Отговори
# 705
Имаш гъбички от което май може да позитивира гарднерелата. По принцип Gardnerella vaginalis е бактерия, която съжителства заедно с други бактерии във влагалището, за да го предпази от инфекции. Когато бактериите Gardnerella се размножат твърде много, може да се развие инфекция, наречена бактериална вагиноза
Трябва да се лекуваш и ти за уреаплазма щом мъжа ти я има.

# 706
Момичета, всичко е наред, спирам да тествам:

Пак е повече от двойно увеличението и то за 46 часа, че и прогестерона се е качил.
Вече на 18.10 преглед при Чучумишев.

# 707
Шмугвам се да питам има ли смисъл да се занимавам да пускам пак в неделя примерно или нещата са ясни как ще приключат след 2-3 дни.

11ти ден след овулация, с особено “парене” в матката от вчера, бледо-бежаво-никакво зацапване също от вчера, да кажем за целия ден се събира количество около 20 стотинки на ежедневна превръзка, базална температура около 37.
Цикълът се чака в понеделник.

# 708
  • На изток от Ада
Аз пак ще говоря с ММ

# 709
Candy, не се знае. Може пък да вземе да се качва. При мен, колкото пъти съм пускала ЧХГ резултатът е бил зловещо отрицателен 0.10 Grinning
Изключвам, когато забременях.

# 710
  • Замък сред облаците
Кенди, препикай тест в неделя и ще е ясно Simple Smile ако е положителен пускаш в понеделник и така.

Наси ❤ стягай го в кръста твоя мъж Simple Smile

# 711
  • На изток от Ада
Кенди изчакай до понеделник. И пробвай с тест.

# 712
Candy, не се знае. Може пък да вземе да се качва. При мен, колкото пъти съм пускала ЧХГ резултатът е бил зловещо отрицателен 0.10 Grinning
Изключвам, когато забременях.
И при мен, аз освен нули и тройно завишено патологично чхг при себе си не съм виждала. Та не знам как се тълкува това.

# 713
  • На изток от Ада
Дано е положителен резултат Кенди, ако искаш питай и в темата за чгх

# 714
Ами теоретично е в зоната на отрицателния резултат. Нямам особени очаквания.
Ще видя до неделя какво ще се случи.
Стиснете по един палец, да има Expressionless

# 715
  • На изток от Ада
Aко е имплантация не е ли рано за тест?

# 716
Мнооого хубави нашите бебета бее Simple Smile Green HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

*
Аз как разбирам, че Теди е в темата, като започна да не чета на дадена потребителка постовете, значи това е Теди или нещо идентично.

*
Иначе имам и служебен и личен на д-р Тихомирова, от служебния тя ми се обади, да пита как съм, бях в болница. Този начин не го препоръчвам на никой, ако ви трябва искайте си го.
Вече като бременна си инсталирах вайбър, че всички доктори искаха по вайбър да им пращам неща и така се стигна да искам да пратя нещо на д-р Тихомирова, която се оказа, че няма вайбър на служебния и ми даде личен. Много съм обрана, два пъти съм пратила по-крива микробиогия да питам к'во да пра'а, но главно пращам снимки на малкия Simple Smile Мисля, че доста се радва.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 22:41 от Одри ♡

# 717
Здравейте, дами! Най-накрая реших да се включа и аз във вашите редици. Simple Smile Следя ви всъщност от доста време /може би над 7-8м/, но тъй като досега не сме били от хората с проблеми /уж/ и някак ми беше неудобно да се включа и да мрънкам, още повече, че тепърва започвахме опитите. Само черпех полезна информация. Simple Smile Но реших, че вече  имам нужда да си обсъждам с някого болежките и трепетите покрай целия този процес. Та, ей ме на. Simple Smile Накратко - имам една успешна непланирана бременност преди почти 6г. Януари решихме, че вече сме готови за номер 2 и февруари забременях, но уви. В 9та седмица се установи, че плодът няма сърдечен пулс и се наложи кюретаж. След като пуснах витамини се оказа, че съм с потресаващи нива на вит.Д, фолиева.. След 3 месеца и малко в бокса, решихме да подновим опитите като междувременно вдигнах стойносттите с помощта на спрейчетата на Бетър Ю. И след 2 неуспешни месеца, този видях отново две черти няколко дена преди датата на М, но уви бяха доста бледи и не се насищаха. Пуснах кръвен - ужасно нисък прогестерон и ЧХГ по-малко от 10. Между другото, положителното нещо от това, че дадох една торба пари за тестове, е че установих, кой е с най-ниска чувствителност. Писалката на Clear Choice за 3 дни преди датата показа най-ясна черта. И разбира се, резултатът е ясен - БХ. Преди малко ми дойде, така че вече съм спокойна. Говорих с ММ да пусне спермограма, но ще умуваме къде и кога. Засега не мога да кажа, че съм се притеснила много, защото очевидно забременявам сравнително бързо, но имам опасения, че проблемът е в качеството и то при мен. Не съм от здравословните и в работата има доста стрес,  но ще взема да поработя върху отказване от вредните навици. И може би това е поредната червена лампа да се стягам в кръста. Стискам палци на всички скоро да се изнасяме към отчетните теми. Simple Smile

# 718
Nani, уреаплазмата се лекува и при двамата партньори, защото се предава по полов път. Твоето изследване май е от влагалищен секрет? При мен утреаплазмата се изолираше в цервикалния.

Наси, успех! Дано стигнете до консенсус.

Hard candy, по-добре виж първо черта на домашен, преди кръвен. Успех!

Mama bear, добре дошла. Биохимичните май са често срещани. Щом си възстановила витамините, може всичко да се случи естествено съвсем скоро! ☺

# 719
MamaBear, добре дошла и тук!
Пожелавам ти до края на годината да си отново бременна и този път с пухкав финал накрая! People Baby

Общи условия

Активация на акаунт