Отговори
# 690
Според мен повтори цитонамазката на друго място задължително, защото много пъти съм чела за фалшиви резултати. Както и колпоскопия. Дано да няма проблем! Hug

# 691
  • На изток от Ада
Според мен повтори цитонамазката на друго място задължително, защото много пъти съм чела за фалшиви резултати. Както и колпоскопия. Дано да няма проблем! Hug
при Б не правят колоскопия.
Аз имам при Б но само ме гледаха с колоскоп

# 692
Наси, аз нали го бях закъсала с това ЧПВ и точно същата група, та ме увериха, че се правят колпоскопии, за да се следят измененията по-начесто. Цитонамазките задължително течнобазирани, също е важно описанието на патолога какво е.

# 693
Елисиан, последните години винаги съм била пап1. Юли месец от цервикален канал ми излезе пап3А, а от порциото пап1. Повторих след месец и излезе пап2. Преди втората намазка слагах флуомизил. Юли месец ми правиха и колпоскопия, всичко беше чисто.
Твоя док какво казва, съветва ли да я повториш?

# 694
Red Roses, хората след инвитро на 5-дневен енбрион рядко правят на 8 ден тест, но ти се мяташ да проверяваш. Сама си виновна, разобличи се пак. Личи си коя си наистина. Помисли дали не е по-разумно да инвестираш парите от уринарни и кръвни тестове в разговор с квалифицирани психолози, които ще ти помогнат да намериш пътя си. Без лошо го казвам.

ElysiaN_Sunshine, може да си имала леко възпаление или пробата да не е взета ок. Повтори на друго място и дишай.

Кактусче, мисля, че ще е момък 🥰

# 695
Благодаря ви. В препоръката на цитонамазката пише именно колпоскопия, ще видим в понеделник какво ще каже АГ и дали ще я правим (не знам прави ли се при Б, виждам, че и тук мнението е противоречиво). Ходя в Надежда и уж им имам доверие за резултатитв, но записах и един час по ЗК за другия петък в Св. София.

Както ми беше нетърпеливо до понеделник за прегледа относно Б, сега съвсем едвам ще дочакам. Много рано се почна с притеснения и драми, надявам се все пак всичко да е наред и Б да се развива добре, защото нямам никакви симптоми последните 2-3 дни.

# 696
Elilysian_sunshine, А правили ли са ти изследване за бактерии, преди време един АГ ми обясняваше как масово на жените им взели цитонамазки преди да се лекуват проблеми отдолу  и ,че поради тази причина излизали лоши резултати масово. На мен първо ми даде глобули, като настояваше цито да е след това. Другото ,което знам е ,че за да е обективна цитонамазката, се прави най - рано през три месеца. Според мен като за начало не се шашкай, убедена съм, че няма да е толкова сериозно, колкото и да е трудно, опитай се да не се стресираш много точно сега.🍀

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 18:46 от Espresso

# 697
Еспресо правиха ми и микробиология тогава. Там нещата изглеждат добре ако разчитам правилно.
Ще споделя повече след понеделник, за да не обсебвам темата сега.
Благодаря ви за подкрепата 🤗

# 698
Elysian, надявам се всичко да е наред!
Hardcandy, какво стана с ЧХГ?

Тези от вас, които са запознати с тестовете за О на easyhome, може ли малко помощ , че нещо и с приложението не мога да се оправя. Та 18 ден ми е, убих се да тествам, защото съм с ранна О, съответно пик на ЛХ съм имала най-късно до 14 ден от М. Та тествах аз, положителен не видях, имаше по-видими тестови линии, но с всеки следващ ден избледняваха. Приключих с тестването преди 2дни, че свършиха Grinning и днес дойдоха easyhome и викам да пробвам. Ей го резултата:
Скрит текст:
.  Наживо не са еднакъв цвят. Тези от вас, които ги ползват , стават ли хубави еднакви черти или теставата по-наситена от контролната?

# 699
При мен стават хубаво наситени (не и този месец, че са ми хаос резултатите)
Скрит текст:

Elysian, дано повторната цитонамазка е наред или да е временно възпаление!

# 700
Elilysian_, при възпаление също може да се появи лош резултат от цитонамазка. Вижте микробиологията и да ти пуснат и HPV тест за високорисковите щамове. Надявам се, че ще се окаже нещо безобидно.

# 701
  • Be realistic - plan for a miracle.
Стават еднакво наситени, че и по-наситена контролната от другата, както си трябва.

# 702
Елисиан, наистина може да е от инфекция, така че полежавам спокойствие и успех!

Аз бях на преглед днес и добре са тръгнали фоликулчетата. Днес ми е девети ден и има 4 броя по 13мм, 6 броя 12 мм и 2 броя по 11. Само са още малки и отлагаме предполагаемия ден за пункцията с два дни или на 14 ден от цикъла. Радвам се колко са равномерни и само се надявам да зреят в тях здрави клетки. Hands PrayHands PrayHands Pray

Пуснахме и хормони и Естрадиола е 2452, което отговаря на около 200 на фоликул. Нали над 300 трябва да стане? ЛХ ми е паднало под долна граница (1.2), но предполагам, че това е от терапията?

# 703
anigo става и по-наситена от контролната черта, но го дръж винаги правилно, в момента ти е сниман наобратно.
За цитонамазката, особено пък бременна не бих повтаряла толкова скоро. Тест за чпв също е напълно излишен в случая. Само и единствено колпоскоп (да естествено че се прави и на бременни) и то от лекар, който знае какво гледа (аз препоръчвам силно Иван Димитров в Адела) И ако цитонамазката е правена от Дренски (отдолу трябва да пише името на изследващия доктор)  ми е ясно защо в такава, тоя цитолог на всички пише чпв. И освен групата то си пише какво точно е проблемното (например клетъчни промени свързани с нещо си; атипични клетки и подобни)

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 21:20 от AlisonParker

# 704

Излязоха моите секрети. При мен уреаплазма е отрицателно , а при мм се открива
Тази бактерия , която имам някоя от вас имала ли е,  как се лекува,  пречи ли при евентуална бременност,  или забременяване
В понеделник съм при Аг за евентуално лечение

Общи условия

Активация на акаунт