Скандинавска литература - тема №2

• 7 418
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
Трилогията за Йесика Ниеми на Макс Сеек е доста добра, препоръчвам я за любителите на трилъри. Имам и трите книги в електронен формат, ако някой се интересува.
Може ли да ги пратите bri_k@abv.bg,благодаря!

# 106
  • Wien
Здравейте, включвам се при вас, като голям фен на скандинавската литература. Изчела съм почти всичко издадено на български. Последно четох  " Бронзови мечти" на Камила Лекберг и идвам с отзив😀
Чела съм всичко написано от Лекберг.
" Бронзови мечти" е недоразумение, написано на ужасно елементарен език, с много повторения и не на последно място с отвратителни "модерни сцени". Ако исках да ги чета, щях да взема някое роментъзи.😡
Поредицата за Фей е много елементарно написана. В "Бронзови мечти" няма нищо криминално. Нищо, за което човек да се хване и да каже, добре поне това става. Съжалявам, че си загубих времето. Лично аз приключих с тази авторка.

# 107
  • София
Онзи ден Несбьо е имал рожден ден. ПО този случай на сайта на Емас има 10% отстъпка на неговите книги. Аз съм абонирана за бюлетина им и са ми пратили код за 15% отстъпка - NESBO15. Някой, ако иска, да се възползва.
Също така са ми пуснали откъс от продължението на Кралството, което ще излезе след цитирам: "няколко месеца".

# 108
  • в сърцето на един мъж...
Ох, и аз съм получила и много се чудих дали да си попълня колекцията от първите книги на Несбьо с Хари?!

# 109
И аз така. Чела съм ги повечето в елвктронен вариант и сис е чудя от доста време дали ми трябват на хартия.
Също от вчера се присвтих да ви питам- някой да е чел тази поредица Доктор Проктор? Детска ли е, фентъзи ли е?
Първа глава на Кръвни връзки ми допадна, бързо ще се търкулнат месеците.

# 110
  • в сърцето на един мъж...
То и аз в електронен, но имам последните три от поредицата за Хари на хартия, които още не съм дочела от страх да не ми го бастиса... Та се чудех дали в крайна сметка да не ги събера всичките, че някак да са ми пригледни Simple Smile А за Доктор Проктър, май е детска

# 111
Детска е д-р Проктор. Забавна е.

Общи условия

Активация на акаунт