Как търсят внимание мъжете

• 8 565
  • 181
  •   1
Отговори
# 15
Според мен ,за съжаление , чрез заяждане,което ми  е  супер жалко и противно.

# 16
Случайно да има тема за жената от Челопеч? Или е стара история?

# 17
Ето тук се обсъжда.

# 18
Не смея нищо да напиша.
Каквото се сетя вече е описано като отврат.
Той май нищо не остава

За това си мълчиш.
Таман си купих мотор.
Сега и с него да не мога да ходя по срещи. Ще ме мислят за моторист.
Scream
Не можахте ли това за мотора да го кажете преди една седмица?
Какво да го правя моя сега? Joy

# 19
Абе, глупости. Кефи се на мотора и безаварийно.

Само гледай да не ти е всяка втора дума за него или топ предложението ти да е как ще возиш дамите с него. 😀

# 20
Абе, глупости. Кефи се на мотора и безаварийно.

Само гледай да не ти е всяка втора дума за него или топ предложението ти да е как ще возиш дамите с него. 😀
Шега.

Ама аз не ги возя мацките.
Joy
И явно добре съм правил. Лош вкус явно.

# 21
  • Out of the Mix
Ронин, пистарка ли си взел?
Да не си решил донор да ставаш?
Много ме дразнят, особено в градски условия по булеварди и тесни квартални улици да ми набират.
Трябва да се забранят в града. Само на писта. Те са реално само за писта. В града само скутерчета, ако искаш.
Но рано, или късно ще се въведе правилник за децибелите и няма да минават ГТП. То и с колите е така, с изтърбушените гърнета и прави тръби.

# 22
Ронин, пистарка ли си взел?
Да не си решил донор да ставаш?
Много ме дразнят, особено в градски условия по булеварди и тесни квартални улици да ми набират.
Трябва да се забранят в града. Само на писта. Те са реално само за писта. В града само скутерчета, ако искаш.
Но рано, или късно ще се въведе правилник за децибелите и няма да минават ГТП. То и с колите е така, с изтърбушените гърнета и прави тръби.
Мдааа пистарка . Няма да те возя. Опасно е.

# 23
  • Бургас
С ръка на сърцето си признавам, че никога не съм си задавала тези въпроси. Joy Вероятно защото не ме интересува отговора. Обичам директни и прями мъже. Те просто заявяват “Аз съм тук” без да им се чудиш какво точно правят и защо. Другото вероятно го подминавам като товарен влак, защото ми е безинтересно.
Но предполагам, че и те като жените правят същите неща. Я ще има недостъпен, я шегаджия, я обиден, я дръпнат, я жертва. То не е до пол.

# 24
Абе, по много начини търсят. На мен просто са ми най-неприятни тези, от които оставам с усещането, че се опитват да ме "омърсят" или смъкнат на тяхното ниво.

Има и други:
- игри на топло и студено, днес ги има, утре ги няма; вечната класика, особено разпространена сред интернет поколението;
- тупане в гърдите аз какъв мъж съм, аз колко съм постигнал, аз какво мога да ти дам, което е по-характерно за 35+;
- надълго и нашироко обяснение на всички житейски несгоди, депресии, трудности, лошите бивши - в което няма лошо, не съдя другите за това, с което се сблъскват, но нека да не е от първия ден;
- играене на жертва в стил той колко много прави, а другите все не го оценяват;
- разбира се, всякакви външни признаци и придобивки... няма как да срещнеш мъж с мотор и да не разбереш, че има мотор. 😀

Има един съфорумец, чиито мнения понякога даже и по диагонал не чета, защото са едни опити за проява на задълбоченост и проникновена мисъл, а за останалите е просто словесна диария. Допреди година-две много се дразнех на такава псевдо-интелектуалщина, сега като че ли ми е по-лесно да я подмина.

Фитнесджиите могат да привличат внимание с мускули, обаче повечето жени не се кефят на стероидни форми. 😁

На скоро се сблъсках с тази игра топло и студено (не заех че я има 😀)
Пича е на 30 г аз също ,отначало интерес голям,загриженост ,писане и после почна с номерата .Кажете ми каква е целта на тази игра ,струва ми се много детинско ?

# 25
Ми то е ясна причината, кво толкова не ѝ разбираш? Няма време човека за всички като тебе. Като излезеш нагоре в списъка, пише, занимава се. После друга излиза, и за нея трябва време.
Откога разправям тука, че най-ценно е времето. И никой няма достатъчно. Като парите, само че времето би могло да ти увеличи парите, а парите време не могат да купят.

# 26
  • Out of the Mix
Ми то е ясна причината, кво толкова не ѝ разбираш? Няма време човека за всички като тебе. Като излезеш нагоре в списъка, пише, занимава се. После друга излиза, и за нея трябва време.
Откога разправям тука, че най-ценно е времето. И никой няма достатъчно. Като парите, само че времето би могло да ти увеличи парите, а парите време не могат да купят.
JoyJoySmile

# 27
  • По света и у нас
Bowerick Wowbagger, ти си самият прероден Конфуций в български вариант. Започнах да си вадя записки 📓

# 28
  • София
Целта на играта е да се направи на повече от теб и да поискаш да му се доказваш, защото е много "специален". Да, супер детинско е. Боверика прави добра демонстрация - видиш ли, нямал време от толко жени и ти трябва да се бориш да си намбър уан. Комплексарски номера Wink

# 29
Всяка хетеросексуална жена трябва поне веднъж в живота си да преживее какво е да имаш чувства към мъж, който на своя страна ужасно много те харесва и ще направи и невъзможното, за да те убеди, че трябва да сте заедно. След този експириънс рязко се вдига летвата и всичко друго е безсмислено. 😉

Общи условия

Активация на акаунт