Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 83 (м. септември и м. октомври)

• 36 466
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 750
А да бе, ей сега ще ям аз глупости ката ден...
Че аз и преди да мина на режим не съм яла сладко често, ако чакам тя да ми каже какво да ям, не можем се разбра Grinning

Ох, аз не мога да се нарадвам че най-сетне уцелих хубава зелка преди няколко дни, ей на това вече като на десерт се радвах пък вие ако щете ми вярвайте Grinning Крехка, сладка, слюнча се докато ви разказвам просто. Майка ми май мислеше да я готви ама Натка яхна мандолината и каза че туй са глупости и ще ядем страхотна салата. "Заешка" - само зеле, морков, листа прясна целина от градината, оцет, зехтин... тука вече тичам за салфетка Joy С пържоли, де, да не помислите че съм баш на заешка диета - не съм такава Grinning

# 751
Costa
Благодаря ще разгледам
Мм се занимава с храните . Поръчки,доставки. Аз ако нещо специално искам ходя и си търся да го купя.
Напоследък често съм в лидл че децата с6е харесват бисквитки и кремчета от бебе щанда ,а и памперсите им чат-пат, ползвам . Квартален ми е.
Племенниците ми са влюбени пък в техните бретцели и кроасани с масло.
Плодове понякога също вземам..лятото бяха заредили страхотни дини ,те не са режимни? но пък останалите у дома не са в режим 😃
Ерменкова
Аз съм и чела менютата някъде но мисля във фб. Но и там като при Узунов. Колкото доволни толкова и не.

# 752
Ама Нати, сладко не си яла, ама на бирички няма да откажеш Joy
Абе всеки си има вкус. Смисъл изграден. А ир си е една и също.
Просто ир просто казано те кара да посягаш към въглехидратните храни, които обичаш.

# 753
Бирички режимни няма... Тъй че без. Пия си газираната вода и не мога да го мисля, биричка - на празник и подобни Grinning
Но със сигурност сме много дето сме повече по солените лакомства а не по десертите. А за нейните режиме масово това е коментарът - десерти на порязия.

# 754
Ми хапва й се на жената. То си й и личи Smile

# 755
Аз не мога да намеря актуални снимки. Има само една на уеб сайта й.

# 756
Ама тя и сайт ли има?
Съвсем.е тръгнала в комесална посока .

# 757
Ерменкова ли? Че тя от много време продава кето режими, уж индивидуално изготвени за всеки клиент. Ставало е и друг път дума и тук, и по други теми, нали често идва някой и пита за готов режим за ИР или някой да му изготви.

Между другото, това онлайн събитие което споделих оня ден е страхотно, естествено не гледам всичките че те са по 6 интервюта на ден и всяко е около час,  но за които си избрах не съжалявам. Те могат и само да се слушат де, само говорят така че не е нужно и да гледаш, то няма визуална част освен един видях за малко с едни графики.

# 758
Здравей те , имам един въпрос някой използвал ли е този вид степер и ако да какво ви е мнението ?

# 759
  • В центъра на моретата
Това не е степер, а вибромасажор. Има ги по някои фитнеси. Ако е с цел ИР - не става. Ако е за глезотийка - вероятно става.
Аз не бих си го взела.
По-добре някой уред, от който ще има полза.

# 760
Ама тя и сайт ли има?
Съвсем.е тръгнала в комесална посока .

Отдавна, помня, че го гледах преди година някъде.
Иначе наистина и в гуглето не и открива много снимки. Явно се крие жената.
Още откакто е почнала е ясно, че ще е с комерсиална цел.
Колкото и ще дипломи да сложи, това, че препоръчва ежедневна консумация на подсладители и смъква нивото под нулата.
Аз дипломи нямам. Ама с няколко клика мога да се запозная с всеки един продукт.
Тя всъщност разчита на няколко неща. Първо, на дипломите си. Чуждестранни курсчета, звучат гръмко.
Второ, привлича жени, които ги мързи да четат и основната им цел е сваляна само на кила. Не гледат като нас в подробности за това и онова. Ние разкостваме всичко.
Та и хората са си виновни, които и вярват безпрекословно.
На много хора им е страшна мъка да спрат сладкото и тя на това разчита. Привлича ги точно с това, че ежедневно ще хапват сладко.

Абе страшно грозно е да вредиш на хората по този начин с цел да привлечеш хора и пари.

# 761
Нормално е да ги привлича това че някой друг го е измислил, че и им предлага да не се "лишават". В друга тема стана дума за глюкозната революция как тъй е толкова популярна. Ами популярна е, щото рекламата е как всичко може да ядеш и няма да те бърка Grinning
Не всеки иска да дойде при нас, тук нали сме вещици... Още по-лошо, не само че не ги обичаме тия работи, ами и караме човек да мисли Joy
И Узунов с това беше популярен - то готово разписано, има кой да те строява (с това даже прекаляваха в групата му преди време, сега не знам как е). Що да се мори човек да се строява сам. Пък и ако не стане, пак друг ще е виновен, не подценявайте и това.

# 762
Здравейте! Поръчах си вит. Д 10 000 IU и мисля да го пия 2 пъти седмично. Отделно имам К2 120 мг и се чудя и него ли два пъти седмично с вит. Д, или по често? Как смятате?

# 763
Изследвала ли си витамин Д, защото дозата не е малка. Според мен за 10000 единици витамин Д, витамин К трябва да е 240 мг. Не съм спец, така че мнението ми хич не е меродавно. Ако имаш дефицит, два пъти седмично е недостатъчно. Количеството прием зависи от нивата ти в момента, поне според мен.

# 764
  • В центъра на моретата
пипи-лота, ако искаш се допитай в темата за Iherb или в темата за вит. Д. Скоро питаха за вит. К в темата за добавките за 5000 iu- поствам линк. Добре е да знаеш предварително какви са ти нивата в кръвта.
https://bg-mam.ma/p/1692481/48670002

Общи условия

Активация на акаунт