Как търсят внимание мъжете

• 8 582
  • 181
  •   1
Отговори
# 30
  • Out of the Mix
Проблем веднаха лъсва.
При истиснки и чисти отношения няма доказване, убеждаване.
И двамата са привлечени като магнит и магията се получава.
Ако говорим за такова вдигане на летва след това, ок. Но това е нормалното.
Не единият да е хлътнал, а другият да "изисква".

# 31
  • По света и у нас
Аз съм ЗА - хората да са открити и реалистични - нямам против Боверик да си изкаже как вижда той живота през неговите очи, не ми се вижда нереално.
Както на мен ми излизат съобщения от 5 мъже и който най-много пише си величава шанса да ме изведе на среща, така и той. Не е като да има дефицит на жени или на мъже в 21 ви век. Даже мисля че мъжете с възрастта стават много по-вървежни и имат изобилие от мацки, стига да не са някакви темерути.

# 32
  • Далечният изток
Всъщност с възрастта стават едни дърти мрънкала, с милион претенции, на които посмъртно не можеш да им угодиш.
Наблюдения мои...

# 33
  • По света и у нас
И това да.

# 34
  • Out of the Mix
И двете сте прави, съдя и от себе си, и от хора около мен.
Въпреки че не се смятам за мрънкало, нито пък дрънкало.
Това за "угодяването", зависи колко е "лапнал" човек. Ако е, не му трябва много.
Примадона, изненадваш ме. Simple Smile

# 35
Ми то е ясна причината, кво толкова не ѝ разбираш? Няма време човека за всички като тебе. Като излезеш нагоре в списъка, пише, занимава се. После друга излиза, и за нея трябва време.
Откога разправям тука, че най-ценно е времето. И никой няма достатъчно. Като парите, само че времето би могло да ти увеличи парите, а парите време не могат да купят.

Евала за формулировката, все едно описваш аз как процедирах навремето като се занимавах със срещи.

Няма достатъчно интерес човека, тва не е никва игра, а факт. Като няма по-интересно на хоризонта пише на тебе, като има постепенно изпадаш назад във списъка. Не се впрягай много или можеш да пробваш да излезеш нагоре в списъка ако толкова ти харесва този мъж

# 36
  • По света и у нас
Какво те изненадвам, пък сега бе Ревоукър.

Тук при мен (няма да назовавам къде съм че ви ръбвам дъ ронг уей) ако аз кажа на мъж Не искам, те са научени да си тръгват бе уговорки. И аз ако седна да се правя на незаинтересована, а го харесвам мъжа, ще си ходя крива и изнервена 😜

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 01:46 от PriMadonna

# 37
  • Out of the Mix
Какво те изненадвам, пък сега бе Ревоукър.
Приятно.
Тук при мен (няма да назовавам къде съм че ви ръбвам дъ ронг уей) ако аз кажа на мъж Не искам, те са научени да си тръгват бе уговорки. И аз ако седна да се правя на незаинтересована, а го харесвам мъжа, ще си ходя крива и изнервена 😜
"Ръбвай" ме, аз нямам комплекси и притеснения. Нагледал съм се и наслушал на какво ли не. Казвай къде си, тъкмо обменяме инфо, защото не се знае аз къде мога да съм след някой месец, година. Животът е шарен и непредсказуем, и винаги си имам едно наум. Wink
Ми да, като харесваш някой си го показваш с отношение, действия. Защо да стискаш емоции, чувства и...краци.
Wink

По поста на Боверик за времето - мхм. Отдавна съм осъзнал, че сме временно тук, дори да се доживее до дълбоки старини, и човек трябва да живее щастливо и за мига, и деня. В миналото не, но да си си извлекал поуките, а за бъдещето с настроение да се посреща, и все пак да имаш някакви цели, идеи, планове, поне краткосрочни, колкото и да не е сигурно, че ще се осъществят поради хиляди причини.

# 38
Целта на играта е да се направи на повече от теб и да поискаш да му се доказваш, защото е много "специален". Да, супер детинско е. Боверика прави добра демонстрация - видиш ли, нямал време от толко жени и ти трябва да се бориш да си намбър уан. Комплексарски номера Wink
Не винаги причината е, че някой иска да му се доказваш. Може просто интересът му да не е толкова голям. А може и всичко да е в резултат на опита, който е придобил с жените - че прекаленото натрапване отблъсква и да го кара по-резервирано.

# 39
Не знам ,но наистина за първи път попадам на такъв психопат ,защото за мен това поведение е на луд човек .Ок ,като не съм му в списъка най отгоре ,защо не ме оставя на мира вече една година ?Казвам му да не ме занимава ,че не е сериозен и не искам такива мъже около мене….Извинява ми се ,след това  ме блокира за два дена ,после разблокира 🤭😀и нека подчертая ,че аз никога не му пиша и досаждам ..винаги той ми пише …Сега се покри пак дано е завинаги

# 40
Е, на някакъв нестабилен си попаднала, голям праз. Simple Smile Блокирай ти смело щом ти е неприятен.

# 41
  • France
Ами блокни го ти. Поне е лесно

# 42
Разбирам да се оказва зает чат-пат, това може и наистина да е така. Ама една година ела си - иди си, че и блокирания, че и повече от веднъж ако е... Мне, не бива да му се дава възможност да го прави това. Блокирай го и ти за всеки случай, ча току виж решил пак да те занимава със себе си.

# 43
Е, на някакъв нестабилен си попаднала, голям праз. Simple Smile Блокирай ти смело щом ти е неприятен.
Работата е там ,че имахме няколко срещи и се показа уж на много интелигентен,сериозен на пръв поглед …явно докато ме накара да лапна въдицата,а и да уточня не сме имали физически контакт.Ще изчакам още малко да  се убедя наистина че е луд и ще го блокна 😀

# 44
  • France
Много си го чакала даже

Общи условия

Активация на акаунт