Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 837
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Ами да, с тях трябва да говорите. Моята карта не е еднократна и нямам проблем, когато става въпрос за връщане на пари. Не предоставям сметка, връщат по картата, с която съм платила.

# 466
Ами да, с тях трябва да говорите. Моята карта не е еднократна и нямам проблем, когато става въпрос за връщане на пари. Не предоставям сметка, връщат по картата, с която съм платила.

Благодаря. Дано някой има същия казус и пише, защото явно те няма да отговарят и се притеснявам.

# 467
Ами дано се включи някой с повече опит по тази тема.

# 468
Пари се връщат по сметка,не по карта.Независимо дали сте платили с еднократна,виртуална или стандартна карта,зад тях стой една сметка.

# 469
Пари се връщат по сметка,не по карта.Независимо дали сте платили с еднократна,виртуална или стандартна карта,зад тях стой една сметка.

Съгласна съм, просто не съм наясно как им излиза сметката като е еднократна картата. Благодаря много! Успкоихте ме!

# 470
Срокът за връщане при всички поръчки онлайн от всеки сайт започва да тече от момента на получаването. Очакваната дата на доставка не играе роля в този срок. Стандартен срок за връщане на пратка е 14 дни, при някой сайтове е удължен или има някакви допълнителни условия.
За връщането на парите, пратката първо трябва да се върне и тогава всеки сайт пристъпва към връщане на парите. Сроковете също са стандартни между 10 и 14 дни, практика е сайтовете да връщат парите доста по-бързо.
Това е общовалидно и не се отнася само за Бест сикрет.

В казуса първо трябва да се уточни какво става с пратка и ще бъде ли получена, ако не се получи, трябва да мине като загубена, за да се върнат парите.

Пощите може да ги хейтите, но всичките им пратки за връщане са със застраховка и при такива загубени неща е много по-лесно да се върнат парите.

# 471
Пратката, която ви казах, че съм адресирала до автомат на Спиди, дойде днес - за 4 дена! Поръчана на 23.11 и днес е в автомата. И това, като се има предвид, че не съм от София, в София беше още вчера. Така че с Експреса приключих.

# 472
  • Mostly in my mind
и аз поръчах на 23,11. още е "в процес". Sad

# 473
Така че с Експреса приключих.
Това за съжаление не е въпрос на избор.

# 474
Потребителката май говори за пренасочване на пратката, когато вече е в Спиди.

Последните три поръчки с обувки получих чрез Спиди. В моя район не е по-различно от expess one, мейл, вайбър съобщение.... Ако не съм вкъщи и не е чупливо поръчвам да се пусне през оградата.
За якето с expess one нямах време да ги чакам, обикновено ранен следобяд звънят, оставих голям чувал за смет мушнат на пътната врата, че ръмеше и като се обадиха казах как да опаковат, вържат и прехвърлят. На момчето от Спиди е от доста време вече съм оставяла ключ да влезе в двора и остави обемни и чупливи неща.

Приключих сагата с детските обувки, искаше ми се да е водоустойчиво, но или тясно при отвора горе, или твърди като в менгеме. Модели, които видимо не бяха стегнати с ластици под първата лепенка при глезена,  се оказаха здраво затегнати и зашити под тази лепка и само крачета със стъпала - солетки  минават.
Тези са мекички, топли и отварящи се да може спокойно да се обуят, имат ширина

Имам поръчка от 24.11 не е тръгнала, но не ми е спешно

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 11:14 от Щефи

# 475
Момичета, нямам предвид пренасочване.
Може би някои като мен досега не са обърнали внимание на тази опция, но при финализиране на поръчката, там където е изписан shipping address, ако дадеш "edit", излизат две възможности - Home delivery и Pickup-point (доставка до офис или автомат). Съответно при избиране на Pickup-point излизат само офиси и автомати на Спиди, просто защото Екпрес 1 нямат нито офиси, нито автомати (нещо като с трици маймуни да ловиш)

# 476
Пратката, която ви казах, че съм адресирала до автомат на Спиди, дойде днес - за 4 дена! Поръчана на 23.11 и днес е в автомата. И това, като се има предвид, че не съм от София, в София беше още вчера. Така че с Експреса приключих.
Това е чудесна новина. Моято вече 6 дни е в ръцете на невероятните експрес уан и не заслужавам да я получа

# 477
Здравейте,

Ще връщам поръчка, но ми е за 1ви път, може ли насоки, дойде със спиди до личен адрес.
Благодаря

# 478
Моля някой да сподели мейла, на който пише при промяна в цената с цел възстановяване на разликата под формата на ваучер. Няколко артикула, които пристигнаха тази седмица, са значително надолу - не искам да ги връщам и препоръчвам на по-ниска цена; няма смисъл, ако можем да се разберем алтернативно.

Благодаря.

# 479
влез си в менюто, в акаунта ти, отиди на FAQs, там в дясно смени езика на български. Иди на плащане, и най-отдолу на (Цената на закупен артикул вече е по-ниска). Избираш съобщение и описваш артикулите и разликата в цената.
А има и код за 10% на всичко - BLACK24, днес, утре и други ден, ако някой не го вижда, вкарвайте го в кощниците работи.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 23:23 от mila_x

Общи условия

Активация на акаунт