💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 693
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 315
Утре ще се  изтрепят

# 316
Кралев изключително много си повярва и загуби доверието на всички, което е доста сериозно постижение за 3 дни. Наистина да направиш Димитър моралния победител в този спор си е постижение.

# 317
  • Варна
След анонса за утре, се вижда че "Момичето със сините коси" си е в играта. Явно Кралев е на блатото

# 318
  • София
"Аз съм добър на всичко".... леле леле!
Колкото ме дразнене Димитър в началото, Кралев направи така, че да ми стане симпатичен, ужас' 🤣

# 319
За пръв път от всички сезони гледам от началото и редовно, и ми е странно как може да държиш толкова време хората на блатото гладни Confused то е ясно, че в битка ще са по-слаби
За сега най ми харесва Микяй
Негативно съм настроена към жените в синия отбор

# 320
  • София
Моля оценете епизод 10

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 321
Ще се изплаши ли Мартин от отмъстителността на парите на Кралев? ИВ ще свърши, а животът ще продължи... Но и Благой би бил добър  избор. Морално ще си подкопае имиджа, ако изпрати жена. От друга страна, ако станат 5 мъже ще са много силни в определени игри- особено на варели...

# 322
# 323
  • Някъде в Матрицата
Какво ни подсказа утрешното промо за жълтите? Митака и Добрин са на терена, както и Малвина. Ако е мъж, новият съквартирант на блатото, то това ще е Кралев или Благо. Ако е момиче, Пелипенко (дано  не си заслужи в някакъв момент да я кръстя Пепелянко 🤣) или Крамарска. Но не мисля, че Мартин ще прати момиче. Та залагам на мъж. Лично аз, препочитам "льо розе" да внесе аристократизъм на блатото. 🤣🤣🤣

# 324
Кралев към блатото. Понеже е комплексен и го бива във всичко.

# 325
Абе как пък един мъж не каза на Мартин, брат изпрати мен, достатъчно силен съм да се върна. Никоя от жените ни в племето не заслужава да ходи там. Сори ама такива са ми жалкари Кралев и Благой, гледат как да си спасят з..ниците като жертват някое от момичетата.

# 326
Е да не са луди. Кой нормален би се жертвал така. Като има 90 шанс на съвет да го изгонят .В тая игра място за джентълменство няма.

# 327
# 328
Те освен, че искат да си спасят задниците, ами и имат съотборничките си за прислужващ персонал. Как да не ги пратиш тез мъжкари в блатото. Жалки, смешни льольовци.

# 329
  • София
На мен ми се стори, че мернах Благо на промото, освен изброените. Явно Кралев е Избраният.

Общи условия

Активация на акаунт