Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 489
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дани, Hug
Изслушах всичко от вчерашния и днешния ти постове.
Много ми харесаха последните две песни в поста ти от вчера. Heart
А от днес ми допадна пре-релийза "Blind Eyes Red" от соло албума на Minnie от (G)I-DLE. Но я разкостиха в мрежите заради това, че е буквално кожа и кости. "Моля те, яж" са най-често срещаните думи на корейските нетизени, които са шокирани от слабостта ѝ и смятат, че така може да окаже лошо влияние. Особено на фона на всичко излязло в последните дни за китайската актиса Жао Луси, си е наистина плашещо.

Аз нищо не разбрах Joy, но пък очевидно всички от Стрей Кидс се справят отлично с японския. А Хан е голяма скица Heart Eyes. - https://www.youtube.com/watch?v=eFQCy4kwUUg

Впрочем, май не сме слагали мейкинга на соло песните на Банг Чан и Лий Ноу.

# 496
Ха, нали Фелисчо си беше боядисал косата тъмна.Що пак е рус? WinkLaughingThinking

# 497
Защото му отива да е рус. Wink Joy
А и не знаем кога е било заснето видеото.
Ама много артистичен тоя Банг Чан! Crazy Heart Eyes И без този мейкинг го харесвах, а сега още повече. Но продължавам да имам смесени чувства към видеоклипа на песента.

# 498
Нов ден ,нови клипове.......

Кратък преглед на излизащия нов албум на BSS подгрупа на SEVENTEEN - 2nd Single Album 'TELEPARTY'. По-късно днес ще излезе и първият клип.
Имаше и новоизлезли рап парчета, но не зная дали има тук гледащи/четящи обичащи рапа. Нали повечето наглеждащи темата само четат, но не пишат/споделят Thinking
По-късно-излезлите клипове, както винаги ще кача по-късно.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 11:13 от Danifin1

# 499
  • София
Ето и от мен нещо ново (на няколко дни), което не видях да е качвано. Разбира се включва Феликс. Чувствам се като влюбена тийнейджърка с този човек Simple Smile

# 500
Ето и обещаните нови клипове

този е точно по мой вкус Smiley

🌟 JUNGKOOK WEVERSE POST | 250108
🐰: New Year's greetings are late
Hello, I'm Jung Kook ㅎ
It's the year of the military service and the year we meet Army
But I don't think there's much change in my mind
It's always been like that, so I'm just missing you
There's nothing to talk about, just waiting for it
But if there's something I want to hurry up and do, I want to spend time learning various things for ARMY and focusing on growth
I think time goes by well
Please run faster
I want to say that I feel a bit overwhelmed because I miss you so much
It's already January and it's the 8th
Are you all healthy?
I hope you all have a happy birthday
I hope you didn't get off to a bad start to the new year
Even if I tell you not to get sick, you can't help but get sick
I hope it doesn't hurt as much as it does
And I hope it's a night where you can't think of anything when you lie down to sleep
Let's wait a little longer
I love you.

Куки ни поздравява за настъпване на новата година Purple Heart

И нещо от последните дни за любителите на корейските рок групи  FTISLAND и CNBLUE

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:37 от Danifin1

# 501
Дани Hug благодаря за писмото на Куки.
Харесах YOAKE на NiziU и забавното трио от Севънтийн. Особено въоръжени с лайтстикове в ролята на фенове на самите себе си в това караоке стайл изпълнение. Joy
https://www.youtube.com/watch?v=WjhfeEtEle8

Имаме и нов епизод от Джин - продължението на този с Хоби.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 20:52 от profi_1

# 502
Ехааа, толкова хубаво писмо на Куки, ако можех да определя в какъв философски стил пише...не съм запозтата с тях.... Но е някакъв суров реализъм, след който се чудиш да се усмихваш или да ревнеш. В Супата има сцена, в която с РМ измислят текст на песен. Той мисля е на четвърто място по брой текстове след Намджун, Шуга и Джей Хоуп.
Хареса ми песничката на NiziU ако това е групата. Севънтийн утре.
Много съм изморена, и ще гледам епизода с Хоби и Джин на по-свежо

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 21:26 от Лъчестлъч

# 503
Днес било “Jungkook Day”. В BTS’s Seasons Greetings календара за 2018 г. Джунгкук отбелязва 9 януари като “Jungkook Day” и пише специално съобщение до ARMY за да обясни какво трябва да правят в този специален ден.
"JK DAY — Направете нещо, каквото и да е то, и го качете!!! (в интернет)"
Аз нямам къде и какво да качвам, ама ако някои от вас имат, сега е моментът, защото ARMY го спазват оттогава. Wink

Базов лагер за любители на музиката тийнейджъри. Ексклузивната хип-хоп тренировъчна програма на Big Hit Music, ето един поглед към това шестседмично пътуване.

И един много сладък ВИ отпреди 1-2 месеца, когато се включи в събитие на марка.
https://www.youtube.com/shorts/1AkpQENN4Xc

# 504
Днес е денят за WOOSUNG / The Rose/ официално излиза албумът 4444 , с който аз ви запознах преди три месеца. Ето и три от парчетата, който най-много харесах. Аз съм много доволна, че успях да ги чуя и на живо на неговото представяне в Лондон. Както се оказа  WOOSUNG ме изненада с втора част на този албум Reborn Heart Eyes Ще чакам с удоволствие да видя какво е създал. Днес само намекна. Ама не е честно така?!

други нови

останалите нови са с по-късен час на пускане

И една новина свързана с Джин ще пуска своя марка ликьор.

АУ, Хоби ще прави турне  и ще мине през САЩ. Що не мине и през Лондон, ей го къде е Tired Face
И нещо интересно. С него ще пробват нова система за закупуване на билети -с лицево разпознаване, за да не се допускат спекулации с билетите и колкото се може повече хода да посетят концертите на приемливи цени.

Редактирано/добавено

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 17:57 от Danifin1

# 505
Дани, всички днешни песни са хубави. Heart

IGIN излезе още преди коледните празници. Wink

На Хоби откриването на турнето, официално озаглавено „j-hope Tour ‘HOPE ON THE STAGE’ в СЕУЛ,” е планирано да се проведе на 28 февруари – 2 март в KSPO Dome

като корейците мрънкат за цените на билетите, които са между ₩165,000 KRW (около $113 USD)и ₩220,000 KRW (около $151 USD), понеже дори за Кание Уест билетите били само по 100,000 вона. Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 14 януари и има различни ценови точки и предимства, от които феновете да избират. Но чета, и че обявата е премахната от сайта, където е била качена.

# 506

WOOSUNG пусна и новите версии на 4444 Reborn. Това са по енергични версии на песните от 4444 . Страхотни са!  Днес цял ден ще се слушат

Woosung - 4444 Reborn

Обновено

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 14:04 от Danifin1

# 507
# 508
Coming Soon

Ари, шалчето на 0:28 може да е нещо по джоба ни. Wink Joy

Дани Hug, за теб - https://www.youtube.com/shorts/3WhXChZgDBE

Много свежа песничка на ATEEZ

BSS (SEVENTEEN) с рапърката Lee Young Ji на живо снощи в KBS

и реакциите на цялата група при първо гледане на първия клип, "Дънки", на BSS - https://www.youtube.com/watch?v=KLgpVH1kLCg

Малко денс практика на "Dangerous" от любимеца ми в NCT, TEN.

# 509
Ето и целия нов албум  на BSS (SEVENTEEN) 2nd Single Album 'TELEPARTY'
https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_mp1kaMJqjsfdMUmcfKV62J … fd8&feature=share
Аз си харесах динамичното парче, вече втори ден ми се върти в главата Stuck Out Tongue Winking Eye
И един забавен клип по време на представянето на новия албум
BSS

И съм  разочарована, само ние двете в Профи си пишем тук.......

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 14:10 от Danifin1

Общи условия

Активация на акаунт