли беше, лятото ли, имаше бг точно череши всичко мога да очаквам Като зареждане.
Запазвам си снимката иначе благодаря много, като съм в България ще го пробвам с удоволствие .

# 721
Здравейте! Поради високо кръвно налягане ми назначиха тези изследвания и съм малко притеснена от резултатите. Може ли някой да ги обясни преди да стигна на консултация при лекар. Благодаря предварително!

# 722
Това ако е при спазени 12 часа пост и да няма нещо друго да вдига инсулина изкуствено, си е баш за тук. А високият инсулин причинява задържане на натрий, плюс още 1-2 неща имаше чрез които повишава кръвното налягане.
Пак че са назначили инсулин да изследват във връзка с кръвното, не всеки лекар би го направил.
Не е непоправимо, в началната публикация на темата има събрана много информация, ще си отговориш на много въпроси. Дай си време да разучиш, много нещо е наистина но след товя ще се радваш че си го намерила събрано на едно място.

# 723
А какво може да бъде това нещо, което изкуствено би повишило инсулина? Някакви медикаменти примерно или..?

# 724
Дара аз си купувам оттук
https://deliciouslyguiltfree.com/collections/bread-and-wraps. Поне са без глутен и сравнително чист състав. И имат вкус на истински хляб/wraps. Слагам във фризера директно, защото и тях бая рядко ги ям, много бързо се размразяват, ако ми се ядат.
Сладките им неща не съм ги пробвала, защото не съм толкова по сладкото. Ако нещо приритам веднъж в годината правя по някоя кето торта от рецептите на Валерия.

# 725
Дара аз си купувам оттук
https://deliciouslyguiltfree.com/collections/bread-and-wraps. Поне са без глутен и сравнително чист състав. И имат вкус на истински хляб/wraps. Слагам във фризера директно, защото и тях бая рядко ги ям, много бързо се размразяват, ако ми се ядат.
Сладките им неща не съм ги пробвала, защото не съм толкова по сладкото. Ако нещо приритам веднъж в годината правя по някоя кето торта от рецептите на Валерия.
Благодаря. Не знаех този сайт. Валерия и аз я следвам. Каква енергия струи от нея. Възхищавам и се 💐

# 726
Днес и аз на домашен петел. За обяд имах бульон от рагуто и наденици +магданозено песто, вечеря петел и пак литър бульон, само че пилешки. Ммм бульоните са ми новата любов, с джинджифил, оцет, черен пипер, куркума.

# 727
  • 🌊
Аз сега гледах лайфа на Ерменкова с 1+1 режими, защото се оплаках на колежка, че отслабването ми стопира и тя каза да видя режимите, защото са разделени по грамажи и дози. Ама не ни се дават едни 100 лева за нещо, което дори не мога да запазя.
Аз знам, че имам проблем с тропането на лъжицата, защото грам не меря калории и сега ме е страх дали това не прецаква нещата. 
Вие колко стриктно мерите калории?

# 728
Как така не може да се запазят?

# 729
  • 🌊
След 30 дена ти се спирал профила. Не знам дали могат да се правят скрийншоти, но ми е странно да купя нещо и реално да не е мое.

# 730
Позната е на нейн режим в момента. Записва си всичко в тефтер, точно защото след 30 дни щял да ѝ се спре достъпа.

Аз ще гледам лайфа днес, евентуално. Чудя се и аз на тези режими и тази Ерменкова. Пише, че режимите ѝ били ок за ИР, репродуктивни проблеми и т.н Просто нямам отзив от някой и затова съм в дилема.

# 731
След 30 дена ти се спирал профила. Не знам дали могат да се правят скрийншоти, но ми е странно да купя нещо и реално да не е мое.

Ако параметрите на компютъра / лаптопа позволяват, ако е видео,  може да се направи запис на екрана, ако са снимки скрийншоти могат да се правят, но си е трудоемко.

# 732
Тази Ерменкова я следях в Инстаграм, преди да си капитализира рецептите. Харесаха ми тогава едни бисквити с фъстъчено масло и еритритол. Ми ей такива са й предимно нещата. Аз не бих нарекла чисто хранене нейните засукани рецепти, а някакво глезено мръсно кето. Написах го даже под една такава изкилиферчена рецепта и май ме блокна. Па и 100 кинта за това удоволствие… мерси. За хора с проблемна ИР, според мен, не става.

# 733
За Ерменкова само съм чувала, нямам инстаграм. Звучи ми като необразована кифла, която капитализира от невежеството на подобни като нея. Същата история като Узунов.
Дара дай да ти пусна още един сайт, от който си купувам олиа, колаген и майонеза/кетчуп. Абсолютно чисти като състав. Хлябът им ми харесва по-малко като състав и вкус, но основата им за пица е страхотна. Да подчертая че много рядко ям, някакси като имам такива неща във фризера съм спокойна психически и не ми се ядат Joy
https://hunterandgatherfoods.com/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw05i … LlQ8aAn1JEALw_wcB
А бутчърите, от които си поръчвам grass fed месо и карантия са тези. Доставят до цяла Англия с DPD next day delivery. Месото има абсолютно различен вкус.
https://swaledale.co.uk/?srsltid=AfmBOoohOuN0ypFTvK90bMSHKu1iHp3 … t0imJ6svzP3pKjN4g

# 734
  • 🌊
Позната е на нейн режим в момента. Записва си всичко в тефтер, точно защото след 30 дни щял да ѝ се спре достъпа.

Аз ще гледам лайфа днес, евентуално. Чудя се и аз на тези режими и тази Ерменкова. Пише, че режимите ѝ били ок за ИР, репродуктивни проблеми и т.н Просто нямам отзив от някой и затова съм в дилема.
Големия лайф беше вчера, общо взето си хвалеше новия режим, приемаше благодарности и това беше. Имам скрийншоти на по-важната информация.
Мен проблема ми е, че не си меря порциите, а Ерменкова с това я хвалят, че всичко е премерено.

Аз мога да изтегля MyFitnessPal, но не съм сигурна как седят нещата с разписването на калориите вътре. Мога ли като обикновен потребител да добавя моите рецепти, за да смятам калориите и да знам кога съм си достигнала дефицита?

Общи условия

Активация на акаунт