Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 41 612
  • 785
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Трия. Май вече всичко се намести. Ботокс гневна, филъри челюст и скули, малко устни.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 09:18 от Rockstar

# 406
Много добре, Рок!

# 407
Момичета, ето защо не се наблъсква лице директно с филъри, преди да са правени апаратни процедури и такива за стимулиране на колагена.

https://www.instagram.com/reel/DAs8sXgoLm1/?igsh=NWkwcHk4eWFkdjNk

Сега попаднах на горното. Забележете първо как на първата снимка няма светлина, на втората има и то така разположена, че да изглежда уау ефект. Grin Обаче личи как лицето не е лифтирано и смъкванияна си стоят, просто лицето е overfilled. Това на живо и на дневна светлина ще изглежда зле - подуто и подпухнало лице.
Не знам защо така ги пълнят тези жени. Явно им излиза по-добре като приход за клиниката да таксуват 12мл филър, отколкото 3 Морфеуса, например, 1 Скулптра, 1 хармоника и после ако остане за допълване 2-3 мл макс.
Това лице щеше да светне, ако му беше приложено горното. Сега след 2 години не ми се мисли как ще изглежда...

# 408
  • Berlin
Определено “преди” повече ми харесва. Слабо, хубаво лице, след това е много подпухнало, много ненужен обем. Никакво уау не виждам аз.

# 409
Именно. На това лице му трябва леко лифт, по натурален начин, малко да се подобри еластичността на кожата. А те сложили сигурно 12-15 мр филър...

# 410
Трябва на живо да се види това лице, на мен ми допада промяната.

# 411
Накрая има видео, което не е на черен фон и си личи колко е подуто и напълнено.

# 412
  • София
Аз затова сложих малко филъри, да видя как ще е така.
Като се поду веднага след процедурата, се уплаших, но сега вече е ок.
Обаче пак не се получи "уау лифтинг ефект", който ми се искаше.

# 413
С филър уау лифтинг няма как да стане. То затова е филър - fill - запълваш, а не лифтираш. За лифтинг трябва други процедури, най-вече на първо място, подобряване на качеството на кожата, еластичността и нивата на колаген

# 414
Преди корекцията лицето на жената изглежда по-нежно, след това изглежда по-възрастна.

# 415
  • София
С филър уау лифтинг няма как да стане. То затова е филър - fill - запълваш, а не лифтираш. За лифтинг трябва други процедури, най-вече на първо място, подобряване на качеството на кожата, еластичността и нивата на колаген

Ами казаха ми, че ако запълня малко скулите, ще се дръпне отдолу. Но явно не е моето нещо.
Ти какво би препоръала за лифтинг ефект?

# 416
Роки, дръпва малко и повече оптично оформя лицето.Затова наблягай на биостимулирашите филъри, масажи, активни съставки и някои апаратни процедури.Аз съм правила само СО2 и добре ми се отразява, правя и микронидълинг у дома.

# 417
Ох, мен сякаш малко ме е страх от микронидълинг сама у дома. Чудя се при дерматолог дали само микронидълинг или с мезотерапия.

# 418
То дръпва, но е много малко. За да лифтира, трябва голямо количество и изглежда зле. За лифтинг точно - апаратни процедури, биостимулиращи а колагенстимулиращи процедури и ако се наложи нещо да се запълни, тогава филър.
Аз преди слагах само филъри и като си гледам лицето от тогава и сега, хем тогава съм била под 30 - сега изглеждам по-млада и свежа. А вече горе долу се е резорбирало каквото е имало. Та имам си личен опит.
За устните също не харесвам филъри вече или ако се слага да е 0.3 - 0.5 и то веднъж и без да се пипа контур

# 419
Добре ,но какво апаратни процедури...аз се бях насочила към морфеус ,но една приятелка си прави и лицето и направо хлътна...като задълбах видях ,че не е само тя ....

Общи условия

Активация на акаунт