Как търсят внимание мъжете

• 8 588
  • 181
  •   1
Отговори
# 120
  • По света и у нас
Жената не прави мъжа амбициозен. Амбициозността си е част от характера.
Ако взема една рибка и започна да я тренирам да се катери по дърветата, мислиш ли че ще успея?

# 121
Ако взема една рибка и започна да я тренирам да се катери по дърветата, мислиш ли че ще успея?
Каква жена си пък ти ако не я покатериш, я се стегни малко! Joy

# 122

Ще успееш.
Незнам... Имам вяра в теб.

# 123
Последният способен на такива трансформации е бил Иисус, който превръщал водата във вино. Другите още не сме способни на такива подвизи. Аз като казвам, че редпил е секта за хора, които не могат да мислят самостоятелно и си търсят месията...

PS. Ако имах такова влияние над другите, обезателно щях да използвам силите си за установяване на световен мир, а не, за да се чувства мъж Пешо. Simple Smile

# 124
Ами, такова... Ако трябва за някого да си месия и да го превръщаш и създаваш наново, ще ходи ли да ти се покланя на всяка крачка и да изпълнява всичко що му кажеш?
За една приятелка питам, естествено Grinning На мен не ми е много мъжествено такова нещо и не това търся че е твърде много като дете. Предпочитам ги готови отгледани.

# 125
Тъй ща взема сопата.
Много лигавщина, много нещо в тез мъжове.
А аз една женствена и нежна.
Смятай.

# 126
  • France
Смея се с глас Joy
Значи аз няма да си гледам живота, следването, после и кариерата в нежните 20, няма да откривам секса с различни мъже, а ще търся и развивам потенциали. Joy

# 127
  • Далечният изток
Оф... Те затова ли са такива днешните?! Чакали били да ги подхване някоя жена и да ги направи амбициозни като те по натура не са. Майкоуууу Joy
То даже не е и до възпитание. Или ти идва отвътре, или не. Бъдете евентуално амбициозни заради самите себе си, за да постигнете нещо като личности, а не за да ви харесва някоя жена. Кви са тия глупости?! Пак ли по ютюба ги облъчват?

# 128
20-годишните жени са не по-малко объркани, лутащи се и сблъскващи се постоянно с нови ситуации от мъжете на същата възраст. Трудно е да пораснеш, да си намериш мястото.

Ако искат някоя да ги учи и да ги развива, могат да се насочат към какичките... 😈

# 129
  • France
А, моля, моля! Нямам време да уча разни момъци бледни. Ни на секс, ни на амбиция.

# 130
Е, това поне обяснява защо толкова често млади мъже налитат на какички, ако не друго... Аз се мисля че съм неустоима, пък те какво търсели Joy

# 131
  • Далечният изток
За 20-годишни момчета ли говорим, макар че аз нямам такива наблюдения. Младите са много зрели , много добре знаят какво искат и си следват целите. Виж 35-40 годишен дето решил, че му е дошло време да се амбицира, ама чака заради някоя мацка да го направи евентуално, вече е друго положението. А пък тя да го амбицира от сега нататък и той да се превърне в амбициозен, още по-страшно...

# 132
  • София
Явно имаме различни представи за приятелство. Аз нямам приятели, които ми дуднат за з@дници и цици. Също, като футболът, не е тема, която ми е интересна и по която мога да говоря. Това не пречи да им давам съвети за жените в живота им, искрено да се радвам, когато им се получи с някоя и все приятелски неща.
Отварят ми вратите, кавалерстват ми и не ме викат на бокс, за да е "като с момчетата". Не виждам нищо странно или неприятелско, нито виждам кой знае какво приятелско в това да обсъждаш чарковете на срещуположния пол.
Не бих седяла да ми се говори цяла вечер само за това. Не е кавалерско просто и са едни тънкажни нарцистични номерца, които не можеш да call out-неш директно, защото "нали приятели" и ни лук яли, ни мирисали.

# 133
Аз от амбиции си страдах.
Стига вече. Сега заведения и хобита.
Който се чувства не доказан да се мори.

# 134
Абе не сме ви майки да ви развиваме Rolling Eyes

Че тя и майката има ангажимент до време.

Общи условия

Активация на акаунт