Лидл 186 - есенни трепети

• 225 922
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 475
Благодаря! Ще взема за проба, като свършат кафетата, които съм накупила сега, наистина цената е доста ниска в Лидъл, а на намаление съвсем.😃
Не знам откъде съм го запомнила това, че много горчи...🤔 Иначе преди (доста) години съм пила такова кафе в заведение и беше ок, но тогава пиех кафето със захар, а и машината има значение предполагам и кой приготвя кафето.🙂
Защо считате, че не трябва да продават долнището Найк? Човек, като купи дреха и я пробва вкъщи, а после я върне, не е ли същото?🤔 Пак връщат дрехата за продажба. Обикновено само при някакви дефекти или, ако дрехата вече не се продава (няма други бройки от нея в магазина), тогава слагат стикер 20% (преди 30%).

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 22:41 от dolce miele

# 2 476
И на мен ми е странно ако се очаква дреха която е пипана да не се продава после... че те по тая логика изобщо не трябва да продават дрехи, като знам някой път какво размятане пада из кошовете и как се търкалят наоколо.
Долче, вероятно и тази марка като много други има повече видове, аз говоря за тъмночервената опаковка от 250г дето е масова по магазините и в Лидл май само нея има.
Машината определено има значение, но по това няма какво да се направи - няма да си купиш голяма професионална за вкъщи все пак Grinning Но за горчивината е важно да не правиш еспресото прекалено дълго, ако искаш по-дълго долей му гореща вода но не пускай повече вода през самото мляно кафе.

# 2 477
  • Свети Влас
Аз харесвам едно био кафе мляно . Има го, но е на зърна.

# 2 478
Подарявам:
Скрит текст:

Купоните за мини кроасан и соленки са подарени.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 22:08 от Viara T

# 2 479
Не е горчива джимоката, но не е нещо особено. То зависи и от мелачката (ако е на сърна кафето) и машината, де. И най-вече вкуса ти.

# 2 480
За особено - не е. Изпъква само с цена, неслучайно я сравних с другите с близки цени, а не по принцип да я похваля.
Но наистина е най-вече до вкус.

# 2 481
Само да споделя.Днес гледах клипове от немски лидъл.Видях много стока от ''Делукс'', които тук няма.Много кашкавали, консерви с готвени ястия  какво ли не още.Иска ми и тук да е така, да пробваме по-различни неща.

# 2 482
За мен тази Джимока е ужасна 😆. За едно супер евтино кафе в червен пакет говорите, нали?
Веднъж не знам защо грабнах един такъв пакет и се наложи да го смесвам с друго кафе, защото не искаше да върви през кафе машина ми😆. А и самостоятелно направено имаше гаден вкус.
Те между другото кафетата на Лидл всеки път са с различен вкус за мен. Като видях имитацията на Лаваца Роса, взех един пакет за проба и кафето се оказа чудесно, че и в някоя тема го похвалих. След няколко месеца пак се сетих за него и пак взех, но беше отвратително този път. Същото явление се получава и с имитацията на Лаваца крема е густо.

Тази седмица съм решила да купя за проба имитацията на Лаваца оро, да видим кво ще излезе накрая и то. Нямам големи очаквания, но поне и него да опитам.

Интересни и любопитни са ми кафетата на зърна от 1 кг в брошурата(баристата и другите две кремови), но количеството ме спира да ги пробвам.

# 2 483
Да обадя, че тази седмица и в Кауфланд доста кафета са намалени, така че разгледайте и там 😊

# 2 484
За особено - не е. Изпъква само с цена, неслучайно я сравних с другите с близки цени, а не по принцип да я похваля.
Но наистина е най-вече до вкус.

е колко пък да е евтина тази джимока?

# 2 485
По спомен беше около цените на собствените им марки, не като са на промоция де. Нямаше 5лв. То чак ми беше странно като го видях колко струва там, по другите вериги и на промоции не пада до толкова. В най-близкия ми магазин го предлагат и го има в брошура през някой и друг месец та все ми е пред очите цената му.
А за това чак гадно да е - наистина си е въпрос на вкус. Аз пък точно на Лаваца Оро хич не съм фен и съотвенто и на имитацията му не съм посягала да я пробвам, не очаквам да ми допадне.

# 2 486
  • In transit
Gimoka е около 16лв за килограм.

# 2 487
  • Варна
Кремовете за ръце пък защо изчезнаха?

При вас има ли?

# 2 488
Каква е тази поставка за ножове,дето прилича на пън или на малка бъчва с метални обръчи? Ножовете отгоре ли се забиват?

# 2 489
Имам купон за книгата на Манчев, валиден 6 дни , ако някой иска да пише на лични
Купих си много хубав бежов кожен клин,  нямам такава дреха в гардероба си. Ватиран, беше от разпродажбите за 8,99лв. Отидох както винаги за две-три нещица и бам 110лв . Rolling Eyes
Купона е подарен

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 14:17 от brillante

Общи условия

Активация на акаунт