Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 469
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Проф GOT7 утре пускат първия си клип за тяхното завръщане Аз съм в очакване....

И да ви покажа опашката от чакащи за концерта в Лион на ATEEZ  и
ATEEZ in Lyon
и от самия концерт
ATEEZ in Lyon
ATEEZ in Lyon
ATEEZ in Lyon
И аз чакам да дойде 27ми за да им се накефя Smiley

JoyJoyJoy Някои хора в България чак сега откриха К-попа, след 25 години......JoySatisfiedSweat Smile

# 556
Хоби лети за Париж

# 557
Попаднах на канал в тубата на кавъри на известни парчета изпълнени от корейци.
За сега ето тази ми направи огромно впечатление.

# 558
Така CoffeeAnimal Dog2Shoe остана само да се захвана за Telephone ReceiverMoneybagHands Muscle и страхотна нова седмица на всички HugSunglassesHeart
Новичките

И от вчера

хората вече си мислят за пролетта и аз също Smiley

нещо в рок стил

един ост от драма, която върви в момента

# 559
Тийзъра на OST a на Джин

# 560

Един кавър на Who Jimin  в изпълнение на HUI от PENTAGON . 6,44 мин.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 18:28 от Danifin1

# 561
what do you call this line? 😆💜

# 562
И аз днес успях да се класираме да си пусна новото парче на GOT7. Никак не е зле.

Сега ми остана време и ще прегледам коментарите от концерта на Ateez в Милано. Joy Много оплаквания ми излизат от броя на ВИП билетите. Явно са продали повечко отколкото е трябвало.

От новите не си избрах нищо, но на ZB1 има една с видео от преди четири дни "Now or Never", която ми е много симпатична. Малко като ОST ми звучи.

Дани, измислила съм плана - пускам го да обикаля около арената моя мъж и после ще го водя на бар. Sunglasses А аз все ще си намеря сродна самотна душа да си другаруваме вътре.

# 563
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Назад съм с два  дни със слушането клиповете напускани от Дани.
Но пък нося Джей Хоуп размотаващ се в Париж.

# 564
Днес много скромно

И да ви почерпя с една тропическа екзотика. Днес с ММ правим много години/ ..../ както казват хората " Любовта, без която не може" Wink
Снощи по никое време правих сладости, хем уморена, хем ми се спи...Laughing не стана това, което си го представях, но и така ще се хапне.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 11:38 от Danifin1

# 565
  • София
Дани, да ти е жив и здрав и много да те слуша. Simple Smile
Тортата изглежда мноог вкусно. И на мен ми се дояде.

# 566
Хъни, много благодаря.
Да не мислите, че ще ви оставя днес да скучаете Smile Днес имам разрешение да се разсейвам Joy

Ох, тези хора нямали най - после да излязат от депресивното си състояние. Жадувам за нещо ЕНЕРГИЧНО. Добре, че имам плейлист със стари енергични парчета.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 15:02 от Danifin1

# 567
Дани , честита годишнина ! Торта никога не съм правила, респект 🙂

Аз съм на модна вълна, тъй като дънките са мойто, LV тоя сезон са на тая вълна, одобрявам 👌😉 А Джей Хоуп винаги ме уцелва цветово право в десетката 💜 На ревюто дебютирала негова нова песен заедно с Дон Толивър, не го знам, - LV BAG

# 568
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дани, тропическият ти чийзкейк на мен ми изглежда перфектно. eat
Бъдете щастливи със сенсея още дълги години! Grinning

Ари, Хоби го има мърдащ, на събитието тук - https://www.youtube.com/watch?v=AEEWsgavKTE и на афтърпартито на LV тук - https://www.youtube.com/watch?v=_JiQH4TDsEM
Имаме и нов епизод на RunJin - https://www.youtube.com/watch?v=D0HRrxipY_Y

От мен днес вчерашната на ZEROBASEONE

И един кавър на Haechan от NCT

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 08:42 от profi_1

# 569
Много благодаря за пожеланията момичета Hug Сенсеят трябва да ме търпи, да е гледал като ме е взимал. Той ме нарича Дявол - фурия в женски образ, с която не знаеш какво да очакваш. Очаквай - неочакваното . JoyJoyJoyJoy

Новината от тази сутрин BAEKHYUN  от ЕХО ще прави турне и има няколко балкански дестинации, но за съжаление пак ни/ БГ-то/ пропускат Confused

и една снимка, на която попаднах в нета Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple Heart

Знаете си вече, новите заглавия по-късно днес.

Новата песен на Хоби и Don Toliver "LV Bag" е прозвучала на ревюто на Louis Vuitton.
https://www.facebook.com/watch?v=581332284688911

Какво ми излезе тази сутрин, нещо от SF9  с бонбона Rowoon. Профи знаеш го, от Кдрамите Wink Днес ще си ги пусна да си ги припомня.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 09:34 от Danifin1

Общи условия

Активация на акаунт