Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 819
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
А защо трябва да се чака поръчката в такъв случай? Губи ми се логиката, искаш ваучер, получаваш ваучер и го ползваш до когато може. Не е обвързано с получаване на поръчката.
Ами може да решиш да върнеш продукта, защо да ти изпращат в такъв случай ваучер?

Да и аз чаках да видя ще задържа ли артикулите и тогава. Странно е да искам отстъпка за нещо, което ще им върна.

# 496
  • Berlin
Ами добре, щом е просто странно. Аз реших, че от сайта проверяват по някакъв начин. Иначе нищо не пречи.

# 497
Искате да получите ваучер за разликата на нещо, което не е пристигнало и може спокойно да върнете? Ами не е редно, разбира се. Трябва даже според мен да мине срока за връщане и тогава, ако Ви дават ваучер вече.

# 498
Първа доставка със СПИДИ - доволна съм, пристигна  за пет дни от датата на поръчката . Аз  и със Експреса нямах проблем, но поръчвам на  адрес на държавна институция в Бургас. С тях доставката беше твърдо на десетия ден.

# 499
Някой има ли мнение за боти Гант?
Харесала съм ей тези и имам още малко време да км се почудя
Lace-up ankle boot by Gant
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32741778&colorCo … is-boutique=false

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 20:18 от bubanka

# 500
влез си в менюто, в акаунта ти, отиди на FAQs, там в дясно смени езика на български. Иди на плащане, и най-отдолу на (Цената на закупен артикул вече е по-ниска). Избираш съобщение и описваш артикулите и разликата в цената.
А има и код за 10% на всичко - BLACK24, днес, утре и други ден, ако някой не го вижда, вкарвайте го в кощниците работи.

Много благодаря. Попълних формуляра. При мен са минали 5 дни от деня на поръчката (24.11) до днес (29.11), а разликата е 170 лева. Ще върна обратна връзка дали са ми кредитирали профила съответно или ще ги натоваря с връщане и препоръчване. Тактично им обясних, че вторият вариант не е изгоден за никого. Смятам, че разумът ще надделее.

Едит: УАУ. Точно за 5 минути ми отговориха, че ще ми възстановят разликата под формата на ваучер, щом изтече периодът за връщане (логично). 10/10 точки, очаквах адекватен отговор, но не с такава скорост и то в този период от годината.

# 501
сега си проверявай, иконата в акаунта ( vauchers), там ще ти се появи разликата под формата на ваучер в лв, повечето пъти са доста бързи за всякакви запитвания

# 502
пуснаха  Advent Calendar -а

# 503
  • Mostly in my mind
Мда. Днес  е - 10% на всичко. Съдейки по миналата година, едва ли да очакваме повече от 20% намаление. Simple Smile да видим

# 504
И то сигурно 20% на избрани неща.

# 505
Здравейте, купих си една чанта (първа поръчка от сайта), но нещо не съм удовлетворена. Ще я връщам, като виждам, че опциите са или да я занеса в офис на спиди, или в техен автомат. Мисля да използвам автомата, но понеже не съм правила връщане така, може ли да ми кажете точно как става?

# 506
# 507
Не плащам с еднократна карта. Вие с такава ли платихте?

За съжаление да  и сега си блъскам главата. Писах им, но не отговарят още.

Аз плащам като теб, винаги с еднократна виртуална карта.
Парите ми се връщат в сметката без зна1ение. Искам да кажа няма никакъв прооблем! Не се коси.

# 508
Ако някой иска да пуска до офис/автомат на Спиди. Изберете пощенския код на вашия квартал и ще ви даде близките опции. Аз бях с пощенски код 1000 и ми излизаха адреси в центъра на София.

# 509
Не плащам с еднократна карта. Вие с такава ли платихте?

За съжаление да  и сега си блъскам главата. Писах им, но не отговарят още.

Аз плащам като теб, винаги с еднократна виртуална карта.
Парите ми се връщат в сметката без зна1ение. Искам да кажа няма никакъв прооблем! Не се коси.

Много, много благодаря! Желая много успешни поръчки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт