Как търсят внимание мъжете

• 8 593
  • 181
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Манди, няма. Или поне нямаше, по принцип е от жените, които колкото по- утрепан е някой, толкова повече влечение да има към него. Така че не е изключено да развие. Той може и да я е надушил, не знам. За мен си е нарцистично поведение. Какво споделяне има в това да обсъждаш задника на минаващите жени.

Според мен пък е просташко, едно е приятел, друго е братле. Поне аз правя разлика между половете. Приятел е човек, на когото разчиташ, а не безполово непременно, с което си говорите за хемороиди и никога не му отваряш вратата.

# 91
Това не е вярно, Ронин.
Аз се грижа доста за себе си, това не изключва да съм добра домакиня или приятел, добър събеседник.
Който си го може, си го може.

# 92
  • София
Ма ние всички сме заети. Тук е БГ мама, не е елмаз.

Фактически, да.

# 93
Глупости трябвало 100 неща, някои мъже просто си го могат. Тези, които не могат се чудят какво по-напред да развият, за да се класират.
Лъвица вече го е написала, но и аз ще потвърдя от видяното в живота дотук: най-успешните с жените мъже нямат 100 качества, имат 5, но ефективни. Знаят как да говорят с жени, не се отказват лесно, със самочувствие, тук-там кавалерство, повечко комплименти и рибката клъвнала.
За красотата на жената също се изискват усилия, но и тях не бих преувеличавала. Повечето усилия, жените ги правят, заради сравнението си с други жени, а също и заради текущия фешън тренд. Неслучайно в момента никнат като гъби дерматологични клиники, бюти центрове, козметични салони, всички произвеждащи едно и също: надути устни, татуирани вежди и опънати лица.

Ривоукър, какво става, ако жената е по-свободолюбива и "какво искаш ти" е след "какво иска тя"?
Какъвто съм аз, каквато съм "та взЕмал", така я искам постоянно, като отношение и поведение, както към себе си, така и към мен.

# 94
Това не е вярно, Ронин.
Аз се грижа доста за себе си, това не изключва да съм добра домакиня или приятел, добър събеседник.
Който си го може, си го може.
Проверката е виша форма на доверие. Sweat Smile

# 95
Лъвица вече го е написала, но и аз ще потвърдя от видяното в живота дотук: най-успешните с жените мъже нямат 100 качества, имат 5, но ефективни. Знаят как да говорят с жени, не се отказват лесно, със самочувствие, тук-там кавалерство, повечко комплименти и рибката клъвнала.
Т.е. с Лъвица искате да кажете, че един такъв мъж, който умее да приказва (според някои съфорумки - да баламосва), да не се отказва лесно (т.е. да нахалства) и да е романтичен (т.е. да е лепка за жената) и едновременно с това живее още в детската си стая, работи на касата в Лидл, няма кола и е отпуснат като плужек в тялото ще бъде като магнит за жените?  Rolling Eyes  Защото, по принцип, за да ги няма последните неща, се изисква труд и то немалък.Wink

# 96
  • София
Глупости трябвало 100 неща, някои мъже просто си го могат. Тези, които не могат се чудят какво по-напред да развият, за да се класират.

Ето това е! Мъже с истинско самочувствие. Кани ме на среща, в толкова часа, на това място и не ме пита по 10 пъти искам ли не искам ли да изляза с него, за да си търси внимание и да си подгрява несигурността.

# 97
Рейгън, да. Но с фит телце. От личен опит говоря. 😄
--
Ронин, минала съм възраст и период за доказване и проверки.

# 98
  • София
Между другото, толкова добре съм се изучила да си правя пас и да не търся внимание, че някои мъже изпадат в истерия. Което пък ги прави супер лесни за пълен блок, което ми прояснява хоризонта на мен.

# 99
Т.е. с Лъвица искате да кажете, че един такъв мъж, който умее да приказва (според някои съфорумки - да баламосва), да не се отказва лесно (т.е. да нахалства) и да е романтичен (т.е. да е лепка за жената) и едновременно с това живее още в детската си стая, работи на касата в Лидл, няма кола и е отпуснат като плужек в тялото ще бъде като магнит за жените?  Rolling Eyes  Защото, по принцип, за да ги няма последните неща, се изисква труд и то немалък.Wink
Сред познатите ми е, с изключение на "живее още в детската си стая, работи на касата в Лидл". Живее с жена си Wink , в собствено жилище, какво работи никой от широката компания не знае, разплут не е, но и Аполон не е. Таргетът са му жени с коли, но и без стават, стига да са навити за креватни приключения. И му се получава Simple Smile))
Ти естествено прочете написаното от мен както дяволът чете Евангелието, което не разбирам с какво помага на четящите тук (мъже).

# 100
Еми човека сега почва да се развива.
Някои по-късно.
Иначе има добър старт.
Поне си има работа.
Подценяваш силата на думите Simple Smile Sweat Smile

# 101
  • София
По правило един мъж, ако няма терен за секс, хич не смее да си отвори устата да сваля някоя.
Има някакви изключения, но те са малки и жалки.

# 102
Абе, правила ... То и по пътищата важат правила, ама опитните шофьори знаят кога да намалят и кога да натиснат педала, каквото и да казват правилата.

# 103
По казуса с приятеля дето обсъжда други жени пред приятелката си - явно наистина я приема само за приятел. За да изпада в такива размисли, значи и въпросната приятелка нещо не го възприема само като такъв. Това си е свободно държание както би го правил и с приятели мъже. Ако имаше друг интересен щеше да спазва повече държание. Още един пример как приятелството между мъж и жена е трудна работа

# 104
Такива, които ме канят на среща с дата, час и място, избрани единствено от тях не ми се нравят въобще. Не ми е мъжкарско, а доста нарцистично. Ако не ям конкретни храни или пък точно този уикенд съм заета, какво правим.
Случвало ми се е да ме канят така не малко пъти, обикновено отказвам. Поне някакъв по-опознавателен контакт ми е нужен.

Общи условия

Активация на акаунт