Лидл 186 - есенни трепети

• 225 940
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 460
Въпрос на вкус. За тези пари по-добре да си направя картофена с майонеза вкъщи.

# 2 461
Цитат

След като я показах, извика още един охранител и видях, че се запътиха към крадлата. Тогава си тръгнах. Не съм следила развитието. Надявам се, са си свършили работа.
Според мен са избързали. Трябвало е да изчакат да мине през касите и тогава да я спрат. Иначе как ще се докаже, че е имала намерение да ги открадне? Винаги може да каже, че е облякла нещо с цел да го пробва и ако не ѝ хареса да го върне преди да излезе от магазина Simple Smile
Като нищо са ѝ събули панталона и са го върнали в коша за продажба.

# 2 462
Май охранителите нямат право да събуват панталони, т.е. да предприемат кой знае какви действия срещу крадците.🙂

# 2 463
  • Буркина Фасо
имат право да извикат полиция.
по-вероятно е Лидл да не си мръднат пръста за пускане на жалби.

# 2 464
Да викат полиция, разбира се. Имах предвид, че охранителите в Лидъл не могат да предприемят физически действия.

# 2 465
Че няма да я събуят е ясно . Но съм склонна да вярвам , че това долнище пак ще се появи в коша за продажба

# 2 466
Подарявам:
Скрит текст:

Моля за купона за книгата.

# 2 467
Момичета, коя от образователните игри Монтесори от утрешната брошура е подходяща за дете на 2,5- 3 години?

# 2 468
Аз ще помоля за купона за царевичния чипс.
Благодаря Simple Smile

# 2 469
Че няма да я събуят е ясно . Но съм склонна да вярвам , че това долнище пак ще се появи в коша за продажба
И аз мисля, че ще се появи. Най-вероятно са я убедили сама да го събуе.

# 2 470
Какво кафе взимате от Лидл? Визирам тезинпт брошурата 🙂.
От скоро вземам кафе крема (със синьо-червна опаковка ) 250 гр. , но само аз пиех такова вкъщи. Сега си купихме кафемашина с ръкохватка и мисля да взема повече от  2 пакета, та се чудя. Имам и кафемелчка, та заглеждам и тези на зърна .
Синьорина кои играчки определяте като Монтесори? Дървените ли?

# 2 471
играчките от 27 стр на брошурата

# 2 472
Кафето е много до вкус, най-добре ти да си пробваш кое колко ти харесва. Едно и също кафе приготвено по различен метод също не става еднакво на вкус, не те знам до момента как си си приготвяла кафето. 
Ако кажеш поне горе-долу какви са ти предпочитанията, все ще има някой който е пробвал повече видове от техните.
За точно това тяхното дето пише Крема на него, мисля че не бяха особено ласкави отзивите, мен също не ме впечатли хич и не бих го препоръчала лично аз на някого. Изкуших се да го пробвам предния път като беше намалено, с идеята че поне няма да ме е яд като съм го взела по-евтино. Изпих си го, но не бих го купила отново, поне за моя вкус ми стои леко блудкаво. Не е чак зле, като за тия пари бива, но нищо друго хубаво не мога да кажа.
От смлените кафета които има в Лидл и са около тия цени, като че ли поне на мен Gimoka-та ми харесва на еспресо повече отколкото това. Но пак - пробвай си ги, вкусове най-различни.

# 2 473
Gimoka-та много ли е горчиво? Гледам го и после пак посягам към някое друго.☺️

# 2 474
На мен не ми горчи, аз си правя късичко еспресо и малко от кафетата стават наистина горчиви. Ако го пуснеш дълго кафето вече е друго, там пък почти няма дето да не загорчат Grinning
Това пак според моя вкус де. Но за мен не е по-горчиво от примерно най-масовата Лаваца дето и тя е редовно по промоции.
Gimoka-та не е тяхна марка но е на най-добра цена в Лидл, по другите супермаркети струва повечко, та ако решиш да го пробваш най-добре от Лидл да го вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт