Връщане на стока от Hanksome.bg -Трудно, почти невъзможно.

• 983
  • 3
  •   1
Отговори
Правя услуга на приятел, който пътува.  Трябва да върна закупена от него стока, но нямам никаква обратна връзка със сайта/фирмата освен с някакъв бот. Има адрес в гр. Русе бул. Липник 106....и толкова.
Куриерите ми искат Име и телефон на получателя за да генерират товарителница....
Някой връщал ли е стока от Hanksome.bg ? Моля споделете опита си с тях.

# 1
Вашият приятел, който пътува, трябва да поиска дубликат на разписката, с която е получил стоката от офис на съответния куриер. Така ще се знае, къде точно да се върне и на кого - там има подател и номер на телефон.
Друг човек няма как да го свърши.

# 2
Да пие човека една студена вода, и да проверява следващия път сайтовете, когато поръчва нещо.
Само като видите как са преведени от китайски с гугъл преводач нещата, и трябва да ви стане ясно, че това е фейк сайт. Пак като са ви пратили нещо въобще....

ТРАКТОР ЗА ФЕРМА ОТ МЕХУРЧЕТА
НАЙЛОНОВА ПРЕНОСИМА СТЕНДИБИАНХЕРИЯ

И ревютата са един път Grinning Grinning Grinning

Такъв обмислен дизайн. Прави сесиите на хранене много по-приятни както за мен, така и за бебето ми.
Храненето вече е лесно, благодарение на този обмислен дизайн.
Невероятни куки, здрави, надеждни, направиха огромна разлика у дома.
Тези куки са невероятни! Те са здрави, надеждни и направиха такава разлика в дома ми.
Не може да бъде по-щастлив!
Трябва да има!
Отличен продукт прави това, което казва
Толкова се радвам, че и моята котка го харесва. Разбира се, като съм котка, не знам колко дълго ще издържи!
Тези са толкова силни! Работи добре под душа.

# 3
Водата ще е по- скоро солена, понеже е моряк. LaughingLaughingLaughing
Аз открих, че на същия адрес се подвизават InTime куриерска фирма.

Общи условия

Активация на акаунт