Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 3)

• 40 412
  • 736
  •   2
Отговори
# 495
Оо не на Калин му беше леко тъпа ролята както каза ти ( да не кажа много и аз ) .. Готин е иначе в " Стъклен дом " ми харесва повече !! Просто в " Братя " все ми играеше ролята на жертва  . Ще го гледам задължително в някоя пиеса някой ден , за сега съм се насочила към Коварство и любов и Павел Еванов . 😉😊😊

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 18:52 от Жасмина 94

# 496
  • на последния етаж
Снощи изгледах първите два епизода на "Всичко за сина ми" и съм разочарована. След "Тревожност", този нов сериал ми се струва доста посредствен и като игра, и като сценарий, идея.

# 497
“Криворазбраната цивилизация” с Калоянчев днес от 20.30 по БНТ2

# 498
  • на село
Забранена любов- те това чудо ми беше първия сблъсък със съвременен бг сериал Joy
Отчайващо беше, голямо рецитиране, никаква игра, трагедия, нищо не догледах. Иначе помня, че Саня Борисова и май Ники Илиев участваха.
Най- запомнящ се за мен, от новите бг сериали, си остава
 "Дървото на живота"
Много ми хареса.

# 499
Май Ники Илиев го нямаше, но тази флегма Саня Борисова я даваха във всеки епизод. Как не заспиваше, докато говори, не знам.

# 500
  • Бургас
Е как да го нямаше. Аз доколкото знам от там е тръгнала връзката им в живота.

# 501
  • Галифрей
Ама вие въобще май не сте го гледали.  😁 Ники Илиев играеше - Мартин беше един от главните герой там доведен брат на Елица. Те там се запознават със Саня.
А Саня не я даваха във всеки епизод нейният персонаж умира. Поява се Ирина журналистка в която Крис и Явор се влюбват.

# 502
  • София
Въобще не помня, че е умряла. 🤣

# 503
  • Бургас
Или Саня е имала други ангажименти или са осъзнали колко бездарна актриса е и са ришили да я ликвидират Grinning

# 504
Е нали падна от една скала .. Беше доста мелодраматично , и по добре че този романс с брат и ми беше мега противен .. 🤮🤮 Фахрадин дори ми беше и по дървен . Мен Саня не ми беше най заспалия образ .. Ами Яна гаджето на Филип това момиче всеки път все мрънкаше и се тръшкаше .. 😒😒 За мен най готините образи бяха на Анастасия , София и Емилия .. Всички други бяха за масов разстрел.. Марина също доста ме дразнеше .. Тази пък постоянно изпадаше и тя в нервни кризи .. 😒😒 Има и по лоши сериали от " Забранена любов " . 😏😏 От мъжете ми харесваше Стойо " Маймуната " .. Голям култов образ .😊😊 И до ден днешен си спомням някой друг негов лаф , както и на Баба му .. Бонка май се казваше жената .. Пак казвам гледала съм и по лоши сериали от този .

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 22:27 от Жасмина 94

# 505
И аз. От целия сериал помня само защо се казваше така - забранената любов между брат и сестра, които първоначално не знаеха, че са такива. Стига ми толкоз. Grinning

# 506
  • Галифрей

Тази сцена беше най-нелепета, смешна,  най-криджвата в историята на сапунените сериали. Тя се пусна сама  от пропаст 😂
 Ам то това беше голямата драма, заради лъжата 20 години разделени близнаци. Явор го беше гнус  хем се опитваше да се отърве от нея и го болеше. После се  появява Ирина журналистката която взема нейното място  но не е сестра на никой 😁 Накрая тя избра Явор и избягаха с едни кинти.
Гледах сериала главно заради Иван Юруков но ми беше много забавно едно време.

# 507

Тази сцена беше най-нелепета, смешна,  най-криджвата в историята на сапунените сериали. Тя се пусна сама  от пропаст 😂
 Ам то това беше голямата драма, заради лъжата 20 години разделени близнаци. Явор го беше гнус  хем се опитваше да се отърве от нея и го болеше. После се  появява Ирина журналистката която взема нейното място  но не е сестра на никой 😁 Накрая тя избра Явор и избягаха с едни кинти.
Гледах сериала главно заради Иван Юруков но ми беше много забавно едно време.
Иван Юруков е готин , и като актьор е много добър надявам се и той като Свежен Младенов и Пенко Господинов да му се даде шанс за главна роля . Сега като се сетя и тримата са участавали в Забранена Любов .. JoyJoy Сега като се сетя и за друго , колко  звезден състав е имал този сериал значи не е бил последната дупка на кавала . BlushBlush

# 508
  • Галифрей
Дам там имаше богат актьорски състав. Аз го гледах заради Юруков. Жасмина гледай Мен не ме мисли, там Иван е култов образ, много ме кефеше неговата реплика “ Това ли е най-важното” 😂❤
Сигурно Фахрадин не иска да си спомня за сапунката 😆 човека е избрал театъра 😘

# 509
Фахрадин да . След това се изгуби и може би и заради слуховете който се пускаха за него по жълтите сайтове . Но минало заминало . Ще гледам сериала . Между другото се сетих за хубав български филм Дъвка за балончета и там Иван е със главна роля. Теодора Духовникова  за първи път да я видя във по разчупена роля , че само екшън и драма е положението при нея . Имаха и доста хубава химия на екран Иван и Теодора жалко че накрая не се събраха .. Такива филми много обичам , чрез тях си спомням какво беше времето преди интернет и социалните мрежи . Игрите на вън със приятели от сутрин до вечер . Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт