Аранжиране на маса - 9

• 37 964
  • 390
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Една лимонена, свежа маса за добро съботно утро! Нямаше как да не я подредя заради новите лимонени чашки, които са цяло бижу!🍋🍋🍋

# 376
  • Австрия
Eхаааа... разкошна маса! Изключително настроение създава, много ми допада Heart Eyes Всичко най-хубаво за 16-годишния рожденик Sunglasses и най-сърдечни поздравления за мама Ли Лу Hug Здраве, обич и разбирателство, весел и вкусен днешен празник: Денят на майката!
За него обикновено получавам цветя и според тях слагам масата... Този път обаче ме изненадоха с много повече: чаши и гарафа Blush Heart Eyes Подредих рано-рано масата - за закуско-обяда в неделя и ще върна жеста с палачинки Wink

Muttertag25_2a by Dimitrana S, auf Flickr

Eee, най-накрая да видя маса освен моите. Хаха

Smile Ами, не можем да насмогнем, Янче Hug
Последните плодови маси греят просто! Динената ми е фаворит! Heartpulse Браво, Яна!

Приятен неделен ден и благопожелания за всички майки Flowers Bouquet

Muttertag25_5a by Dimitrana S, auf Flickr

# 377
  • София
Прекрасен подарък са гарафата и чашите, честитооо! Искам и аз такива подаръци Simple Smile
От мен днес една маса с листенца:

И една "Нежност":

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 11:08 от iana28

# 378
  • Бургас
Много красота видях, напълни ми се душата! Стигнах до извода, че трябва да притежаваш няколко неща, за да аранжираш такива красиви маси- време-за попълване на различните покривки, каренца, чинии, аксесоари. Вкус -дори може би на първо място-да подбереш кое с какво да комбинираш и най-вече-как от нещо семпличко да сътвориш такава красота. Поздравления на всички, които притежават тези качества!

# 379
Прекрасна розова гама – толкова нежна и напълно подходяща за празника! Heartpulse

Ние заложихме на зелено и жълто (плюс балони от рожденния ден Stuck Out Tongue ) Пролетно, свежо… една от любимите ми комбинации. Идеята с лимоните много ми допадна – чудесно се вписва в нашия интериор..

Благодаря ви, момичета, и за вдъхновението, и за милите думи! Flowers Bouquet

# 380
  • София
Една вечерна маса в особен, но много нежен и интересен цвят. Смесица от пъпеш, праскова и бледо розово ✴️✴️✴️

И една огнена маса:

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 19:24 от iana28

# 381
  • София
Лимончета:

И холандски мини лаленца:

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 22:52 от iana28

# 382
  • Бургас
Свършиха ми лайковете и макар,че нямам маса, която да покажа и спамя Simple Smile не мога да се сдържа да не изкажа искреното си възхищение на момичетата, които ни показват тези красоти! Невероятни сте! Толкова красота, изящество, детайли и съчетания на цвят, комбинация и стил....! Просто е уникално! Вие сте магьосници! Не спирам да ви се радвам и с удоволствие бих седнала на всяка една маса! Евала!!!

# 383
  • София
Много благодаря, karzz.
Ето една нова маса в любимо лилаво и жълто:

# 384
  • Под сянката на разлистените кактуси
Една много семпла маса със сервиза на баба

# 385
Прекрасно и изискано, Туне! Както винаги. За да е красиво, не е нужно да е претрупано, напротив.

# 386
  • София
Много изискана и красива маса, tunata!
  Една маса от мен. Всичко започна от тази ретро каничка, която реших да превърна във ваза 💙🩷💙🩷💙

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 11:09 от iana28

# 387
  • Австрия
Една много семпла маса ..

...една много красива маса! Туне, Hug

Яна, голямо разнообразие на идеи Heart Eyes Видях нови и интересни чаши, които чудесно 'се връзват' със свещника и с релефа на подложките за чинии, а пропо - чинии, също нови и красиви Heart Умело комбиниране на десен в текстил и порцелан/керамика, с много интересно допълващи аксесоари и прекрасни цветове.. Браво Heart Exl

Ако не знаех за картините по стените, Ли Лу, вероятно щях да се зачудя за избора на цвят салфетки.. Но аз съм ги виждала по снимки и всичко много ми харесва, всичко чудесно се съчетава и допълва! Трапезният ви кът винаги е излъчвал една особена, жизнерадостна енергия.. смес от открита закачливост и прикрита сериозност,  домашен уют и артистично бохемство, долавя се преплитането на женската с мъжка енергия, индивуалността и духа на обитателите на дома.. Бъдете здрави и честити!

Тия дни реших да попрегледам шкафа с покривки и вероятно да отстраня някоя и друга: поостаряла, рядко ползвана и/или пък не толкова харесвана.. Като тази:

Застлах с нея масата докато реша какво да я правя за в бъдеще Thinking И ми се искаше да намеря цветчета от рода на синчец (синя метличина), но не успях. Затова пък.. трънче Satisfied

Успешна нова седмица, момичета Simple Smile

# 388
DimS, не зная откъде си, но в момента по поляните, около нивите е пълно с метличина, сега и е сезонът.
Допълвам

Може и да го "броя" за една семпла аранжировка, но всъщност исках да снема чашката си с метличина.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 15:51 от Светкавица

# 389
  • Австрия
Там от където съм, Светкавица, в началото на всяко лято в детството (че и по-късно) беряхме синчец, лайка и макове, носехме вкъщи или пък си правехме венчета и вплитахме в косите си.. Тук, където живея по настоящем, през лятото често се продава в цветарските магазини декоративен синчец. По това време го има тук-там и из полята извън града, но ми е поне час пътя. из градските тревни площи си вирее трева.. Из градинките, за които се грижи общината, тая година расте това:

Ако по този начин избуяваше синчец.. може би щях да се престраша за стръкче. Може би Blush
Днес - какво съвпадение Sunglasses забелязах това:

Квартална мини-градинка. Тук имаш право да градинарстваш в мястото около дърветата, доброволна дейност и нещо като хоби за възрастни хора и семейства с малки деца. Някой е поразкопавал, засял е семена, поливал е вероятно от време на време и е плевял. Никога не бих си откъснала дори стрък.

Та, тъй... когато ми трябваше, в магазините наблизо - нямаше. Друго в синьо - бодил Satisfied

Усмихна ме снимката ти, Светкавица Hug Прекрасен полски букет и чашата е красива Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт