Как търсят внимание мъжете

• 8 588
  • 181
  •   1
Отговори
# 105
  • Out of the Mix
...нямат 100 качества, имат 5, но ефективни. Знаят как да говорят с жени, не се отказват лесно, със самочувствие, тук-там кавалерство, повечко комплименти и рибката клъвнала.
Така са тези неща.

За красотата на жената също се изискват усилия, но и тях не бих преувеличавала. Повечето усилия, жените ги правят, заради сравнението си с други жени, а също и заради текущия фешън тренд.
Неслучайно в момента никнат като гъби дерматологични клиники, бюти центрове, козметични салони, всички произвеждащи едно и също: надути устни, татуирани вежди и опънати лица...и квазимодо до квазимодо.

Ривоукър, какво става, ако жената е по-свободолюбива и "какво искаш ти" е след "какво иска тя"?
Какъвто съм аз, каквато съм "та взЕмал", така я искам постоянно, като отношение и поведение, както към себе си, така и към мен.
Може би конфликт в дългосрочен план, дори да са влюбени, ще започне да избива в един момент.
Може би "разминаване на полюсите".
Тук не става дума за налагане. В динамиката на двойката един път ще остъпи единият, в друг - другият, но зависи. Най-зряло и градивно е не да има "отстъпване" и после "напомняне", че сега е "мой ред", а обсъждане всеки път и взимане на най-доброто възможно решение след излагане на доводите и на двамата, претегляне на везните. Така сякаш и се гради и заздравяват отношенията, и връзката.
А и в края на краищата, ако не искат едно и също, не са един за друг.
Не ме разбра, обаче какво исках да кажа с болднатото
. Wink

Ариа, Рокстар искаше да каже следното - харесвам те, има химия, и ти казвам: "Маце", какво ще кажеш да излезем да се видим...вече детайлите се уточняват в движение кога, къде. Т.е. мъжът подема инициативата.
Това ми е мега странно, което описва Рокстар - да не съм бил сигурен дали искам, или не. Или го правиш, или не, няма средно положение.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 15:20 от Revoker

# 106
Болднатото може да бъде разбрано по един начин. Ако искаш по другия Wink ще трябва да доизкусуриш стилистиката.

# 107
  • София
Да, това исках да кажа.
Ривокър, колко много такива ги има, направо вече главата ме боли...
Мрън, врън, не знае сърби ли го, боли ли го, да си покаже ли бялото личице на слънце или да търси внимание онлайн...

# 108
  • Out of the Mix
Добре, Рокстар, някой като те "измота" 1 път, и почне да шикалкави, ти още го чакаш ли, какво?
При мен много бързо се случват нещата. То си личи, двама души, като кликват. Срещата, излизането е най-малкият проблем, вечерята, виното, без значение. Въпросът е после какво ще се случва, и дали. Simple Smile
От доста теми и престой вече тук достатъчен, разбирам, че за много хора срещата е манна небесна, то едни приготовления, едно чудо, умуване. Бе сложи един ток, една рокля, може секси Деним там според сезона, мъжът да сложи поне един хубав изчистен Деним, обувка, риза, може и без сако, фитнато яке някакво, мъжкарско, може дълго палто на по-хладно време, и се забавлявайте, бе хора. А, да и не на последно място с някой лев в джоба. Smile

# 109
  • София
Хич не чакам.
Просто водя някаква статистика, че нерешителните мъже стават все повече.

# 110
Хич не чакам.
Просто водя някаква статистика, че нерешителните мъже стават все повече.
Не ти ли е интересно защо ?
Или ти стига статистиката Simple Smile ахахаххаа

# 111
  • София
Ами, ако забием в статистиката и математиката, има много данни, от които трябва да тръгнем - възраст, разни там неща, извадки...
Ох, мързи ме вече. Петък е, имам си среща.

# 112
  • По света и у нас
Каква била гаранцията че той щял да бъде последния. Ако той беше мъж на място и такъв който тя не би искала да загуби, това щеше да е гаранцията, че тя няма да погледне друг. Но уви той си показва рогцата, става мързелив  и на нея и изтъпява, започва да си търси друг - и в твоите очи тя вече е К! А в нейните очи ти си сговнен.

# 113
Едно е сигурно - ако попадна на някой такъв, със сигурност няма той да ми е последният, ако изобщо хване ред преди да му проличи много де Grinning
Ей така стават много, точно тия приказки лесно те превръщат от последния в поредния, че рязко почва да се търси нов.

# 114
  • Столичанин ама не в повече :D
Е, то това е резултат от сексизма в обществото ни, където на жената се гледа като на обект и собственост на мъжа. Нали знаете - мъж, който е имал много жени, е герой; жена, спала с много мъже, е курва. Човекът иска да изпъкне какъв алфа мъжкар е, дали от конформизъм, дали от чувство за малоценност - не знам.

Най-вероятно наистина не гледа на нея като жена. Такива изхвърляния са за мъжки компании. А пък мъжете с минимален усет и опит знаят, че на повечето жени такива разговори са неприятни, а на самохвалства колко са търсени и желани не вярваме. Simple Smile
Не е свързано с никакъв сексизъм, а с различната стойност на едно и също нещо за различните полове. Иначе без значение какво се твърди тук е неоспорим факт, че един мъж ако е обект на интерес от други жени или е във връзка става много по-привлекателен отколкото абсолютно същия мъж, ако е сингъл и няма контакти с други жени. Просто женската природа. Sunglasses
Глупости трябвало 100 неща, някои мъже просто си го могат. Тези, които не могат се чудят какво по-напред да развият, за да се класират. А това, че много мъже нямат елементарни критерии, си е тяхна заслуга. Ми имайте де!
Напротив това с простоможенето са глупости, но ти като жена, никога няма да го разбереш. Един мъж за да стигне да можене трябва достатъчно да се е развивал, докато при една жена не стоят така нещата, но спирам дотук.

# 115
  • По света и у нас
Аз съм виновна, че Еди кой си има наклонности да бъде търтей или ракета….
АЗ?
Как точно? Ако мъжа си е амбициозен, си е амбициозен от малък. Знае какво иска от малък. Нито жената го е направила нито нищо. Такива можещи мъже имат по 10 жени и никоя не го пуска въпреки, че знае че не само неин.

Точно тези най ерудираните жени, дето печелят повече от мъжете си знаеш ли как си смазват мъжете. Ти не знаеш за какво говориш въобще, гледал си ютюб и сега идваш да декламираш на инселите теориите.

# 116
  • София
Артист, да, една жена може да окрили един мъж, но никой истински мъж няма да държи жената отговорна за това, че няма собствен ход. Като не ти е добре с дадена жена, тръгни си, а не реви, че не ти е предоставила възможност да летиш.

Джеръми, да, ние жените нищо не разбираме, тъпи сме Joy И вие горките мъже страдате от това и вместо да носите света на раменете си, гълтате червени хапчета и щурмувате бг мама Laughing

# 117
  • По света и у нас
Между другото това съпоставяне което Джерами толкова обича да го развява, на мъжа му коствало много да се развие, а пък на жената и трябвало само да е жена за да и стана нещата. Еми не е баш така.
Едно че заплащането към мъжете и жените е различно, жените се борят със стереотипи които трябва да разбиват, красотата е нож с две остриета и още куп неща. Мъжа си има предимства различни от предимствата на жената и двете величини са несравними. Може мъже да има нужда от повече време да му узрее тиквата за да се представи по- добре, но веднъж като дръпне не можеш да го стигнеш, а жената трябва да хване един прозорец между 20-30 години и да свърши всичко тогава, защото после е зарината от семейни отговорности. Това не е никак малко! Много мъже на 30 още нямат семейства, а жените вече са омъжени, народили и кариерата е във фризера.

# 118
Аз съм виновна, че Еди кой си има наклонности да бъде търтей или ракета….
АЗ?
Как точно? Ако мъжа си е амбициозен, си е амбициозен от малък. Знае какво иска от малък. Нито жената го е направила нито нищо. Такива можещи мъже имат по 10 жени и никоя не го пуска въпреки, че знае че не само неин.

Точно тези най ерудираните жени, дето печелят повече от мъжете си знаеш ли как си смазват мъжете. Ти не знаеш за какво говориш въобще, гледал си ютюб и сега идваш да декламираш на инселите теориите.

Е как да е друг виновен. С поведение как. Ама вие наистина си вярвате на глупостите които пишете. Сама даже пишете че 10 жени се лепят на един амбициозен мъж. Защо се лепите на него като виждате че е зает. Защо не хванете един неамбициозен и не го направите амбициозен? После този амбициозния не искал да бъде с вас. Ами той като има 10 като вас и те приемат че той е с други за какво говорим. Пак вие сте си виновни. Като станете на 30+ вече търсите успелият мъж. Ето ви грешката!!!
Като станете на 20 търсете момчето което има потенциал и го развийте!!! За това природата ви е дала да се развивате по рано от мъжкият пол!!!
Намерете го и не го пускайте. Вие кво правите намерете свястно момче, той се старае и накрая ви омръзва защото сте видяли някакъв смотаняк в кръчмата и хлътвате по него щото видеш ли има татуси. Той ви бие а вие още повече го обичате. А момчето си придължава пътя става успешен и после си скубите косите. От горе на това вие жените ни избирате и после пак сме ви виновни. Ами то на крива ракета космоса й виновен.
Мислете с тия глави!!!

# 119
  • София
Абе не сме ви майки да ви развиваме Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт