Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 46 766
  • 706
  •   1
Отговори
# 570
Сетих се за един сетинг спрей, който купих съвсем случайно от makeup, ами направо е страхотен! Освен че има бляскави частици (аз съм "сврака" и понякога ми харесва да има блясъци, а те са много фини), с него грима не помръдва! Малко неприятно мирише, но бързо отминава тази миризма.
https://makeup.bg/product/606494/#/option/1300243/
Щом си сврака, мога да предложа пудра с диамантен блясък, ще ти хареса 😀
Имам две любимки, едната е на wibo diamond skin и другата е shell на freya beauty. Много ми е готино😄

# 571
Мислиш, че нямам ли?! Nerd Имам две. Скоро не съм ги ползвала, трябва да изровя някоя. Но благодаря, сестро! Laughing

# 572
Мислиш, че нямам ли?! Nerd Имам две. Скоро не съм ги ползвала, трябва да изровя някоя. Но благодаря, сестро! Laughing
Моля, сис! 😁 ✨✨

# 573
Някой има ли впечатления от този Тониращ слънцезащитен крем  -RoundLab Birch Juice Moisturizing Tone Up? Притеснява ме розовия му цвят...

# 574
Привет😊 кой фиксиращ спрей на Мак ще препоръчате за лесно омазняваща се, комбинирана кожа, склонна към акне? Фдт-ите които имам са на Radiant NATURAL FIX ALL DAY MATT; Lancome teint idole ultra wear, имам тинта на Maybelline, тези дни чакам новия tinted moisturizer на Laura mercier.

# 575
Здравейте и от мен. А използвате ли винаги пудра след нанесен фон дьо тен, и ако не, в които случаи използвате пудра?

# 576
Здравейте и от мен. А използвате ли винаги пудра след нанесен фон дьо тен, и ако не, в които случаи използвате пудра?
Аз използвам под очите за фиксиране на коректора ( съвсем случайно открих, че пудрите, които са без талк запечатват коректора без да се събира), и също ползвам само на Т зоната, тъй като там имам леко омазняване. Понякога слагам малко и на бузките, защото някои кремообразни и течни бронзъри и ружове ми трият фдт-а отдолу и става мазало, ако са сложени без пудра преди това.

# 577
Използвам само и единствено Метеоритите на Герлен от години. Нямам никакво желание да пробвам друга финиш пудра. Тази е великолепна за моя вкус. ❤️

# 578
Благодаря за отговорите. Ще пробвам да слагам вече само на Т-зоната, понеже не ми стои много добре на цялото лице.

# 579
Вече не нанасям навсякъде и винаги. Обикновено сетвам под очите с пудра за тази зона, понякога с голяма пухкава четка слагам малко озаряваща.

# 580
Зависи... Няма еднозначен отговор. Ако е горещо и очаквам да съм много мазна - на цяло лице матираща пудра. Ако е студено и съм нормална към суха - само на т- зоната. Може с гъста четка за сериозно сетване, може с рехава четка за леко сетване, може деликатно с четка за финишна пудра. Може и точково с голяма четка за блендане на сенки.

Скоро слушах нещо по въпроса, секунда:

# 581
Здравейте момичета,
Може ли мнение за коректора на JEFFREE STAR Magic Star Concealer. Бихте ли препоръчали и друг коректор за под очите? Да не е прекалено пресушаващ, поради фини линийки и леки сенки под очите.

# 582
Аз много го харесах. Доста добре покрива и не ми се е събирал. При мен не беше изсушаващ.

# 583
Аз много го харесах. Доста добре покрива и не ми се е събирал. При мен не беше изсушаващ.
Ще го поръчам и аз, да пробвам. Върху крем или основа го нанасяхте?

# 584
Сутришната ми рутина е термална вода, лек хидратиращ крем и отгоре слънцезащита която ми играе ролята и на база. Върху нея вече грима. Аз сутрин околоочен не слагам.

Общи условия

Активация на акаунт