Кафето е готово и ви го поднасям. Днес е огледален ден - 10.10[ и нека ви носи здраве и късмет:
Днес е и Ден на психичното здраве.
Всяка година на 10 октомври се отбелязва Световният ден за психично здраве.
Психичното здраве е състояние на благополучие, равновесие и комфорт, при което човек е максимално работоспособен и удовлетворен от себе си и от това, което върши. Способен е да се справи с нормалните стресови фактори на живота; общува без напрежение с другите хора, активно се развива и усъвършенства.Това е ден за образование и гласност за психичното здраве, както и за борба против стигмата на психичните заболявания в обществото. Българите най-често страдат от тревожни разстройства. Основната причина за тях е стресът в ежедневието.
Вчера сте коментирали темата за кръщенето. Ениса, браво, че сте планирали това голямо събитие за великолепния Борис. Всички деца, трябва да бъдат кръстени. Който е закъснял да побърза. Колкото по- рано толкова по- добре, но и Иисус е кръстен като по възрастен. Никога не е късно. Моите деца и внучка, а и аз сме кръстени при навършване на една година. Аз съм кръстена и два пъти в река Йордан.
Хубав ден, бъдете здрави и психически устойчиви.