Отговори
# 660
Ех, какви чудесни снимки на бебоците ❤️ много ви се радвам и стискам палци всичко да е наред! ❤️

# 661
Не съм Теди и не съм длъжна на никой да се обяснявам . Даже с една жена си пратихме неща по Еконт. Не знам какво съм излъгала ,това че тестовете дават фалшиви черти ,аз вина нямам . Пуснах си кръвни ,за да няма повече чуденки и датата я пише отдолу дори.
 Страхотна снимка на Кактус, прилича на девойка.

# 662
Red_Roses, благодаря, но на ехографа по едно време май развяваше достойнство, но още не е сигурно 😅
Стискам палци за положителен резултат!
Съжалявам, ако сме те набедили, просто и тя пише по същия начин от не знам колко профили и е пациент на Цветков 😁
ПП ти от къде си?

# 663
theDoodLe, аз така чаках 1 седмица да ми се обадят при обещани 3 дни, най-накрая им звъннах аз и ми дадоха час по телефона за лекаря за който поисках. Това се случва миналия месец, когато Цветков още беше там.
После ходихме мъжа ми да си прави изследвания и отидох на регистратура да си сменя часа, поисках за Персенска за Ноември и момичетата бяха така любезни да и отворят графика и да ми запазят час за след 2 месеца.
Според мен няма нужда да чакаш, може да звъннеш. Simple Smile

# 664
Red_Roses, наистина се надявам момичетата тук да грешим, защото иначе да знаеш, че не е забавно изобщо. Стискам ти палци за кръвния тест, ще е хубав подарък за скорошния ти рожден ден. Поне предполагам, че скоро си имала, тъй като преди 10 дена като се включи писа, че си на 30 години.

# 665
Дай Боже колкото пъти Теди се появи 10 пъти повече тестове с две черти! Wink Simple Smile
Момиче имаш нужда от професионална помощ. Ако искаш да се впишеш - няма проблем, но едни и същи неща - дразнят Теди, разбери! Имаме си по-важни неща от това да те четем. Дано най-после забременееш, че да си имаш занимавка в друга тема. Пожелавам ти го искрено!
Хубав ден, момичета!

# 666
Благодаря. Това с годините ми е болна тема хаха. това няма значение .   Иначе за всичко сте прави ,грозно е някой да се подиграва с болката на хората и никога не бих го направила. Пожелавам на всички да забременеят и да се прехвърлят в отчетните.

# 667
Последната една-две страници от тая тема са ми дежавю, само псевдонимът е различен

Както и да е. Кака ви отиде да пусне едно ЧХГ да е спокойна утре при козметичката Grinning

# 668
Съншайн, и аз останах с впечатление, че много момичета се пренасочиха към Чапанова. Благодаря, че сподели от първо лице, стискам палци тя да е вашата лекарка!
Наси, спомням си и твоите разкази, ще видим къде ще ми излезе късметът 😌
Сис, благодаря, много полезна информация. Ще им дам една седмица и после ще звъня значи.

# 669
Една приятелка попълни формата на 27.09, вчера ѝ звъннаха и ѝ дадоха час за 14.10 (при Тихомирова). Бързо се случват вече нещата в Надежда

kactus, Heart

# 670
Сега чета препоръките на Русев да се следи д-димер и ATTP. Знаете ли кога се изследват? Да ги пусна ли в понеделник с второто ЧХГ ? Той ми е пускал и някакви тромбоцитно левкоцитни агрегати. Дали трябва да се пускат пак? Някой пускал ли е?

# 671
  • На изток от Ада
Сега чета препоръките на Русев да се следи д-димер и ATTP. Знаете ли кога се изследват? Да ги пусна ли в понеделник с второто ЧХГ ? Той ми е пускал и някакви тромбоцитно левкоцитни агрегати. Дали трябва да се пускат пак? Някой пускал ли е?
слага се клексан или фраксипАрин и се следят.
Тромбоцитно левкоцити алергати аз при него

# 672
А не може ли нещо да се пусне за да се прецени дали има нужда от кръворазреждащи? Русев малко наизуст имам чувството че ги е изписал.
слага се клексан или фраксипАрин и се следят

# 673
Mel аз съм на Клексан и ги пускам 4 часа след поставяне на инжекцията. Ако ти не си обаче, нямам идея дали има значение кога. Ако имаш връзка с Русев му пиши и питай.

# 674
mel честито и да, аз съм следяла коагулация без да съм на кръворазреждаща терапия. Всеки месец от бременността съм пускала целия пакет, сутрин на гладно. АА ще се включи да обясни кога препоръчително се пускаха след положителен тест. На мен лично ми беше казала, но забравих 🤦🏻♀
Сис честито и на теб, стискам палци на слънцата 🍀 и на всички останали също желая късмет

Общи условия

Активация на акаунт