Така са тези неща.
За красотата на жената също се изискват усилия, но и тях не бих преувеличавала. Повечето усилия, жените ги правят, заради сравнението си с други жени, а също и заради текущия фешън тренд.
Неслучайно в момента никнат като гъби дерматологични клиники, бюти центрове, козметични салони, всички произвеждащи едно и също: надути устни, татуирани вежди и опънати лица...и квазимодо до квазимодо.
Ривоукър, какво става, ако жената е по-свободолюбива и "какво искаш ти" е след "какво иска тя"?
Може би "разминаване на полюсите".
Тук не става дума за налагане. В динамиката на двойката един път ще остъпи единият, в друг - другият, но зависи. Най-зряло и градивно е не да има "отстъпване" и после "напомняне", че сега е "мой ред", а обсъждане всеки път и взимане на най-доброто възможно решение след излагане на доводите и на двамата, претегляне на везните. Така сякаш и се гради и заздравяват отношенията, и връзката.
А и в края на краищата, ако не искат едно и също, не са един за друг.
Не ме разбра, обаче какво исках да кажа с болднатото.

Ариа, Рокстар искаше да каже следното - харесвам те, има химия, и ти казвам: "Маце", какво ще кажеш да излезем да се видим...вече детайлите се уточняват в движение кога, къде. Т.е. мъжът подема инициативата.
Това ми е мега странно, което описва Рокстар - да не съм бил сигурен дали искам, или не. Или го правиш, или не, няма средно положение.

И вие горките мъже страдате от това и вместо да носите света на раменете си, гълтате червени хапчета и щурмувате бг мама