Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №7

• 35 476
  • 573
  •   1
Отговори
# 270
Първо, при отстраняване от час учителят няма право да пише отсъствие и второ, нанасянето на отсъствитето няколко часа след часа, също е нарушение. Тук може би е по-правилно комуникация с класния ръководител, а не с учителя.
Писах в Школо до преподавателя, с копие до директорката. От нея получих покана за среща, "в духа на разбирателството и в интерес на децата".
То хубаво, ама сега съм в кампания и не мога да мръдна от работа между 8.30 и 17 часа. Не мога и да си позволя да закъснея сутринта, минавайки през училището. Не съм за едното отсъствие, не получавам детски, че това да ме бутне по някакъв начин. Но ме хвана яд, не обичам несправедливостите.

# 271
Аз бих звъннала по телефон в такъв случай.

# 272
  • София
Teams или друг тип онлайн среща

# 273
Здравейте! Бърз въпрос - колко са максималните точки, които се дават на есето на ДЗИ?

# 274
# 275
# 276
Сагата с неизвиненото отсъствие по физическо на дъщерята приключи. Сега има две забележки от директора, че е била без екип в час и отсъствието го извиниха, със забележка (Протокол от среща с педагогическия съветник)
Не знам защо и кому беше нужно цялото това упражнение. Благодаря на всички,  които се включиха в казуса ми.

# 277
Ужас, съжалявам. В кой град се  случва?

# 278
Някой има ли списък за нужните неща за първи клас като тетрадки, моливи, папки и тн?

# 279
Госпожата ще ви прати списък с нейните изисквания.

# 280
  • София
Здравейте, въпроси за матурите в 10  клас:
1. Имат ли право да не се явят или да го отложат и как става?
2. Може ли да се запишеш на кормуване и да вземеш книжка, без да си се явил на тях?

# 281
  • Майничка
1. Могат да не се явят, не и да ги отложат.
2. Можеш, ако си завършил първи гимназиален етап, но за книжка трябва да си навършил 18г.

# 282
  • София
1. Могат да не се явят, не и да ги отложат.
2. Можеш, ако си завършил първи гимназиален етап, но за книжка трябва да си навършил 18г.

Първи гимназиален етап е 10 клас, нали?
Без матурите получаваш ли пак сертификат ?

# 283
  • Майничка
Да и на двете.

# 284
Колко време след като учител прочете съобщението в школо ви отговаря? Става въпрос за учителката по БЕЛ, аз й нямам телефона, ако изобщо не ми отговори, не знам как да процедирам. Нямам неин телефон, детето й има Фейсбука, но мисля, че не е редно да й пиша по Месинджър.                                                            Редактирам се, няма нужда да се свързва с мен. Ставаше въпрос за едно отсъствие, което явно е писала по грешка на номера на дъщеря ми, вместо на друго дете и тя го изтри от школо. Все пак няма да трия въпроса, интересно е след колко време горе-долу е прието да се отговаря на съобщенията в школо.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 08:27 от lyatno vreme

Общи условия

Активация на акаунт