Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 18 530
  • 349
  •   2
Отговори
# 15
  • Пловдив
Класният в 8 клас е учителят по езика.
За ЕГ Пловдив става въпрос.
Ако е така, значи ще е мъж. Благодаря Simple Smile
А родителската среща в ЕГ Пловдив по отделни 8ми класове ли е?
Миналата година беше по класове. В един ден изкараха списъци на сайта заедно с името на класния ръководител и съответно в кое общежитие е родителската среща, а вътре вече на всяка врата имаше буквата на съответния клас и името на класния ръководител.
Днес успях да вляза в Дигиталната раница на дъщеря ми, ЕГ Пловдив. Там виждам учителите, които ще и преподават по предметите. Но няма паралелката и Класния. Писах им имейл с въпрос, кога ще изнесат тази информация на сайта. Децата много се вълнуват. Първият учебен ден наближава, а информация няма... В МГ-то са изнесли списъци по класове в училището.
А къде се влиза за тази дигитална раница?
edu.mon.bg
Име и парола им бяха раздадени в седми клас от старото училище.

# 16
  • Пловдив
Класният в 8 клас е учителят по езика.
За ЕГ Пловдив става въпрос.
А родителската среща в ЕГ Пловдив по отделни 8ми класове ли е?
Миналата година беше по класове. В един ден изкараха списъци на сайта заедно с името на класния ръководител и съответно в кое общежитие е родителската среща, а вътре вече на всяка врата имаше буквата на съответния клас и името на класния ръководител.
Днес успях да вляза в Дигиталната раница на дъщеря ми, ЕГ Пловдив. Там виждам учителите, които ще и преподават по предметите. Но няма паралелката и Класния. Писах им имейл с въпрос, кога ще изнесат тази информация на сайта. Децата много се вълнуват. Първият учебен ден наближава, а информация няма... В МГ-то са изнесли списъци по класове в училището.
А къде се влиза за тази дигитална раница?
edu.mon.bg
Име и парола им бяха раздадени в седми клас от старото училище.
Аха, в  старото училище на малката не са им давали име и парола.

# 17
Английските паралелки имат трима мъже, които са класни на осмокласниците.

# 18
Моят е на море и одеве ми звъни "Мамооо в МГто вече си знаят класовете".....🤣🤣🤣

# 19
Моят е на море и одеве ми звъни "Мамооо в МГто вече си знаят класовете".....🤣🤣🤣
То вече и в АГ си знаят класовете Simple Smile Има ги публикувани на сайта заедно с родителската среща.

# 20
  • Пловдив
ехе, колко двойки близнаци ...

# 21
  • Пловдив
Погледнах списъците в ЕГ, пак има по 27 човека в клас. В нашия клас няма близнаци, екстра гледах имената, и пак са 27.
Иначе в дигиталната раница не можем да влезам, защото е загубил листа с паролата.

# 22
Има опция при забравена парола да изпрати код на мейлът или телефонът сложен за контакти при създаването на профила в edu.mon.bg и в последствие може да я смени на нова и да се логне.

# 23
  • Пловдив
Има опция при забравена парола да изпрати код на мейлът или телефонът сложен за контакти при създаването на профила в edu.mon.bg и в последствие може да я смени на нова и да се логне.
Благодаря lulu4u Flowers Tulip, старият емайл е този от първи до четвърти клас, който е изтрит,  мислих да звъня, но не е чак толкова спешно, ще изчакам да получа от класната кода за "НЕИСПУО Портал".

# 24
  • Пловдив
За 11 клас по общообразователните предмети дали ще има безплатни учебници?

# 25
За английската излезнали ли са списъците и родителската? Гледам в сайта, но виждам само за миналата година.

# 26
  • Пловдив
За английската излезнали ли са списъците и родителската? Гледам в сайта, но виждам само за миналата година.
Заповядайте:
http://www.eg-plovdiv.com/bg/about/messages-and-events.php

# 27
  • Пловдив
Погледнах списъците в ЕГ, пак има по 27 човека в клас. В нашия клас няма близнаци, екстра гледах имената, и пак са 27.
Иначе в дигиталната раница не можем да влезам, защото е загубил листа с паролата.

В другия клас е ... може родителите да са поискали да са в различни класове.
Доколкото знам всички учебиници от общоблазователната подготовка ще са безплатни
ще се купуват за профилираната и съответно професионалната подготовка

# 28
  • Пловдив
Нещо изпуснах - тези дигитални раници откъде се появиха? Трябва да имаме някакви кодове ли? За ЕГИВ става въпрос.

Може и да са ни давали нещо преди 3-4 години, но то толкова платформи се смениха, че вече загубих ориентир къде какво се случва. То не беше Админ+, после Школо, после пак Админ, сега отново сме в Школо.

# 29
  • Пловдив
Казват, че в Дигиталната раница се виждат учителите, които ще преподават на детето и класната. До миналата година ЕГ бяха с Школо, не вярвам да го сменят, но знае ли човек.

Иначе моя е доволен от класа, оказа се заедно с деца, които познава.

Общи условия

Активация на акаунт