Скандинавска литература - тема №2

• 4 838
  • 90
  •   1
Отговори
# 60
Ооо, страхотни новини за предстоящите книги на "Емас". И Ирса, и семейство Педерсън и Фабер са ми любимци. Чакам с нетърпение. И аз заразях поредицата за Отдел Q, нещо не успя да ме грабне.

# 61
В някои скандинавски книги наистина взеха да прекаляват. Наскоро започнах и не можах да завърша някаква, в която и четирите главни действащи лица бяха с различна ориентация.
Изглежда не им издават книгите, ако вътре не са пълни с новите изисквания.

# 62
  • в сърцето на един мъж...
Аз нямам търпение за почти всички нови книги на Емас, трябва да следя кога ще се появят, за да си ги взема Simple Smile
Това с ориентацията явно вече е повсеместна болест. Навсякъде го има Sad

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 12:55 от Geia

# 63
Гея, дължа ти извинение - новата книга на Свайструп наистина е продължение на "Кестеновия човек" Simple Smile
Аз съм била в грешка.

# 64
Значи ще си взимам първата част от Панаира, ако ме огрее.
На 24 януари излиза нова книга на Ане Холт, "Сляпата богиня":
https://www.colibri.bg/knigi/2423/ane-holt-slqpata-boginq

Издателство Емас са се отказали от нея, дано при Колибри потръгне.

# 65
О, Миж, моля те, няма нужда от извинения. Важното е, че ще има нови криминалета Simple Smile
Аз още не съм я чела, така че май трябва да я придвижа по-напред в листата Simple Smile И да гледам сериала.

# 66
  • София за сега
О, Миж, моля те, няма нужда от извинения. Важното е, че ще има нови криминалета Simple Smile
Аз още не съм я чела, така че май трябва да я придвижа по-напред в листата Simple Smile И да гледам сериала.
Кой е сериала?

# 67
  • Бургас
,,Кестеновия човек,, сигурно има предвид.
Аз съм го гледала,  имам и книгата, но още не съм я чела. С нетърпение очаквам продължението.
А кога се очаква да я издадат?

# 68
Да, за "Кестеновия човек" става дума. Не знам, не беше дадена дата кога се очаква да излезе, беше в издателските планове за годината на самото издателство. Попаднах на техен пост във фейсбук.

# 69
Извинявам се за двойния пост - видях, че са писали, че новата книга на Юси Адлер Улсен е в предварителна продажба. Който го следи и си го поръчва, от 15.01 нататък пращат поръчките от преордър Simple Smile

# 70
  • Чукарландия
Някой чел ли е нещо от Макс Сеек? 🤗
Има негови книги в каталога на Емас.

# 71
  • София за сега
Аз го харесвам 🙂

# 72

Аз си ги поръчах наскоро, питах, но никой не си призна да го е чел Simple Smile Скоро мисля да му обърна внимание, че не са при мен книгите, ще кажа. И аз от там ги взех. Поръчах с отстъпка и излязоха с 20% по-малко

# 73
  • Бургас
Не съм го срещала автора, но с удоволствие ще следя за отзиви!

# 74
  • София
Трилогията за Йесика Ниеми на Макс Сеек е доста добра, препоръчвам я за любителите на трилъри. Имам и трите книги в електронен формат, ако някой се интересува.

Общи условия

Активация на акаунт