Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 484
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Щерките ми, когато разбраха какво точно харесвам и слушам в последните години, ми казаха, че съм била чиста чалгарка, ама корейска. Joy
За протокола, и аз не понасям чалга, не я слушам и най-мразя на купон чалгарите като почнат да си просят тяхното си.
Имам и аз да изслушвам вчерашните и днешните предложения. Peace

# 527
Ето и новите парчета за днес или поне за сега Smile

ето и завръщането на ONEUS, току що пуснато

Пожелавам ви приятен ден на всички! И аз да запретвам ръкави...Wink

ОБНОВЕНО
Прибирам си се аз както винаги  с метрото и понеже имам време и за разпускане проверявам дали има нови парчета и познайте ...пак са се натрупали Smile
Слагам по - интересните днес.

Останалите ще ги сложа утре за загрявка Laughing

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 19:52 от Danifin1

# 528
Моите познания и интереси са толкова ограничени за момента, че нямам много какво да пиша, пък и не искам да ви досадя с приказки за Стрей кидс.
Аз досаждам и заради теб. Joy

И аз мога... 😁🤣 Не съм очаквала в живота да ми се случи точно такава случка.

Danifin1, чудесно е, че пускаш толкова много неща.
На телефона бавно ми зарежда видеата и не успявам да ги чуя всички, но се опитвам.

За TXT къде искаш да ходиш? Аз ще се опитам да си взема билети за Берлин утре. Чудя се какви места - правостоящи, седящи - цените пак са ужас.

За протокола, чалга не понасям.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 22:06 от Jillian

# 529
Новият епизод на Run Jin - https://www.youtube.com/watch?v=whJJzrKE65g
И Джин и Хоби споделят планове за 2025 онлайн - https://www.youtube.com/watch?v=9QjPdiXCC6Q

# 530
Добро утро на всички Coffee
Хъни редовно съм в твоя латино отбор тъй като ходя редовно на зумба.
Jillian, как къде ще ги гледам, в Лондон разбира се. В това отношение съм привилегирована Smile Нали билетите ги пускат в петък, ти ВИП билети ли искаш да купиш та дебнеш днес? Видях ,че и за Белин ги пускат в петък. Ти в Германия ли живееш?
Ето и останалите нови клипове от вчера.

един клип с  Shindong от SUPER JUNIOR в латино стил, точно като за Хъни

Тази нямам спомен дали я слагах по-рано тези дни

Вече си знаете, новите малко по-късно.

Обновено с новите засега излезли

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 11:23 от Danifin1

# 531
  • София
Дани, най накрая стигнах до латиното. Супер е. Запазвам си го веднага. Flowers Hibiscus Ето тук ще победя дъщерята на танци хихи

# 532
Отдавна не бях влизала във форума, не само в темата. Слушам всичко, което пускате тук, но моите любимци са БТС. Дните ми минават с тях. Сутрин пускам първо тях, заспивам с тях. Имам чувството, че музиката им е правена за мен! Нямам търпение да се съберат отново и да заработят. Въпреки, че имам някакви съмнения, че няма да е по същия начин. Самостоятелните им творби са много успешни и мисля, че така ще продължат. Има някаква магия в тези момчета /за мен те са си деца/...Това е и причината да не следя другите групи и изпълнители от к-поп, но прослушвам това, което споделяте тук и има приятни песнички, да Simple Smile

# 533
Хъни Hug доволна съм щом съм те зарадвала
Golden magnae и ние като теб чакаме нашите момчета да започнат да ни обсипват с новини и нови парчета и дори нов концерт. Ние с щерката вече сме си заплюли догодина задължително на втори техен концерт да идем - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - техните лайтстикове чакат.....
Е, днес не е петък, но имам време преди довечера да ида на важна среща , а и скоро не съм ви качвала закачки от инстата Smiley
актуално с Ча
АРМИ разпознава веднага
Кой е на върха?
Постоянното брачно предложение
Bang Bang Bang 🔥
Да видим сега какво точно значи  청바지 cheong-ba-ji
Ох, този негов дълбок глас Heart Eyes
Не съм го засичала там, но май е време да го направя
Вижте само публиката!
Малко азиатски брейк вайб
Creep-Radio Head(SungJoon cover)
Личи си ,че са ВИПове
Jin and J-Hope’s New Year Presentation 🎤BTS’s Jin and J- … r 2025 with fans!
Not just any K-pop song. It’s the legendary BTS Spring Day 💜
АРМИ тест

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 17:53 от Danifin1

# 534
Golden magnae познах се 🙌 Пускам Спотифай сутринта ,избирам си някой според настроението 😉 ,днес съм на Джин 🙂 и си слушам всичко наред ,утре друг. Много харесвам соло-албумите на всички ,не знам как ще продължат като група ,наистина ще е любопитно. Реално съм фен на7+1 ,не ми омръзва изобщо.

# 535
Добро утро на всички Coffee
Хъни редовно съм в твоя латино отбор тъй като ходя редовно на зумба.
Jillian, как къде ще ги гледам, в Лондон разбира се. В това отношение съм привилегирована Smile Нали билетите ги пускат в петък, ти ВИП билети ли искаш да купиш та дебнеш днес? Видях ,че и за Белин ги пускат в петък.

Ами, в София съм си. Гледам за къде има евтини самолетни билети и си избирам град. Днес беше присейл, исках само да си взема по-хубави места, не випове разни, но евентим беше толкова зле, че накрая се сдобих с едно единствено правостоящо. Трябва да пробвам пак после за още един билет. Изобщо не приемаше кода, после местата бяха свършили, три пъти ме изхвъли докато плащах. Ужас безподобен.

За Лондон нямаше такива проблеми. Влязох преди малко само да погледна, има доста билети, но цените на "хубавите сектори" са брутални. Горе по висините по-стават.

# 536
  • Русе
Дани, дай малко инфо, моля! Как е възможно такъв певец като Сунгджун да пее по улиците?!! Аз съм изумена и втрещена...

# 537
Jillian Аз не купувам билети на предварителни продажби защото знам, че така тестват пазара преди да пуснат основните продажби. Има и изключения, разбира се . Аз съм купувала билети на предварителна продажба за концерт на Iron Maiden, но имаше отстъпка за членовете на фен клуба, каквато съм. Моята философия е ,че отивам да се наслаждавам на музиката, не държа да съм папарак. И от балконите точно срещу сцената в арената О2 има много хубава гледка и ще гледам пак там да търся места в петък. Също така си имам лимит до който съм съгласна да платя.
winona Търсех инфо по твоят въпрос, но единственото което намерих, е че господина е певец и текстописец и живее в Лондон. Аз никога до сега не съм го засичала когато пее на Лестър скуер. И съм съгласна, добре пее.
И останалите новите заглавия от вчера.

Каквито са производителни до след обяд списъкът пак ще набъбне Wink

# 538
От мен една колаборация. Чудна за раздвижване Heart.

# 539
Днес съм сама в офиса и си пуснах предложенията на Дани, харесах Mint и Old friends Hands Plus1 В смисъл изслушах ги до края Wink

Профи , твойто раздвижване не е мойто Stuck Out Tongue Winking Eye, ще се разглобя направо Joy

Общи условия

Активация на акаунт