💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 685
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 390
ddarri, даваха сутринта след като жълтите влязоха в резиденцията, как момичетата почистваха свинщината, а Кралев и лакея му седяха на сянка.Не пипнаха ни метла, ни парцал.
Напомни ми Гатьо, и мнението му за жените, че никакви домакини не били😂, понеже не готвели и не миели😂😂😂

# 391
На някой друг промото за довечера не му ли напомня на предаването Wipeout? 😆 Само дето там елементите са някакви гумени, а не нагорещени и хлъзгави метални варели.
Там е комедия, а тук си е направо хорър. 🎃

# 392
Дааа,вече си имаме първият сготвен от продукцията. Кофти ми е за момчето,въпреки нелепата му коалиция...

# 393
после му предлагат абсурдни неща,че му налагат и вето да не разказва нищо на племето си Simple Smile ]

Аз това с ветото съм го пропуснала. Затова реших, че го правят герой, а те милите го бутат към изхода.

# 394
Опитват се да направят играта по-интересена и заплетена, в случая на гърба на Светлин.

Това с неказването не го разбрах съвсем - той може ли да им каже все пак, че не са му предложили храна поне?

# 395
  • София
Дано не изгонят Венци от червеното племе. Много ми е симпатичен.

# 396
Дано грешиш! И аз харесвам всички мъже там.

От червените харесвам всичките мъже и ме е много яд, че не са в играта. Споделям горното мнение за Венци, много е готин. Боя се, обаче че точно него ще изгонят. Дано греша.

# 397
Какво е обратното на феминист? Щото май съм такова Grinning. Аз никога не бих влезнала в коалиция с жени. Като цяло не искам жена да печели. Не са ми симпатични 90% от тях. Да не кажа, че са ми противни.

Харесвам Силвия Радулова, но пак не съм за нея да печели.

# 398
Сигурно сексист. Satisfied

Какво е обратното на феминист? Щото май съм такова Grinning. Аз никога не бих влезнала в коалиция с жени. Като цяло не искам жена да печели. Не са ми симпатични 90% от тях. Да не кажа, че са ми противни.

# 399
И аз мисля, че жените ще насочат всичките си гласове към Венци - хем за да се подкрепят по женски, хем защото се видя, че Изабела е слаб и предолим съперник, а и по този начин ще отстранят силен играч. А защо Венци, а не Стан - защото Венци ги дразни и му се присмиват кокошките. Ако мъжете не се организират и стрелят по слабото звено - Изабела, Венци гори.
Продукцията няма да допусне отпадане на Венци на този етап - достатъчно е да си припомним първоначалното му представяне. Интересна биография, зрителски симпатии - дълго ще изкара в предаването. А и заслужено, ако някой ме пита.

# 400
Да бе щото Цецо предния сезон не допуснаха да си тръгне... Толкова ме е яд още като се сетя. За съжаление и аз предричам кратко участие за Венци.

# 401
  • София
За кой е пропуснал 😊

Моля оценете епизод 10

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 402
  • Germany

Какво мнение само, че и лайкове събрало…яко 😳

# 403
Назад съм, за да превъртам реклами, но съм потресена от този епизод. Светлин и Калоян са точно толкова вълнуващи, колкото онази учителка по английски миналата година и русото Вики. Спасителя почти удави този за спасение...Ужаст.

Много скучно беше. Уж гледах, а по едно време се събудих Simple Smile

# 404
Спасителен екип с кану... леле това е нова практика. И явно НЕработеща!!! Но, ако бяха тръгнали с буй да го спасяват сигурно нямаше  да стане в този епизод?! Несериозно отношение към сигурността на учаснтниците!

Общи условия

Активация на акаунт