💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 120
  • 961
  •   1
Отговори
# 825
Е какъв Ол Старс ще е следващият сезон, като ще участват и неучаствали досега? Или пак нещо не съм разбрала?
Явно няма да е следващият сезон, ама аз не разбирам какво го планират този Ол Старс и даже кастинг битки правят, като той може да е след 5 години и старите участници, които вече са спечелили кастинг битка да не могат или да не искат вече да участват?

# 826
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И какво им пречи да се съобразят и към саламите да добавят по едни пилешки кремвирши или нещо с телешко?
Днес не съм гледала, уикендите са за семейството.
Ще пропускам съботните епизоди освен ако не е поканен играч,който много харесвам.
Според мен ще е "ол старс" отбор срещу 2 отбора "аматьори". Не мисля,че ще успеят да съберат 30 стари играчи,за да направят сезон изцяло с тяхно участие.

И на мен ми е втръснало от еднотипни игри цяла седмица.Другата седмица идва нов сет от игри,които ще гледаме до събота включително.И така ще се върти цикъла.Трябва да разнообразят повече ако искат доволни зрители.

# 827
Моля оценете  съботния епизод номер 8

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

Ето какво имаме до момента.  

Съботният епизод не е включен за да има време утре да гласуват още хора за него. Както писах предния път - записвам статистиката в края на съботния ден за предишните дни от седмицата.

Набива се на очи редовното участие на един хейтър който редовно дава нула точки на всички въпроси (също както и в другото шоу).  Набива се и това, че петъчният епизод е бил оценен най-слабо.   Тези графики ще бъдат достъпни и в началото на новите теми когато Diavolo ги пуска.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 01:09 от Soney

# 828
Харесвам Раду и засега той е моят фаворит. Сигурна съм, че такъв си му е характера и навън, а не преиграва. Малко е по-властен, но това не е лошо качество за мъж и играч в ИВ. Може би е зодия лъв.
Съгласна съм с него, че Силвия нарочно флиртува, не вярвам да харесва изобщо Ангел например.
Иначе смятам, че вътрешно в себе си Раду също е запленен от нея, тя си е секси.
Иначе той е на 36г, не е чак толкова по-голям от другите, на тази възраст 5-10 години не са кой знае колко.

Искаше ми се и на мен да има по-забавни участници. Като Гатьо. 😁

И плуване ми се гледа, аман от варели!!

Харесва ми понякога и Димитър как разсъждава и това, че е директен и си казва каквото мисли, пък дори и да е леко груб.

ПП Прочетох 1-2 мнения, че Раду приличал на Алекса, но не съм съгласна. Аз Алекса не го харесвах, лично според мен беше по-простоват, бих могла да го сравня с Ангел по-скоро, но пък останалите го харесваха.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 03:05 от *Sweety*

# 829
Гатьо толкова си може, а за капак е с 15-20 кила отгоре, как да си дава зор на това трасе, като издъхваше, 100 пъти си свали веригите по трасето да почива, а по слабичкия на телосложение Милен веднъж не ги пусна. Той Гатьо и във форма като беше миналия сезон да е спечелил най-много 1-2 индивидуални битки по елиминации. Има някакъв плосък хумор и дотам, изстиска колкото можа от предаването. Той ако отиде на Олстар ще е един от най-слабите, просто не е атлетичен.

# 830
Добро утро успешни млади хора Wink
Този епизод ми беше дъното, дадох му 22%. 

Продукцията издиша така здраво, че на моменти го обръща на комедия. Поне 3 пъти се смях с глас.

Коментарите ми в синьо.

Димо: -- Милене - сега или никога, последен шанс!
И що?  Да не е забранено да кандидатства пак догодина или след 10 години?

Димо: -- Гатьо, може и без куките!   
Тука огънаха правилата.

Гатьо: -- Ма аз стъпих първо на земята и после паднах!
Димо: -- Давай!
Тука огънаха за втори път  и се смях за втори път.

Димо: --Резултата е 2:2, дръзките подцениха Гатьо.
Нищо подобно - резултата е 5:2 варела за Милен.

Гатьо: -- Казва се монотонна игра
След което ляга и се протяга.  Ох нимоа!

Димо: -- Милен поддържа прилично темпо, вече му се иска да приключи битката.
И на мен ми се иска!

При  9:4  варела за Милен, Димо философства че ако загубел ще обрече дръзките на глад!?!

Гатьо: Навсякъде добре се представих, просто времето не ми свърши.
За златния фонд лафове.

# 831
След "Димо, стъпих" махнаха варелите и на двамата участници.

# 832
Забелязахте ли как Гатьо бута варела на излизане от ровът, без вериги на врата??!!

Върнете записа и сами ще видите. Това е с трите варела. По-рано Димо му каза, да не пипа варелите без вериги..

# 833
Аз ще кажа само, че Силвия се натиска на Ангел от първия ден, в който го видя. И ако темата за разликата в годините (тя наистина би могла да му е майка) може да се прескочи, то тази, че Ангел има семейство - не.
Да се опитваш да съблазниш някого, знаейки, че той е женен мъж, е грозно и низко.

# 834
Аз ще кажа само, че Силвия се натиска на Ангел от първия ден, в който го видя. И ако темата за разликата в годините (тя наистина би могла да му е майка) може да се прескочи, то тази, че Ангел има семейство - не.
Да се опитваш да съблазниш някого, знаейки, че той е женен мъж, е грозно и низко.

Е хайде де, тя да не би да иска да се жени за него? Сигурна съм, че въобще не го харесва, просто си играе с него на мишка и лъв.
Това, че той захапва кукичката е негов проблем. Показва само колко "меки" стават мъжете в ръцете на красива жена, пък ако ще и майка му да е! Някой го наричат "слаб Ангел" GrinningGrinningJoy

# 835
  • Sofia
Не одобрявам поведението на Силвия, защото смятам, че една жена трябва да остарява красиво и с достойнство, но не одобрявам и двойните стандарти. Предизвиквала ги била сексуално - нейно право и решение, но "горките" мъже не са на 9 г., и никой не им е крив, че им е слаб "ангела". Мъже с претенции за положение и възможности, и едната Силвия по бански им виновна, айде стига!

# 836
Някои го наричат “слаб Ангел”, други го наричаме липса на морал и ценности, двустранна при това.

# 837
Не виждам защо продукцията трябва да се съобразява с вкусовите предпочитания или религия на участниците. По същата логика в отбора може да има и вегетарианци или вегани... Знаят къде отиват и каква храна предлагат.
Е знаят, ама е жестоко… Не е ОК, ако прималяваш от глад и буквално ти се е залепил коремът за гърба, а си вегетарианец, да ти предлагат само “колбаси от Орехите”. Или ако не ядеш свинско, да ти предлагат само такова месо.
Скрит текст:
Както беше Али от третия сезон на Сървайвър, с Ники Мартинов. Имаше някаква игра, да се разкъсва такова месо с уста. А във Фермата 1 Мустафа беше от религиозните мюсюлмани, също и Нури от Фермата 4. Извинявайте, ама имаше игри, с които да пренасят вино в уста и да пълнят някаква колба. Мисля, че не е редно и е можело да го съобразят

Предполагам, че ти ядеш всичко и затова не го виждаш като проблем. Хубаво е и човек да се поставя в обувките на другите.
@GattaMatta, ти познаваш такива хора, но очевидно те не са религиозни и не им пука какво ядат. Аз познавам и нерелигиозни и религиозни, които си спазват и постите по време на месец Рамазан и всички ограничения.

И да, на тяхно място просто не бих се записал в такова предаване.
P.S. Друг е въпросът, че продукцията може да се съобрази и да не ги награждава само с месо. Разбирам, че Орехите са им спонсор, ама…

# 838
Както някой вече писа, Гатьо толкова си може, още като видях това момче Милен се надявах да заложат на него, защото иначе бяха обречени.

Гатьо никога не е блестял в игрите физически или стратегически, приносът му беше предимно в сътворяването на бисери и комични ситуации.
Но без тях нямаше да сме свидетели на едни от най-забавните моменти в сезона.
И аз мисля, че ще го поканят за Ол Старс независимо, че не победи снощи, друг е въпросът дали той ще приеме.
Представяте ли си него, Ники Майонезата и Тошко в един сезон ? Ще бъде Е-пи-чно 😂

Пореден минус от мен за продукцията - ако сините заложат правилно, взимат тази изстрадала кошница с Е-та, ако загубят - жална им майка 😡
Защо, по ягодите, трябва така да тормозите хората? Защо трябва да има изобщо наказание при кастинг битка? Може да е просто при победа кошницата, при загуба - без кошницата 🤷
Ама не, дайте да ги мачкаме яко, щото така става по-яко зрелище ?!? Сбъркали стеее, никой не иска да гледа изстрадали, осмукани и вяли участници, които само говорят колко са гладни ( справка - Жълтите и Червените в момента ).

Като споменах Червените, май ще ги гледаме само като е угодно на продукцията 😤 А там има потенциално хора, които да внесат малко смях и разнообразние в предаването. Дано и от продукцията са го прозряли...

# 839
И пак за Силвия - уважавам различното мнение, но наистина не разбирам защо ви дразни стратегията и. Щом сме приели, че да подвеждаш и да заблуждаваш може да е приемливо в играта, защо да флиртуваш да не е? То в случая е същото като резултат, но постигнато по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт