Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 24 458
  • 545
  •   1
Отговори
# 540
MM е до 8 вечер, започва в 12 на обед, от понеделник до петък и така вече от години. Работи от вкъщи и за виждането, виждаме се, но заради неговото късно приключване, времето ни заедно, тримата, е изместено по-късно във вечерта и съответно лягаме късно. Сложното е, че има поне 2 срещи седмично в калифорнийско време и те винаги ще са късно за нашата часова зона. През седмицата не можем да отидем някъде заедно, защото ще е много късно. Трябва да е някакъв изключителен или абсолютно независещ от нас повод, за да приключи той по-рано. Поне вечеряме рано, но съответно не заедно - той в кабинета си, ние - долу, като точно това не ми тежи, защото така ям по-малко вечер. За смяна на работа никога не е говорил сериозно и мисля, че би го направил, само ако обстоятелства го принудят.
Хм, сега като се чета, повече като светлосив кахър ми изглежда всичко.

За напълняването ще кажа, че ако бях в България под критичния поглед на колежки, роднини, съседи, консултанти в магазини и т.н., нямаше да си позволя, дори със сериозното оправдание възраст, да напълнея толкова. Та, да, дразнещо е как там всеки те обсъжда, оглежда, критикува... , но конкретно за някои неща може и да е стимулиращо.Grin

Честит Никулден!

# 541
  • UK
Така е за съседките и приятелките, обаче всеки път като съм там ми прави все по сериозно впечатление как, жените особено, изглеждат много изпити едни такива,, състарени, с тъмни кръгове под очите, да, слаби, но със сивкави кожи без блясък и живец, за мен това е 100% от това вечно гладуване и притеснение да не напълнеят. Не са всички така, естествено, но някакси разликата е огромна. Някакво средно положение според мен е идеално, този стандарт ръст -110 е безумен, а сестра ми ми обяснява че много мъже изобщо не поглеждат жена над 40 килограма. Как 40 килограма, какво е това нещо, това са размери за 12 годишни деца.

# 542
  • Leeds, UK
Честит празник. Нишо общо нямам, но моят ми честити още сутринта с “Честит имен ден, моя скумрийо!”. Та сега пека скумрия. Украсих елхата.
Аз съм 160 см и съм 68 кг и ще се пукна. Освен това имам периоди, в които поддържам високо кръвно налягане и това ще ми е още един стимул.

# 543
Децата виждат баща си сутрин преди училище едната седмица, аз ако тръгна по-рано за офиса  и толкова не го виждам. Той излиза малко преди аз да се прибера и се прибира ние като спим. В дните, в които работя от вкъщи, поне можем да пием кафе преди да заседна.
Следващата седмица се прибира в ранния следобед и поема децата да ги развозва по занимания, че съвсем ще го забравят, а уикендите си е нашето време сутрин за кафе на дивана, те закусват сами и си гледат телефоните ние да се видим на спокойствие.

В Бг стресът, цигарите и алкохолът играят голяма роля. Винаги давам за пример двама братя съученици, един ген и еднаква възраст, но заради горепосочените единят изглежда двадесет години по-стар от другият, който поживя в чужбин и сега живее здравословен, спокоен и добре подреден живот.

# 544
  • UK
О да, определено цигарите също допринасят.

Пробрахме се от погребението, съвсем нищо общо нямаше с българските. Първо, че беше почти цял месец след като почина жената, и въпреки че на всички им беше мъчно, чак аз се разплаках малко когато дъщеря й говори за нея, ама аз съм си ревлива, но много повече хората просто говориха за живота й, за това че тя би искала да си отиде бързо, както й стана, и за това какъв човек е била, вместо фокуса да е на смъртта. След церемонията, която беше съвсем кратка, отидохме до гробището където я погребаха само със семейството, и след това бяха запазили една зала, няколко човека доста се понапиха, след това отидохме до един пъб и съвсем се напиха, но като се има предвид повода, изобщо не беше тягостно и неприятно. Всички много се радваха на Алис и сега вероятно ще ходим пак Боксинг дей, Кори много иска да поддържа близка връзка с роднините си, защото баща му е малко дръпнат такъв и си е самодостатъчен, но всички останали много искат да ни виждат по често. Много беше смешно, те имат много ясно изразени фамилни черти и много ясно си личеше кой е Лоулес и кой е съпруг/приятел.

# 545
  • До хладилника, който обичам
Хубаво е, щом се разбирате, поддържай връзки, и Алис така ще има повече роднини, с които да расте.
Да, много са различни погребенията тук, знам, че изчакването е заради натрупани погребения, капацитет на гробища и крематориуми, но и аз съм си мислила същото, как дава време човек да преработи най-силната, сурова емоция и после може вече да отбележи живота на починалия.

Общи условия

Активация на акаунт