Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 750
  • 375
  •   1
Отговори
# 150
Ronin, като прелетиш 50 пъти от БГ до САЩ и ЮА с деца и без деца с бебета и без бебета, сама или с мъжа ти/ жената ти и тн.  ще те питам после дали няма да се прежалиш за си платиш за легло в бизнес класата дори и да е само на отиването или на връщането ( на отиване към БГ е по- гадно, защото тогава си тотално скапан от късата нощ) . Този комфорт за който ти говоря е за да не се гърбя и да не се състарявам от стресовата  обстановка че 20 часа съм в седнало положение без възможност да се отпусна или да поспя нормално. Има един момент в живота в който човек има нужда от комфорт повече от всичко, повече от това да съм с маркова чанта, и е готов да си плати само и само за да не се чувства зле. Не е защото искам да излупам парите,  а защото не искам после да търся масажисти, акупунктуристи, хиропрактор и и невролози  да ми отравят болките в гърба които не отшумяват. Разбираш ли - малко инвестиция в началото прави чудеса после. А специално ако си мъж и не си отвориш тъпата уста да се циганиш за двата лева или си пресметнеш нещата на ум, вместо да се правиш на математик пред жена си ,  после такава горда и щастлива жена ще имаш… ще се хвали с теб че си щедър, ще те обича, ще те пази…  Само че вие разсъждавате на дребно. Това е.

Ти въпросните специалисти е добре да си ги имаш като перо в бюджета, без значение седиш ли, летиш ли, лежиш ли, ходиш ли, работиш ли и т.н. Малко ти е объркано по отношение на приоритетите, но аз много добре те разбирам.

# 151
Ахаха - че Креста го писах аз, още на втора страница.
Редовно това ми искат като съм в щатите, вкл лентички за избелване. Леки са, та нося.

Жлъчните примери какво харчели и купували жените са малко смешни, говорят повече за пишещия: представям си го как “подгрява” жена на първа среща с такива възмутени истории с Фурлата, за да има наум, че той не плаща такива работи, а реално явно той не изкарва пари и айде тя му виновна.

# 152
Аз пък към мъж, който е запознат повече от мен с цената на дамското облекло и аксесоари, винаги съм с едно наум.

# 153
PrimaDonna,
Разбирам, колко много обичаш майка си, за да не скършиш хатъра на втория й мъж, отказвайки да мъкнеш стекове с пасти за зъби.

# 154
Миналата седмица гледах пасти Крест в магазина за перилни препарати (паралелен внос):
https://ttmarket.bg/category/pasti-za-zabi?vendors=crest-471489817

# 155
И аз съм купувала Крест от България и понеже не знаех колко е прочута, въобще не ми направи впечатление.

# 156
Ми не знам защо има такъв мит около Креста, аз не го ползвам. Биорипиър някой каза по-напред, далеч по-полезна паста

# 157
  • По света и у нас
Вижте сега, няма как да кажа, че Хималята и Креста ги имало в БГ и те да си купят пастата от там, защото вярването е че 1. Всичко Българско и родно е по-гадно от УОУ Американското🗽🎉🎊 2. Започват се едни обяснения от химическо естество, (защото това му е бившата професия). И се вярва , че американската стока е направена по-добре от българската - Специално за зъбни пасти че ми се вярва. проблем няма, живот и здраве, пастата ми е най-малкия проблем.

Аз пък пазарувам козметика точно от БГ, Бочко с текове, разни гъзавски незнайни европейски кремове, разни билки, руски кремове, глицеринови сапуни. Всеки луд с номера си. Сестра ми винаги иска до и нося слънцезащитно Бочко от БГ. 😏, не вярвам нашето да е най-хубавото мляко но за нея си е.  Но това е друго - тези неща са ми кеф да ги нося, защото знам на мен как ми липсват. Ако им занеса вино шоколад или пай, ще ми се цупят, но ако им занеса един буркан с лютеница Хорце… гледай каква обич е. Ще разказват за мен после из квартала. 😄

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 16:20 от PriMadonna

# 158
Ами да си поръчва тая велика паста да му я доставят, а не да настоява че трябва половин куфар място да му заделяш за щуротиите щото трябва да си почеше егото. Поне предполагам че това е основният проблем който ти създава, а не купуването на евтина паста за зъби.
За козметика и прочие може и наистина да има разлика защото има съставки забранени в Европа които там не са, но доколко това е по-добро е друга тема. Но си е чест комплекс тук, за съжаление, чужбинското все за по-добро го имат.

# 159
Отговарям на първоначалния пост. Примадона, спокойно, тънко си минала, щото не си срещнала Сашко.

# 160
Падам 😄😄😄
От автокъща ли е това?

# 161
  • София
Това, че някой се е снимал до някаква кола, нищо не значи.

# 162
Този номер на колата някакъв специален ли е за България? Временен? Иначе е просто фейк цялата работа.

# 163
Фейк е, разбира се. 42-годишна платежоспособна  кугърка баш някой Сашко, който изглежда сякаш продава на Женския пазар, с тоя анцуг, чантичка и косица, ще хареса и ще му купува скъпи коли.

# 164
  • По света и у нас
То като, че ли няма Сашковци тук, че и по- хубави.

Общи условия

Активация на акаунт