Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №7

• 35 460
  • 573
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На мен ми отговарят същия ден или на следващия,  много съм доволна от школо, школо ми се струва по-бързо и по-сигурно от други комуникации.

# 286
  • пустинята Гоби
И според мен в рамките на ден, два е нормално. Предполага се, че учителите всеки ден ползват Школо. Ако учителката не беше отговорила/ изтрила отсъствието можеше да се свържете с класната.

# 287
Благодаря за информацията. Нашата класна предпочита други форми за контакт, по-директни, предишнара също, затова нямах опит как се процедира, ако имаш единствено връзката с учител в школо, а не ми се искаше да прескачам учителката по БЕЛ. До колкото разбрах от септември май ще се минава на нова училищна платформа, ще трябва да се учим пък на нея тогава.

# 288
Матурите на 10 клас неучебни дни ли са?

# 289

Учебни са. Само за самите десетокласници са неучебни. За седми по същия начин.

# 290
Затова съобщенията в Школо пращам с копие до ЗДУД.

# 291
  • София
...Директорите на училища, в които се провеждат изпити по БЕЛ и по математика от НВО в края на VII и в края на X клас, създават организация за провеждане на учебни занятия и дейности в дните на изпитите за учениците от класовете, които не полагат изпити, като осигуряват възможности за работа по проекти, изнесени обучения, обучение от разстояние в електронна среда и други подходящи форми. За създадената организация директорът на съответното училище издава заповед и информира родителите. - от заповедта за определяне на датите и графика.

# 292
  • Пловдив
В училището на моята девойка днес ги бяха сложили втора смяна /този месецса първа, по принцип/, защото сутринта имало матура. Иначе, тя е 10 клас и ще имат НВО през юни.

# 293
Има ли начин в Школо да видя колко дни по семейни причини съм използвала?

# 294
  • Майничка
Има ли начин в Школо да видя колко дни по семейни причини съм използвала?
Да. Отсъствия - Филтри - долу вдясно избирате Семейни причини, отваряте всяко отсъствие и смятате дните.
От сайта, от приложението не съм сигурна че става.

# 295
Благодаря много! От сайта стана, но сега ще броя дните

# 296
  • ту тук, ту там
Ако натиснеш Бележки, пак има филтър - вдясно Още. Има медицински, родителски, други. И на родителски отдолу пише общия брой дни.

Родителски били, не семейни.

# 297
  • Майничка
Само ако класният е въвеждал всички бележки. Не всички училища го изискват.

# 298
Ако натиснеш Бележки, пак има филтър - вдясно Още. Има медицински, родителски, други. И на родителски отдолу пише общия брой дни.

Родителски били, не семейни.
Не става така. Изписва само медицинските бележки за другите няма инфо.
Преброихме дните и се оказа, че имаме 1 ден +, макар че се съмнявам на 30.06 да пишат отсъствия

# 299
  • ту тук, ту там
Само ако класният е въвеждал всички бележки. Не всички училища го изискват.
Не знаех, извинете, че подведох. 😌

Аз всъщност току-що го открих при нас де, покрай питането на Рамацоти порових да видя.

Общи условия

Активация на акаунт