Как търсят внимание мъжете

• 8 582
  • 181
  •   1
Отговори
# 60
😏чакай Ревоукър да ти направя един профил в моята кардио база данни:
-  лъвче (изневеряващ до дупка)
- стар ерген (живее с илюзии и 100% не се вписва при хора с деца)
- педант в храненето и материите (ще ме побърка от педантичност, а аз съм Овен не толерирам)
- без никакви основи в Тексас и САЩ като цяло ( ще лежи у нас и ще мрънка че няма работа, но няма и да търси)
- не го интересува да помага на любимата (липса на грижи към мен -  хюдж търофф)
- все пита жената какво ще донесе на него (малко маминосинска енергия намирисвам - червено флагче)
——————————-
Сметка: Таралеж в гащите
Май разбрахме кой е втория в черния списък. Сега остава да кажеш кой е 3 ти я Simple Smile

Списък за всеки човек може да направиш.
На мен ще ми е интересно какво си харесала в него ?
Такова нещо, като само отрицателни герои няма. Поне според мен.

# 61
Ако мога да перифразирам.
Всеки луд с номера си.
Всеки мъж с номерата си.

# 62
  • По света и у нас
Аз имам ли черен списък? Не помня да съм публикувала.
А ревоукъра, го запюхме още минала седмица като се издаде че жена му щяла да се епилира за удоволствие докато той си ходи на фитнесче и тенисче с други.
Ела ми ела... взимай самолетчето, чакам те да те ръбна дъ райт уей!

# 63
Аз имам ли черен списък? Не помня да съм публикувала.
А ревоукъра, го запюхме още минала седмица като се издаде че жена му щяла да се епилира за удоволствие докато той си ходи на фитнесче и тенисче с други.
Ела ми ела... взимай самолетчето, чакам те да те ръбна дъ райт уей!
Незнам дали имаш списък.
Беше споменала за ц-ман ти е в топ 3 мъже с които няма да излезеш ама никога.
Значи има още двама.

То ние общо сме трима тук писачите . Sweat Smile

# 64
  • По света и у нас
Това някой друг го е казал (май Аида го каза) - аз казах Ц-Мен господ да го благослови защото помага на жени в нужда и то качествено.

# 65
Това някой друг го е казал (май Аида го каза) - аз казах Ц-Мен господ да го благослови защото помага на жени в нужда и то качествено.
Щеше да ми е симпатичен Simple Smile  Ако не лъжеше със сънтиметрите Simple Smile

Да май Аида го има в списъка.

# 66
  • Out of the Mix
😏чакай Ревоукър да ти направя един профил в моята кардио база данни:
-  лъвче (изневеряващ до дупка)
- стар ерген (живее с илюзии и 100% не се вписва при хора с деца)
- педант в храненето и материите (ще ме побърка от педантичност, а аз съм Овен не толерирам)
- без никакви основи в Тексас и САЩ като цяло ( ще лежи у нас и ще мрънка че няма работа, но няма и да търси)
- не го интересува да помага на любимата (липса на грижи към мен -  хюдж търофф)
- все пита жената какво ще донесе на него (малко маминосинска енергия намирисвам - червено флагче)
——————————-
Сметка: Таралеж в гащите
Приятелко,

Съвсем искрен пост ти пиша, както искаш го разбирай. Simple Smile

Позна само за първото (Лъвче), а съдбата не подозираш каква шега може да изиграе, и както си пишем, така утре да ти "цъфна" с цвете пред верандата, защото Тексас скоро ми е на път по бизнес, само да сме живи и здрави. Чета и викам "бре кво става". Не е смешно. Wink

Освен за Лъвчето Animal Lion, за нищо друго не позна, и са ти грешни представите. Може много други да са такива, но аз не. Явно не си ме чела достатъчно, или избирателно. Nevermind. Simple Smile
Мразя изневери, моногамен съм.
Не съм стар, "ерген" съм от 4 м. Wink
За жена с дете, зависи, повечето са ми "не", но зависи.
Овен и Стрелец са нашите хора, Скорпион донякъде. Има една потребителка Лъвица (давам я за пример Овенска), перфектна е, ама е "заета", да съм я грабнал отдавна иначе, и вече да сме се забравили. Wink
Защо да те "побъркам" с храната и материите? Напротив, всеки си има изграден гардероб и стил. Носи, каквото искаш, но съм сигурен, че не ходиш като простакеса и повлекана, натюрелът ти не е такъв.
Да лежа и мрънкам на жена не е било никога, и няма и да бъде. Това пък откъде.
В Щатите, отивайки всичко ще е уредено, и ако замина чинии няма да мия, ти представяш ли си... Wink Не, че в БГ не съм си подредил нещата. Супер си живея.
Не помагам на жената? Точно обратното - домът блести, всичко правим заедно. Не лежа на дивана.
Нищо не "питам" и не чакам жената какво да носи. Каквото ми трябва си купувам своевременно. Simple Smile
Добре, нека съм ти таралеж, щом така казваш, но представата ти за човека зад ника няма нищо общо.

Това с фитнеса и епилацията беше мега преекспонирано, и неразбрано. Прецених да не се обяснявам излишно.
Друго имах предвид. Няколко потребителки разбраха. Но няма значение. Интересно защо го помниш това, аз го бях забравил. Wink

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 22:55 от Revoker

# 67

Има една потребителка Лъвица, перфектна е, ама е "заета", да съм я грабнал отдавна иначе, и вече да сме се забравили. Wink
Тя информирана ли е?

# 68
Тексас? Америка?
Нах.
И ме гледай как бегам.

# 69
Хубаво е, че Ревоукър говори на жена колко харесва друга жена, докато ѝ обяснява колко харесва първата. Обожавам. Топ.

# 70
  • Далечният изток
Joy

Харесва ли я?!

# 71
BasilA, през цялото време си мислех колко е хубаво, че имаме нагледен пример на въпроса в заглавието на темата. 😀

# 72
Не разбирам таз тема.
Как мъжете показват интерес ? Това ли е темата ?

# 73
Не.
Вие във форума примерно.

# 74
Не.
Вие във форума примерно.
Еми как.
Не се ли вижда?
Толкова се стараем.

Всичките сме едни  .... така високи, стройни, по-млади от възраста си.
С добри доходи. Със сини очи.   С големи ...... там каквото трябва. С някой друг сантим, добавен.
По час , два секс правим.
С по 2-3-4 Дипломи.

Как да не ни харесате?
Какво друго може да иска една жена?

Хумор е да, но има и доста истина Simple Smile

Изпъкваме с качества.

Общи условия

Активация на акаунт