Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 365
  • 396
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Най-трудните си предизвикателства при миенето на съдове, разбира се са загорелите тенджери и кошницата на Еърфрайъра , но тавите откакто ги смених с незалепващи покрития, само с накисване и малко Fairy и става с лекота. С кошницата на фрайъра още се боря, там си има търкане, и Fairy , разбира се.

# 211
  • при моите деца .....
Най-голямото предизвикателство са загорелите тигани и тави, както и засъхналите....
Използвам Феъри, но тази формула не съм използвала.

# 212
Най-големи затруднения срещам при отстраняването на загоряло по съдовете за готвене , както и обгарянето по външната им част.
Използвала съм Fairy като помощник и мисля, че е много добър препарат.

# 213
  • Елхово
Чисти добре, бързо, аромата е супер. Ако го видя на промоция - купувам. Най-трудно при почистването ми е да се справя със загоряла мазнина

# 214
Имам миялна, която използвам ежедневно. Въпреки това винаги се намира по нещо дребно за измиване на ръка. Използвам Fairy и като миещ препарат, и като таблетки за съдомиялната. Най-трудно е с нещо позагоряло по ръбовете на тавите. Другото предизвикателство са мазните кутии от храната на децата за в училище.
За мен е важно не просто да мие даден препарат, а и да се отмива достатъчно лесно, за да няма остатъци по посудата.

# 215
Препарата е най-добрия за измиване на съдове на пазара. Най трудно ми е да почиствам обратната страна на дъното на тенджерите и около дръжките.

# 216
Загорелите тави са предизвикателство за мен.
Иначе феъри съм ползвала и съм много доволна от качеството на продукта.

# 217
Всичко, което е мазно, най-вече тави. Иска ми се да се измият възможно най-бързо и качествено. Досега не съм изпробвала нещо различно от Fairy, но нямам и намерение да сменям препарата. Допада ми, особено Max Power.
От обикновеното Fairy, трябва да сипвам по 2 пъти на гъбата, като са повече неща за миене.

# 218
Най-голяма трудност изпитвам  с доброволното желание у дома някой друг да измие чиниите Joy
Иначе мъка са ми пласмасовите кутии и разни купи, като цяло с Fairy се справям с положението.

# 219
Купувам само това Fairy ,защото опаковката е много удобна и защото се справя дори с най -мазните съдове 🍀

# 220
Не съм го пробвала, но бих се радвала!

# 221
  • Бургас
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове, както и външната страна на тиганите.Харесвам марката даже миналата година спечелих от тук.Беше  чудесен.Като свърши купих нов , не е същото,но става  .
Сега с удоволствие ще пробвам и този.

# 222
Не съм пробвала новата опаковка, но пък все още старата ми е на половина. Най-голямо предизвикателство са  ми загорелите тави.

# 223
Редовно купувам препаратите им, когато са в промоция.Най- доволна съм от това, че мога да мия съдовете с хладка вода и ефекта пак е уау!

# 224
Така и не ми стана удобно да пускам съдомиялна. Семейството ни е тричленно и ми е крайно неудобно да изчаквам да се напълни съдомиялна, за да мия в нея. Всичко мия на ръка. За най-загорелите тави/тенджери използвам препарат за миене+ обезмаслител - кисна от вечерта в топла вода и търкам и мия на следващия ден. Не обичам пълна с мръсни съдове мивка и това ме дразни. Бих използвала Fairy Max Power, за да си спестя накисване от предходния ден и излишно престояване на съдовете.

Общи условия

Активация на акаунт