Как търсят внимание мъжете

• 8 574
  • 181
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Разбирам да се оказва зает чат-пат, това може и наистина да е така. Ама една година ела си - иди си, че и блокирания, че и повече от веднъж ако е...
Мне, не бива да му се дава възможност да го прави това. Блокирай го и ти за всеки случай, ча току виж решил пак да те занимава със себе си.
Да, ама вместо това го мислим и коментираме какво му има, какво мисли, какво чувства, какво иска... Ми ще го прави, защото може. Това е отговорът на всички подобни въпроси "що праи тъй ся". 'Щото може.

По темата. В двойката мъжът търси внимание с някакви "велики" подвизи (че е сглобил шкафа и тия болтчета са му останали, ама те и без това не са задължителни) и със секс.
Приятели - с хвалби. И с услуги.
Света - с професионалната си реализация или с хобито си.

# 46
Спомена една година... Аз предлагам да се считаш за убедена вече Grinning

# 47
Спомена една година... Аз предлагам да се считаш за убедена вече Grinning
😅убедена съм май вече

# 48
Не смея нищо да напиша.
Каквото се сетя вече е описано като отврат.
Той май нищо не остава

За това си мълчиш.
Таман си купих мотор.
Сега и с него да не мога да ходя по срещи. Ще ме мислят за моторист.
Scream
Не можахте ли това за мотора да го кажете преди една седмица?
Какво да го правя моя сега? Joy

Ами аз ако съм на теб дирекно избягвам да излизам с тия каки от форума. Иначе мотора си е магнит за мадамите. Тез от форума само приказват така ама като те видят на моторо и пада ченето.
Айде безаварийно и внимавай кои мацки качваш.

# 49
  • France
Ох, има "рокери", които не бих докоснала и с латексова ръкавица. Толкова нечистоплътно ми изглеждат.

# 50
Е, такива има и без да са качени на мотор...

# 51
  • France
Факт. И с мотор или без са неспасяеми

# 52
  • София
Гатева, блокирай го. Безнадежден случай. По принцип "те винаги се завръщат". Ама ние, жените отдавна сме продължили напред, нали?

# 53
Гатева, блокирай го. Безнадежден случай. По принцип "те винаги се завръщат". Ама ние, жените отдавна сме продължили напред, нали?
Да трудно е като си повярвал и са те излъгали и все се надяваш.
Все имал много работа ,все пътувал  като предлагах среща когато той ми пишеше все се измъква с оправдания …но това с  block,unblock ми дойде в повече и сложих края
При мен проблема е ,че до преди него имах много дълга връзка близо 9 години и ме съм попадала на такива до сега😂

# 54
  • София
Има ги много. Да ти е за урок.
На мен като ми изчезне някой, просто го трия.
Ако ми се появи след месец-два примерно, аз съм много заета и точка.

# 55
  • София
Целта на играта е да се направи на повече от теб и да поискаш да му се доказваш, защото е много "специален". Да, супер детинско е. Боверика прави добра демонстрация - видиш ли, нямал време от толко жени и ти трябва да се бориш да си намбър уан. Комплексарски номера Wink
Не винаги причината е, че някой иска да му се доказваш. Може просто интересът му да не е толкова голям. А може и всичко да е в резултат на опита, който е придобил с жените - че прекаленото натрапване отблъсква и да го кара по-резервирано.

Ако жена се държеше така, какъв би бил твоят прочит на нейното поведение и ще се буташ ли за още?

# 56
Това спред мен си е търсене на внимание ,да забележим ,че изчезва да го търся ,ама с мен удари на камък 😀

# 57
  • France
Цяла година му даваш шанс... колко да е ударил на камък.

# 58
Защото за това време го опознах с това иди ми,дойди ми ,че е очаквал аз за тичам след него

# 59
  • По света и у нас
😏чакай Ревоукър да ти направя един профил в моята кардио база данни:
-  лъвче (изневеряващ до дупка)
- стар ерген (живее с илюзии и 100% не се вписва при хора с деца)
- педант в храненето и материите (ще ме побърка от педантичност, а аз съм Овен не толерирам)
- без никакви основи в Тексас и САЩ като цяло ( ще лежи у нас и ще мрънка че няма работа, но няма и да търси)
- не го интересува да помага на любимата (липса на грижи към мен -  хюдж търофф)
- все пита жената какво ще донесе на него (малко маминосинска енергия намирисвам - червено флагче)
——————————-
Сметка: Таралеж в гащите

Общи условия

Активация на акаунт