Отговори
# 720
  • На изток от Ада
Msmmabear, добре дошла..

# 721
Mamabear, добре дошла! Пожелавам ти в най-скоро време да си бременна и успешен финал! ❤

# 722
Вики, благодаря много Heart Да, подготвям се за заповед от Ноемврийското заседание и се надявам и тогава да стартирам. ЦС ще правя по препоръка на Кисьов, предната ми е от преди година и два месеца и според него е добре да направя още една.
Еми, стискам палци посленото инсе да е успешно и до финал.
Ванила, чудесни са фоликулите, да извадите много качествени яйцеклетки.
Елисиан, дано всичко да е наред при теб. Съгласна съм с Еспресо, че точно сега не е добре да си вкарваш допълнителен стрес. Успокой се, наслаждавай се на почивните дни и в Понеделник те чакаме с добри новини след прегледа.
Кенди, стискам всички палци и за теб.
Наси, дано се разберете с ТМ и да подновите опити скоро.
Мамабеър, добре дошла с пожелания за скорошен успех до финал.

# 723
Ванила взеха ми цервикален и влагалищен секрет. Ще го лекуваме и двамата
Успех на теб с фоликулите! Hug
Мамабеар дано не се задържаш дълго!

# 724
Здравейте, момичета,

Преди няколко дни писах с бледи чертички на тестове след трансфер. Исках да споделя, че трансферът е неуспешен. Това беше 2-рия ни трансфер и нямам повече замразени, така че започваме отначало.

Сега трябва да изследвам АМХ, а преди първата стимулация беше 0.7. Чета, че в някои лаборатории резултатът излиза завишен, имате ли такъв опит (надявам се на резултат над 0.5, за да кандидатстваме пак по фонда)?

Понеже досега никога не съм имала имплантация, дали е добре да изследвам антифосфолипидни тела?

Чудя се какво още мога да направя, защото май опитахме всичко без пид и имплантационен прозорец.

Благодаря Simple Smile

# 725
mamabear, добре дошла и ти желая скорошен успех!

nasi, стягай го ТМ! Нова година чука на вратата,  стига само си е мислил оправдания

hardcandy, стискам палци да е много ранно положително ЧХГ!

vanesa, съжалявам Sad за мен е по-смислено да правите ПИД. Антифосфолипидните мисля имат отношение към износването, не съм имплантацията. Да ме поправи някой ако греша.

# 726
  • На изток от Ада
Ванила успех!
Ванеса съжалявам!

# 727
Честито на всички видели двете чертички! Hug

Аз снощи пак сънувах, че имам положителен тест и тази сутрин със ставането си направих един. Не знам колко дена след О съм и дали изобщо е имало такавя,защото този път не успях да хвана с тестове. Но съм си 25ти ден от цикъла, та трябва да си покаже.
Абсолютно отрицателен си е тестът де.
Та засега положителните са само в сънищата ми. Grinning

# 728
AA Може ли да те помоля да кажеш мнението си за изследваният, пробата е взета 4 часа след поставяне на 0,4 Клексан. aPTT е ниско и не знам дали трябва да с панирам.
Скрит текст:

Това е от преди месец

Бях спряла DHA 4 дни, че чаках доставка и от четвъртък го приемам по 500мг. Заради силното гадене ми е трудно да пия и вода, но ще се напъвам някак.

Vanessa Съжалявам са отрицателният резултат. Аз не съм компетентна, но бих дала съвет да се направи ПИД на следващите ембриончета, за да се изключи възможната да е там причината. Иначе аз съм правила офис хистероскопия, за да се види как е лигавицата и дали всичко е наред. Минах и през имунолог и пусках кръвни изследвания в Александровска. В крайна сметка забременях без никаква имунологична терапия, но все пак може да е въпрос на късмет.  Не помня дали със Сенкова правихте надраскване на лигавицата преди трансфер и Фертилити тест. Моят съвет е да не спирате опитите и дано да имате моят късмет. Аз забременях естествено на следващият месец именно след вторият неуспешен трансфер. Късмет ❤

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 12:26 от Пълнолуние

# 729
  • Замък сред облаците
АПТТ ти е ниско, сгъстена кръв. Хубаво е да се обсъди увеличаване на дозата или включване на натаспин.

# 730
АПТТ ти е ниско, сгъстена кръв. Хубаво е да се обсъди увеличаване на дозата или включване на натаспин.
[/quote

Моето АПТТ също е ниско. Коментирала съм с Тончев и Иванова и двамата бяха на мнение, че гледат основно анти ха за промяна на дозата. Все още съм на 0,4.

# 731
И моето АPTT е на долна граница, но Тончев каза, че няма проблем и дозата ще се променя спрямо анти-Ха.

# 732
Благодаря Ви момичета. Аз забравих, че включихме и Циклогест, който не знам дали има отношение, но ще питам лекаря кога да го спирам.

# 733
  • На изток от Ада
Прогестерона сгъстява кръвта.

# 734
Момичета, каква е разликата м/у Кломифен и Фемара?! Какво се цели в единия, и в другия случай?

Общи условия

Активация на акаунт