Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 484
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Профи 🙂

# 511
  • Русе
Тази новина мина ли тук? Извинявам се, ако е ДА!
"Gala des Pièces Jaunes ще се проведе на 23 януари в La Défense arena в Париж, събирайки световни звезди за грандиозно събитие. Тазгодишната гама подчертава забележителното присъствие на корейски артисти, привличайки значително внимание от фенове по целия свят.
Събитието ще включва изпълнения на Rosé, G-Dragon и J-Hope, създавайки очакване сред феновете по целия свят. Rosé, която постигна солов успех с дуета си "APT." с Бруно Марс се очаква отново да плени публиката. G-Dragon, известен с властното си сценично присъствие, също ще се появи, докато ключовият член на BTS J-Hope е готов да покаже характерното си енергично изпълнение."

Дани, едва успявам да чуя 3-4 песни и съм щастлива, когато това стане! Simple Smile А и съм на светлинни години от нивото тук...

# 512
Winona , не знам за какво ниво говориш, но мойто не е високо, аз съм един прост фен  на BTS 🤯🫣💜

Две години от Vibe

# 513

И съм  разочарована, само ние двете в Профи си пишем тук.......

Аз не успявам да си наваксам със задачите, но следя старателно. След малко отивам да слушам новите неща на Seventeen събюнита. И планирам един малък маратон на Ateez сет листа за Европа.

Изслушах новите неща на вокалиста на The Rose, но не е съвсем моeто.

Сигурно вече сте пуснали и новата песен на момчетата от съседната врата 🤣 Не си спомням дали я видях тук. Музикално ми е малко бексик, но видеото и мелодията са приятни.

И се връщам да допиша, че ми е много мъчно за Reeze как я съсипаха тази група, а ми се струваше, че има много потенциал там.

# 514
  • Русе
Тъй както си върша домашната работа и с половин ухо слушам реклами по Тв и...алооооо...една мацка тананика припева на "Животът си върви" на БТС. Open Mouth Ти да видиш?! Сега остава да засека реклама на какво беше...Joy

# 515
Уйни и аз не зная, защо си решила, че сме на по-високо ниво от теб. Ние просто сме слушатели както всички тук. Просто някои от нас следят старателно новините в този вид музика, макар че моите интереси в музиката са много разнообразни и следя различни стилове, абе пълна откачалка съм и е една каша...

Jillian всеки си има предпочитания и не е казано ,че на вас трябва да харесат нещата ,които аз харесвам. Всеки от нас си има предпочитания и аз бих се радвала повече от хората надничащи тук да споделят повече, може и аз да открия нещо, на което не съм обърнала внимание. И да, качила съм и момчетата от съседната врата и RIIZE 라이즈 'Hug' и аз донякъде харесвам някои от изпълненията и на двете групи.

Ари си я знаем върл фен - АРМИ Purple Heart

Тези дни има още ново излезли, но тъй като никой не иска да споделя мнение  не съм ги качила и се чудя дали занапред да го правя. Очаквах повече обратна връзка, но нещо май не се получава.
Да, разбирам, че всички сме заети, но съдейки по брояча , щом имат време да надничат може би е добре и да отделят една -две минути да драснат по някой ред, било то и кратко мнение.
И предварително се извинявам, ако за някой съм прозвучала грубо.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 10:57 от Danifin1

# 516
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Анонсиран е нов проект на V.
https://x.com/bts_bighit/status/1878366312495186134
Още не е ясно какво ще е, но може да бъде всичко от фотокнига, до ново музикално издание или дори филмово начинание. Предварителните поръчки за предстоящия проект са планирани да бъдат отворени на 14 януари 2025 г. (сряда) в 11 сутринта (KST)/10 сутринта (PHST), като официалното му пускане е датирано след близо месец по-късно, на 3 февруари 2025 г.

Дани, пускай каквото искаш. Hands Thumbsup Аз харесвам различни изпълнители и стилове, важното ми е песента да ми допада.
Тези дни може да зачезна за малко. Не се шашкай, че ще си сама в темата, поне ще надничам.

# 517
  • София
Тази тема ми е любима на мен. Първа я отварям и цял ден слушам парчетата (нямам възможност да ги изслушам на еди път). Някои ми харесват, други не толкова, но ми е интересно да чуя всичките.

Моите познания и интереси са толкова ограничени за момента, че нямам много какво да пиша, пък и не искам да ви досадя с приказки за Стрей кидс.

# 518
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моите познания и интереси са толкова ограничени за момента, че нямам много какво да пиша, пък и не искам да ви досадя с приказки за Стрей кидс.
Аз досаждам и заради теб. Joy

# 519
Ок, убедихте ме! Но ще помоля все пак да пишете и по някой друг коментар.
Хъни, пускай каквото решиш дори и само Стейкидс, ние не се сърдим виж Ари Wink
Днес листа ще е дълъг.........Предупредени сте Stuck Out Tongue Winking Eye

И по-късно ще добавя новите от днес и ще има изненади.....Smiley

Току що анонсирано, само да пуснат 

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 10:38 от Danifin1

# 520
  • Русе
Ех, че хубаво започваме седмицата?! С музика от Дани. Simple Smile
Музиката е първата ми и единствена любов, която никога не ми е изневерявала и ме е вадила от най-лошите, тежки ситуации! Не харесвам само Симфонията, защото не съм я учила. Не си падам  и по Чалгата, че ми трябват 3 х 100 със салата докато защракам с пръсти. Всичко друго, що е музика, ми действа първосигнално и веднага.
А, да си допълня предния пост - разбрах коя е рекламата - "Това съм аз" на dm магазините. По принцип знам, че се "крадат" мотиви, ама ...поне да бяха оригиналните гласове.

# 521
Ето ви още едно завръщане с нов албум

и ново за нейните почитатели и нейния нов албум

Цитат
Музиката е първата ми и единствена любов, която никога не ми е изневерявала и ме е вадила от най-лошите, тежки ситуации! Не харесвам само Симфонията, защото не съм я учила. Не си падам  и по Чалгата, че ми трябват 3 х 100 със салата докато защракам с пръсти. Всичко друго, що е музика, ми действа първосигнално и веднага.
LaughingLaughingLaughing  За чалгата съм на същото мнение, но при мен и високо октаново количество не може да ме накара да я харесам.  И едно изключение от казаното по-горе , много обичам класическата музика и в това число и опера, оперета и всякакви там под жанрове да до симфоник рок и метал Hands Metal И да не съм скромнa Blush всякаква хубава и качествена музика. ЧАЛГАТA 
А да и да напомня на тези от вас ,които искат да отидат на концерт на ТХТ, че билетите се пускат в продажба в петък. От сега съм настроила таблети, компютри, телефони, де що имам електроника за да се качна на ел. опашката JoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 07:34 от Danifin1

# 522
Мисля, че намерихме 100%на пресечна точка - алергия към чалга 😉😂

Ви е много мистериозен както винаги 🤔👀 и много арт 💜

Гледам МТВ ,едва вчера попаднах на Winter Ahead, затова пък Джин и Джимин са още в Топ20 , Who дори в ТОП10, вече 5ти месец е в Топ20 неизменно 👏👏👏💜

# 523

Ето и един дебют

и един нов кавър на ЕХО от ONE PACT , които  следващия месец пускат 3я си мини албум.

Новите заглавия по-късно днес.

# 524
  • София
Включвам се с 200 (или 3х100 със салатка) към ненавистта към чалгата, макар и в този жанр да има някои нелоши парчета. Харесвам песни от всякакъв жанр, но моята си страст е латиното, за което често съм обвинявана, че съм чалгарка. Сега и за Кпопа така ми викат.
Вчера не успях да изслушам всички песни, а вече има нови, така че запретвам ръкави да слушам. Докато работя много добре ми действат бавните лирични песни, създават една спокойна работна атмосфера.
Усмихнат ден, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт