Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 857
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София, Манастирски ливади
Ако е за конкретен продукт, който сте получили и има проблем, може през самата поръчка да се попълни форма.
Погледнах на бързо, но не видях друго.

# 106
Здравейте, не мога да намеря формуляра за контакти на сайта - на какъв адрес мога да се свържа със съпорта? Благодаря!
На този мейл им пиши : service@bestsecret.com

# 107
Здравейте, някой дали е пазарувал тази марка, търся ново кожено яке, т.к старото след по-малко от 2 години носене се скапа ужасно много, а е естествена кожа по етикет на Mango Neutral Face

Якето пристигна вчера, на живо е страхотно. Размерът е умален, както беше упоменато и в сайта. PERLI, благодаря за отзива за марката Blush

# 108
  • Варна
Поръчах това яке за мъжа ми.Въпреки, че е много намалено, сега се чудя добре ли направих като поръчах ХЛ , а той е Л размер. Стори ми се вталено на снимките 😆 Някой, дали има впечатления от марката?

# 109
Връщането със Спиди ми отне минута. Без да ме разпитват за нищо. В пъти по-добре от Български пощи, наистина!

# 110
Поръчах това яке за мъжа ми.Въпреки, че е много намалено, сега се чудя добре ли направих като поръчах ХЛ , а той е Л размер. Стори ми се вталено на снимките 😆 Някой, дали има впечатления от марката?
Веси, много добре си направила. Наистина са умалени и си трябва един размер по-голям. Аз бях поръчала дамско двулицево яке и съм впечатлена от качествено и изработка.

# 111
Здравейте, за първи път искам да поръчам от сайта и преди да добавя артикула в кошницата е активен, веднага след това пише, че е продаден.

# 112
Ако е в кошницата артикула, ви се пази някакво време, това се получава когато е 1 бройка.
Ако не сте го били добавили, значи си  епродаден и няма повече.

# 113
Пише така, защото се пази за Вас няколко минути. Стандартно 15, ако сте по-горно ниво мембър, времето е повече.

Върнах и аз днес със Спиди, много лесно и удобно. Като създавах връщането ми изписа 7 дни. Възможно е с бг пощи да е било 3 дни, а със Спиди да е 7. Сигурна съм, че един път гоних тези 3 дни с пощите. Все пак създаваме тяхна товарителница и може би в системата на бг пощи могат да я приемат до 3 дни, а Спиди до 7 и за това е разликата. Аз съм със силвър статус и нямам по-големи привилегии от стандартните.

# 114
Ако е в кошницата артикула, ви се пази някакво време, това се получава когато е 1 бройка.
В момента на добавянето изчезва. Но щом дава да го сложа в кошницата предполагам мога да го поръчам. В сайта ми дава само личен адрес да посоча, но не и офис, така ли е?

# 115
В момента на добавянето изчезва. Но щом дава да го сложа в кошницата предполагам мога да го поръчам. В сайта ми дава само личен адрес да посоча, но не и офис, така ли е?
Изчезва защото е запазен за теб.Имай предвид,че повечето единични бройки са върнати и може да не изглежда добре.Ако артикулът е обувки по-добре не го поръчвай.

# 116
Изчезва защото е запазен за теб.Имай предвид,че повечето единични бройки са върнати и може да не изглежда добре.Ако артикулът е обувки по-добре не го поръчвай.
Да, маратонки. Благодаря за коментарите!

# 117
И с "Български пощи" връщането трябва да е до 7 работни дни от генерирането на етикета, пишеше го на някоя от бланките.

# 118
И аз така мисля. Та за това отворих последната си бланка за връщане, прочетох я няколко пъти и не намирам къде го пише. Като не изключвам да е там някъде, а аз да го подминавам.

# 119
Не го пише на бланките. И аз гледах.

Общи условия

Активация на акаунт