Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 24 463
  • 545
  •   1
Отговори
# 510
Блу, започва предложих Maidenhead. До Лондон, Падингтън се стига за около 30-35 Мин.На прилично разстояние е до Хийтроу и Лутън. Рединг е на 15 мили, Уиндзор и Хенли са доста по-близо, ако харесват подобни места за разходки
Ако помня добре МГМ работеше в TK Maxx. Има такъв там, а до съседния в Слау с влак е 7-10мин..
Ако планират дългосрочно или постоянно местене ще трябва по-задълбочено проучване.

# 511
По-скоро съм изненадана, че има такива прилични наеми в Maidenhead, предвид близостта му и бързата връзка с Лондон.
И, да, ако планират дългосрочно местене с установяне и купуване на имот там (предполагам, че е така), трябва им задълбочено проучване и осмисляне на много фактори.

# 512
  • UK
Ами дългосрочно местене ще е, не е казано че където се преместим, там ще сме завинаги, но в момента просто ми е важно Кори да не е по магистралите по 40 часа на месец, защото стават толкова много катастрофи и ме е страх.

Иначе аз вече от две години не съм в ТКМакс, но няма начин да не ме наемат ако отида на интервю, като се има предвид че се занимавах с много специфични неща, които и мениджърите не ги могат там. Иначе в момента работя за British Heart Foundation. Simple Smile

# 513
MГM,  успех с реализирането на плана!
Аз харесвям малките населени места в близост до големите. Така човек има достъп до благата на двете.

Спането в тая възраст си е цяла епопея🙈 Колкото повече хармонизирам хормоните и се тъпча вечер с максимални дози магнезий, толкоз повече спя. Случва се пак да се събудя, но не кукувам вече между 3 и 6, а бързо заспивам пак.
Остава само да вкарам спорт в уравнението, но нещо не съумявам. Започнах да си водя календар кое колко време ми отнема. Оказа се, че съм затрупана с неща. ММ пое готвенето едната седмица и пак нямам време, просто защото децата са все отгоре ми и всички дейности са разпокъсани тук и там, а той все липсва с тея неговите смени. Сега работя по оптимизиране на графика. Стискайте ми палци да не се окажа сметка без кръчмар.

# 514
  • До хладилника, който обичам
Как я оправи хигиената, Бу? Аз нямам проблем със заспиването. Като легна и ако ще валдхорна да ми свири на ухото след 10 секунди няма никой. Събуждам се по 2-3 пъти през нощта и спя около 6 часа общо.
Хепи, и аз така бях. Обаче дойде период, в който от стрес много дни наред будувах нощем и взе много да ми се натрупва умора. Тогава започнах да си лягам в един и същи час. Спя на открехнат прозорец даже в студа. Пия вечер чай за сън - например лайка и валериан и други такива, готови комбинации от магазина. Пловин час преди времето за лягане го пия, стана ми навик. Имам и мелатонин 1г., и пия понякога, особено докато успях да си наглася обратно съня и пак да започна да спя добре, го взимах всяка вечер. Тук не се продава свободно, но навсякъде в Европа има и си заредих. Пия магнезий напоследък заради тренировките, но вече спя толкова добре, че няма разлика в качеството и количеството на съня, независимо взимам или не.

# 515
Бу, пробвах и аз чая лайка с мелатонин. Приспива, но после ме буди да пишкам нощем и до там с него🤣Подарих го на приятелка, която и без това става нощем и е много доволна как ѝ действа.

Но да, ключов е стресът. Той влияе на всички останали хормони в тялото. Аз доста промени направих у дома, намалих и работните часове и се усети разликата веднага. Намаляха и мигренните кризи.

# 516
Не ставам нощем аз, пу-пу Grinning че иначе пък събудя ли се от нещо и край, почва се едно цъклене в тъмното.

За стреса, знаеш ли колко интересно. На два пъти след това със съня имах период, в който спях отлично, лягам навреме, спя цяла нощ, на сутринта часовника ми вика Браво! Много хубаво спа!, а аз се чувствам уморена и готова пак да си легна. GP ми пусна всички възможни изследвания, всичко ми е в топ форма. Спортувам редовно, храня се правилно, не пия, всичко ми е правилно, а съм уморена. Питах чатГПТ, като му описах и му дадох и резултатите от изследванията. Той каза - стрес (а аз го бях изключила), викам си, мффф. Обаче седмица след това ми се падаше отпуска, като с нож я отряза умората след ставане, от самия факт, че съм в почивка.

# 517
Толкова сме свикнали с напрежението,че не го и осъзнаваме. 🙈
Аз започнах да следя разни профили, в които говорят за менталния товар и кое как се отразява на жените, доста неща започнах да осъзнавам и да им обръщам внимание. Мисля да послушам и едната, която каза, че свободното време трябва да се планира като всяка друга задача в календара ни🤣 Послушах я и щерката се разболя - до там с плана. Ма работя по въпроса де.

# 518
  • Bristol
Pampers, аз съм по планирането. Принципът ми е по-добре да планирам, дори и да се случи нещо, което ще ми развали плановете, от колкото да се окажа свободна и без план 😁
Примерно, още от миналия месец съм се уговорила да ходя на поход в Уелс 20ти или 21ви декември, зависи от времето. Сега ако и двата дни е гадно, ще съм си в къщи, но пък ако имаме късмет и единият ден поне е ок, денят ми е запазен, компанията налична 😁

# 519
  • UK
Какво е това оживление тук Grinning

МГМ, как така на една година била малката вече, ти онзи ден роди? Да е жива и здрава, успехи с плановете, местенето и т.н. всичко да ви се подреди бързо и лесно желая.
И на мен ми се тича, никога не съм тичала, не мога да намеря и кога засега, доколкото помня апа препоръчваше поне 3 пъти седмично, нали така. По-нататък ще е.
Като, че ли нямам проблеми със съня, но чета с интерес.
Мери, стискай зъби на работа, дано приключите скоро.

# 520
  • UK
И аз мисля че онзи ден беше, ама ето, това ходи, бърбори, мрънка по цял ден, прави бели и ще ходи на градина след един месец.

Според калкулатора на юнивърсал кредит ще плащаме по има-няма £90 на месец за детската градина (за три и половина дни като 22 часа са от безплатните), включително консумативите. Да са живи и здрави. Simple Smile

# 521
Мери, аз съм човекът-плн. Имам и план Б, ако А отпадне, и В, ако Б отпадне. И един списък чакащи идеи за всеки случай. Ма време нямам🤣Що? Щото не си го планирам, според една специалистка.
Ма и моите ще пораснат, някой ден и ММ ще смени работата...няма да е все така.

МГМ £90 е идеално.

dejie, аз винаги съм била спортна натура, но тичането ми е омразно. Едно време на загрявките отбора рича, аз скачам на въже. Не мога да се пречупя и това си е. Тичане и йога са ми двете големи НЕ, всичко друго ми носи удоволствие.

Нали си купих и аз екипировка за басейна като водя децата да плувам и аз, и хоп - преместиха ги в различни дни. С дребната нямам възможност, защото трябва да седим до малкия басейн, на сина на 40те минути трябва да забавлявам нея изморена петък вечер, защото ням кой д я гледа...и тоя план отпадна. Сега дебна кога ще се отворят места да ги преместя пак заедно.

# 522
  • UK
Много ти завиждам, че спорта ти носи удоволствие. За мен е пълен кошмар, а е толкова важен.

# 523
МГМ, гледай на спорта като на миене на зъби, искаш- не искаш, важно е за здравето Simple Smile

# 524
  • UK
Много е трудно да започнеш, особено от моите килограми. Аз съм висока, но съм около 150 килограма и всичко е много трудно, всичко ме боли, обикновено съм доста активна на работа, по цял ден насам натам, нагоре надолу, все се шегуваме че е ХИИТ безплатно, ама последната година ми се отрази ужасно, а и годините си казват думата. Нямам търпение да ме седя на тъпия диван по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт