💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 694
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 375
  • София
На Светлин му направиха голяма услуга с двата избора на награда. Един вид е взел пари от немай къде, защото иначе е трябвало някой да иде на блатото и хоп Светлин е герой.
Мне, няма право да им казва какви са били опциите. По-скоро се опитват да настроят  съотборниците му срещу него.

# 376
  • София
Мартин е страхотен! Беше изключително добър на битката, а при влизането си в племето се държа много умерено, възпитано и открито. Много се радвам, че се върна в играта и се надявам да остане до края. Надявам се и да прати Кралев на блатото, но малко не ми се вярва, защото сега всичко изглежда много сигурно, че ще е той и очаквам да ни изненадат довечера.
Кралев как може да е толкова тъп не разбирам. Направи коалиция, която зависи от 2 жени и като отидоха в резиденцията започна да се държи с тях като с прислуга. Как очаква да са на негова страна? Този сигурно никога не е бил с жена, на която да не е платил.
Добрин все повече ми харесва. Показа и добро стратегическо мислене. Тук казвам браво и на Димитър, че му се довери.
За Светлин ми стана малко мъчно с този ужасен избор, който му дадоха. Не е лошо момчето, само е глупаво.

# 377
Някой знае ли защо Изабела я пишат Изабел? В Инстаграм е Изабела и миналата година на кастинг битката също й викаха Изабела.

# 378
  • София
Тези познавате ли ги? Sunglasses

# 379
  • София
Сенсей Гого колко играчи произведе до момента Grinning

# 380
Не знам за вас ,но на мен Димитър започва да ми става симпатичен

# 381
С това мятане по варелите довечера се притеснявам да не се пръсне някой силикон.

# 382
  • Русе
Не знам за вас ,но на мен Димитър започва да ми става симпатичен
О, на мен още в началото. Даже вече май повече играчи ми харесват от жълтото племе отколкото от синьото. Надявам се Мартин да не изпрати Малвина на блатото.

# 383
От къде на къде някой трябва да се жертва за друг?! Всички са отишли за едно и също. Това мислене ме дразни най-много... 6 сезона едно и също. Жените много силни и с претенции, ама някой да ги пази и бута до финал...

Абе как пък един мъж не каза на Мартин, брат изпрати мен, достатъчно силен съм да се върна. Никоя от жените ни в племето не заслужава да ходи там. Сори ама такива са ми жалкари Кралев и Благой, гледат как да си спасят з..ниците като жертват някое от момичетата.

# 384
Всъщност, всеки иска да си "спаси задника" и това е нормално. А доколкото видях - мъжете щяха да приготвят вечерята - овкусяваха месо, което ще пекат на скарата. Затова го казаха.

Те освен, че искат да си спасят задниците, ами и имат съотборничките си за прислужващ персонал. Как да не ги пратиш тез мъжкари в блатото. Жалки, смешни льольовци.

# 385
Димитър го следя още от началото внимателно. Той си подбира думите много умело според мен, много е сдържан, но не и страхлив. Много ми хареса реакцията му към Кралев като избухна. Каза му точно каквото трябваше, ни повече, ни по-малко. Няма я да му говори гальовно. Относно Малвина, на пръв поглед се закопаваше, но всъщност си създаде бетониран съюзник.
А че не са заедно ще стане ясно. Но само на мен ли ми се стори на промо кадъра със сенките, че е хванал за ръка Пелипенко?

# 386
Да си кажа и аз за вчера 😉:
 1. Венци е абсолютен бонбон.Въпреки комичния риболов,момчето показа как вместо да лежи и да се самосъжалява търси дори и безсмислен начин да се занимава с нещо и да разсейва мислите си. Спокойният и възпитан начин ,с който се противопостави на мрънкането на Габи ми хареса много. Искам го час по-скоро в истинската игра.
 2.За щастие въпреки продукцията Добрин отцеля!  Така се насладих на възможността да го видя като стратег! Жесток ход -Добри къртица. Погледа на Кралев беше безценен! 😂
 3.Радвам се ,че Мартин се измъкна.Симпатизирам на такъв тип хора,които дават усещане за спокойствие и уравновесеност. Допада ми,че мисли преди да говори.
4.Очаквам Кралев да мине на френска кухня - жабешки бутчета! Дано да не забрави да си вземе бурканчето с лютеница...
 5.Продължавам да се ядосвам за мъжете,които останаха на блатото- Борисенко,Стан и Венци.Жените там са ми скучни.

# 387
  • София
От червените харесвам всичките мъже и ме е много яд, че не са в играта. Споделям горното мнение за Венци, много е готин. Боя се, обаче че точно него ще изгонят. Дано греша.

# 388
И аз мисля, че жените ще насочат всичките си гласове към Венци - хем за да се подкрепят по женски, хем защото се видя, че Изабела е слаб и предолим съперник, а и по този начин ще отстранят силен играч. А защо Венци, а не Стан - защото Венци ги дразни и му се присмиват кокошките. Ако мъжете не се организират и стрелят по слабото звено - Изабела, Венци гори.

# 389
  • София
Откога на капитана на най-бедстващото племе не му предлагат храна?
Светлин го подкараха на къс пас.Първо Ралица го изложи пред всички как е гласувал за себе си,после му предлагат абсурдни неща,че му налагат и вето да не разказва нищо на племето си Simple Smile
Странни решения.Сега Светлин ли са погнали или цялото племе?
Той така и инак си е с двоен глас и Ренито,по-мразен няма как да стане.
Ако е насочено към цялото племе,защо?
Или са си удържали ресто онези 20 килограма мръвки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт