Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №7

• 35 432
  • 573
  •   2
Отговори
# 315
  • ту тук, ту там
Аз не съм се подписвала никъде след никой клас. Joy
Е то и аз, ама нали щото конкретно четвърти клас се спомена. 🤪

# 316
  • София
Аз не съм се подписвала никъде след никой клас. Joy
Дъщеря ми сега завърши втори и трябваше да се разписваме. 😃
 За помощта за учениците вече не искаха бележка, нали? Направо отиваш в социалните и си подаваш документите? 🤔

# 317
  • пустинята Гоби
Не трябва бележка, аз подавам молба онлайн.

# 318
Аз се разписвах, че сме получили удостоверение за четвърти клас. В една тетрадка, химикалката вързана за нея. Мило ми стана

# 319
Как мога да си видя паролата в школо? Запаметена ми е в телефона и не ми я иска при вход, а искам да вляза от друго устройство.

# 320
Ако сте влизали през браузър, паролата можете да видите от Настройки-Google мениджър на паролите, но трябва да имате зададена екранна защита на телефона.Информацията е за Chrome.

# 321
  • пустинята Гоби
Дайте повече инфо - приложението ли ползвате, какъв Ви е телефона?

# 322
Благодаря. Справих се с помощта на съвета на Сатърдей и като погледнах и едно бързо клипче в Гугъл. Телефонът ми е шиоми редми 9, браузърът ми е хром, влизам през него. Имам парола за заключване на екрана.

# 323
Здравейте, как да помогна на детето ми в четенето? Доста срича, въпреки че от над месец четем засилено всеки ден.

# 324
Колко голямо е детето ви?
С по-леки текстове, кратки и забавни като начало, без сложни архаични думи. По малко и по-спокойно, без излишен натиск. Има поредици като "Аз се уча да чета" или "Мога да чета сам". Няма пренасяне на думи, шрифтът е удобен за възприемане. Можете да направите и консултация с логопед.

# 325
От Школо дали са пуснали тази година анкетата за удовлетвореност, че нещо не откривам мейл?

# 326
  • Sofia
От Школо дали са пуснали тази година анкетата за удовлетвореност, че нещо не откривам мейл?

Да, при мен съобщението е от 10.07., а срокът за попълване е бил 20.07.
"Моля, попълнете анкетата преди 20.07.2025 г., за да вземем предвид Вашето мнение при обработката на резултатите.  Те ще бъдат обявени в нашата Facebook страница и в новините на Школо.  "

# 327

Да, при мен съобщението е от 10.07., а срокът за попълване е бил 20.07.
"Моля, попълнете анкетата преди 20.07.2025 г., за да вземем предвид Вашето мнение при обработката на резултатите.  Те ще бъдат обявени в нашата Facebook страница и в новините на Школо.  "
Благодаря. Днес по-късно са я пуснали при мен.

# 328
Здравейте, детето ми ще е 1 клас наесен . В училището освен дневна форма на обучение има и комбинирана . Моля за мнения , плюсове и минуси. И по конкретно коя форма е по ефикасна . Благодаря!

# 329
  • пустинята Гоби
Плюс на занималнята, ако за нея говорите, е че децата се научават на отговорност да си пишат домашните. Моят син в първи клас се офлянкваше, когато се налагаше да си пише домашните сам, вече ще е четвърти и когато е пропуснал училище сяда и за 10 минути сам пише всичко. Но има сговорни и отзивчиви деца, които биха го правили в домашна обстановка и без да се налага родителят да им го каже 10 пъти, така че малко си зависи от детето. Друг плюс за мен е комуникацията с децата, игрите навън. Аз също съм била по цял ден на училище, не съм се уморявала, харесваше ми да ходя заради игрите и приятелите.

Общи условия

Активация на акаунт