Как търсят внимание мъжете

• 8 594
  • 181
  •   1
Отговори
# 75
Първото червено знаменце.
Не различавате потребителките по характеристики. Важното е те да ви харесват.
Второто – не забелязвате различността и спецификите на потребителките. Ако чете някой форума, горе-долу знае кой какво харесва или не.
Трето – най само 1-2 до трима мъжки потребители съм срещала с чувство за хумор в този форум. Разказвачите на вицове и смешки ученическа скамейка не се броят.
Инак – аз приветствам мъжката аудитория.
Но за колорит. 

# 76
  • По света и у нас
Ма ние всички сме заети. Тук е БГ мама, не е елмаз.

# 77
Първото червено знаменце.
Не различавате потребителките по характеристики. Важното е те да ви харесват.
Второто – не забелязвате различността и спецификите на потребителките. Ако чете някой форума, горе-долу знае кой какво харесва или не.
Трето – най само 1-2 до трима мъжки потребители съм срещала с чувство за хумор в този форум. Разказвачите на вицове и смешки ученическа скамейка не се броят.
Инак – аз приветствам мъжката аудитория.
Но за колорит. 

1.Целите сме в червени знамена.

2.
Не мисля, че държа всички да ме харесват. То няма как да стане.
Даже по-скоро привличам негативния вот.
Кой какво харесва ? Какво значение има ? Аз не пиша неща за да се харесат на някой.
Пиша си мнението.
3. Така е. Аз писах даже в друга тема, че даже и да имам чувство за хумор трудно се разбира.
С една дума оправдание Simple Smile

Мъжете имат друг начин на мислене. Няма как да няма сблъсък на идеи.
Но да в номрални граници е полезно.

# 78
Хубаво е да се обясни кой какъв начин на мислене има.
Като цяло жените се предполага, че сме малоумни. И трябва да им се обясни. Сладичко. Wink

# 79
Хубаво е да се обясни кой какъв начин на мислене има.
Като цяло жените се предполага, че сме малоумни. И трябва да им се обясни. Сладичко. Wink

Седя и чета и се чудя.
Сега какво и да кажа .... ще е многооо зле Simple Smile
И успявам само да прочета Обясни Сладичко.
Другото не се чете Simple Smile
Innocent

# 80
Ако жена се държеше така, какъв би бил твоят прочит на нейното поведение и ще се буташ ли за още?
Ще си помисля, че жената няма достатъчно интерес към мен. И оттам вече не знам - може да се чуди дали ме иска, може да има още някой в картинката, може да си повдига самочувствието, може да търси внимание, а може и всичко това едновременно. Така че и ти си права, просто разширих малко възможностите. При нас, мъжете, основната причина за "топло-студено" също е слаб интерес. Поне моите наблюдения са такива.

# 81
  • София
Ето ви една прясна случка.
Моя позната (тя е доста хрисима) излиза със свой неинтимен приятел. Уж няма флирт или заявки.
Но тоя започва да коментира тая, оная, трета, пета. Коя мине и коя не. Не е прост, но се държи като простак. Което на мен ми говори, че иска внимание. Сигурно тя да скочи и да го види като много оборотен.
Останала е. После ми вика - ти, Кечъре, сигурно щеше да си тръгнеш, ама аз останах, не исках да си помисли, че имам интерес и ревнувам. Викам - много ясно.

Едно време и моята логика беше такава, сакън да не реши, че се дразня, да си нахрани егото с моето имагинерно влечение. Сега не ми дреме. Но нагледен пример как се търси внимание от мъже. Той даже може да не я харесва, не знам, не съм ги виждала заедно, за да преценя, ама ей на - ако може малко енергия да изсмуче, ще е чудно.

# 82
Е, то това е резултат от сексизма в обществото ни, където на жената се гледа като на обект и собственост на мъжа. Нали знаете - мъж, който е имал много жени, е герой; жена, спала с много мъже, е курва. Човекът иска да изпъкне какъв алфа мъжкар е, дали от конформизъм, дали от чувство за малоценност - не знам.

Най-вероятно наистина не гледа на нея като жена. Такива изхвърляния са за мъжки компании. А пък мъжете с минимален усет и опит знаят, че на повечето жени такива разговори са неприятни, а на самохвалства колко са търсени и желани не вярваме. Simple Smile

# 83
  • Out of the Mix
Значи "норма" в обществото и по срещите е: "който се държи, като простак, иска внимание и е оборотен".

При мен такова нещо никога не се е случвало.
Излизал съм само с адекватни жени, държащи се нормално.
Нали, щото "простак" може да е и мъж, и жена.

# 84
Нали знаете - мъж, който е имал много жени, е герой; жена, спала с много мъже, е курва. Човекът иска да изпъкне какъв алфа мъжкар е, дали от конформизъм, дали от чувство за малоценност - не знам.
Може би защото мъжът трябва доста да се потруди, за да бъде с много жени - трябва да е в добра форма, да е с хубава работа, да има възможности, пари, кола, собствен апартамент, да е грамотен, да е с добро отношение, да е широкоскроен и още хиляда неща. Всичко това се постига с много труд и когато един мъж е бил с много жени, то той най-вероятно е и доста успешен. Това е постижение, което много малко мъже постигат. Една жена, ако е красива, може да има колкото мъже тя поиска. Единственото, което се изисква от нея, е да бъде красива.
Оттам идва това за героя и курвата, което според мен е тъпо и кофти, но...това е положението.

# 85
  • Out of the Mix
Рийгън, всичко е чудесно, но като пример на такъв мъж, същото е и към жените - има изисквания. Това да се поддържа, да е приятна, умна, интелигентна, "да се потруди", също го има. И това е постоянен процес, не само в началото докато се "свалим". И после "запускане и отпускане". Няма джанъм. Какъвто съм аз, каквато съм "та взЕмал", така я искам постоянно, като отношение и поведение, както към себе си, така и към мен.

# 86
Тази конкурентност с жени на тема суета от страна на мъжете ми е доста комична.

# 87
  • София
Глупости трябвало 100 неща, някои мъже просто си го могат. Тези, които не могат се чудят какво по-напред да развият, за да се класират. А това, че много мъже нямат елементарни критерии, си е тяхна заслуга. Ми имайте де!

# 88
Ето ви една прясна случка.
Моя позната (тя е доста хрисима) излиза със свой неинтимен приятел. Уж няма флирт или заявки.
Но тоя започва да коментира тая, оная, трета, пета. Коя мине и коя не.
Скрит текст:
Не е прост, но се държи като простак. Което на мен ми говори, че иска внимание. Сигурно тя да скочи и да го види като много оборотен.
Останала е. После ми вика - ти, Кечъре, сигурно щеше да си тръгнеш, ама аз останах, не исках да си помисли, че имам интерес и ревнувам. Викам - много ясно.

Едно време и моята логика беше такава, сакън да не реши, че се дразня, да си нахрани егото с моето имагинерно влечение. Сега не ми дреме. Но нагледен пример как се търси внимание от мъже. Той даже може да не я харесва, не знам, не съм ги виждала заедно, за да преценя, ама ей на - ако може малко енергия да изсмуче, ще е чудно.
Това ми прилича на жените, които се оплакват на приятелите си от гаджета и любовници и им плачат на рамото. Не знам дали е от желание за внимание точно от тях или от пълна липса на такова. Аз бих помислила, че споделя с мен като с приятелче, а не че се опитва да ме кара да ревнувам. Да обсъждаш други хора пред обекта на внимание е просташко, ама ако просто обсъждаш с приятел - не е. Та тя в крайна сметка има или няма интерес към този простак?

# 89
Нали знаете - мъж, който е имал много жени, е герой; жена, спала с много мъже, е курва. Човекът иска да изпъкне какъв алфа мъжкар е, дали от конформизъм, дали от чувство за малоценност - не знам.
Може би защото мъжът трябва доста да се потруди, за да бъде с много жени - трябва да е в добра форма, да е с хубава работа, да има възможности, пари, кола, собствен апартамент, да е грамотен, да е с добро отношение, да е широкоскроен и още хиляда неща. Всичко това се постига с много труд и когато един мъж е бил с много жени, то той най-вероятно е и доста успешен. Това е постижение, което много малко мъже постигат. Една жена, ако е красива, може да има колкото мъже тя поиска. Единственото, което се изисква от нея, е да бъде красива.
Оттам идва това за героя и курвата, което според мен е тъпо и кофти, но...това е положението.
На мен не ми стига да е красива.
Поне за дълга връзка.
Даже не ми е задължително да е красива.
Една жена която отделя голяма част от живота си да изглежда добре. Ще има големи дефицити от други неща.

Общи условия

Активация на акаунт