Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 40 464
  • 580
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас/Пз
Момичета, взех си хидратиращата база за лице на Диор. Въпросът ми е в каква поредност да я нанасям.
1.База-слънцезащита-ФДТ
Или
2. Слънцезащита-база-ФДТ

# 556
2, базата си е част от грима. Хубава ли е?

# 557
  • Бургас/Пз
2, базата си е част от грима. Хубава ли е?
За моята суха кожа е прекрасна. Даже мога само по нея да съм.

# 558
Момичета, издирвам МНОГО хидратиращ и високо покривен коректор за под очи, подходящ за 35+. Моля, споделете от кой сте доволни.
Мейбълин с гъбката нещо не ме радва вече, а дълготрайният на МАС ми харесва като покритие, но още хидратация ми трябва (мазала съм и плътни и хидратиращи околоочни, слагах от базата на REM beauty, слагах вазелин, но не ми харесва ефекта, събира се под очите, ако фиксирам с пудра се изсушава зоната и седи зле).

# 559
  • в Кошера
За фиксиране на коректор под очите пробвах нещо, което работи добре.
Пръска се фиксиращ спрей върху малка четка, с която коректора се фиксира с леко потупване.

Ползвам YSL Touche Éclat High Cover и CT Airbrush Flawless Setting Spray.

# 560
High cover вече го няма за съжаление. Иначе беше най-добрият коректор, който някога съм използвала.

# 561
  • Бургас/Пз
Някой пробвал ли е този фиксиращ спрей

https://douglas.bg/milani-make-it-last-original-natural-finish-s … tting-spray-59049

Свършва ми на МАС и се чудя дали този ще върши на работа

# 562
Аз го имам, но довършвам МАС и още не съм го пробвала. Купих го, защото е много хвален, ще взема утре да го пробвам.

# 563
  • Бургас/Пз
Аз го имам, но довършвам МАС и още не съм го пробвала. Купих го, защото е много хвален, ще взема утре да го пробвам.
Благодаря , Диа , може и само един тест на ръката да направиш върху малко фдт да кажеш дали удържа трансфера Simple Smile

# 564
Да, още сега ще пробвам. Не се сетих така да направя. Blush Ще пиша след малко.

ПП. Допълвам - съхне бавно, аз и доста пръснах май. Върху ShiseidoSynchro Skin Radiant Lifting Foundation + Метеорити пръскам. Ами... трансферира малко, да
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 22:28 от DiaMia

# 565
  • Бургас/Пз
Много благодаря за бързия тест! Май ще го пробвам, като свърша МАС. Гледам, че ШТ има такъв , ама и той не е от бюджетните 😘

# 566
# 567
Да, казват, че е 10/10, обаче днес една жена в тик ток каза, че се усещал всеедно с лак за коса си пръскаш лицето. Та не знам😀 ако го видя може да си пръсна на ръката да видя усещането.
Иначе си го заплюх и аз.

# 568
  • София
Все едно си пръскаш лак за коса върху лицето. Много неприятно усещане, намалява трансфера, но пак има. Изразходих го с 300 зора и не бих повторила.

# 569
Сетих се за един сетинг спрей, който купих съвсем случайно от makeup, ами направо е страхотен! Освен че има бляскави частици (аз съм "сврака" и понякога ми харесва да има блясъци, а те са много фини), с него грима не помръдва! Малко неприятно мирише, но бързо отминава тази миризма.
https://makeup.bg/product/606494/#/option/1300243/

Общи условия

Активация на акаунт