Къща на село - необходимост, мода или набутвация?

• 50 543
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 990
Не намирам тема по въпроса има но е доста стара .. Предстои ни купуване на къща на достъпна цена но собственика е починал .. Та малко ме е шубе

От какво те е шубе по-точно?

# 991
Не намирам тема по въпроса има но е доста стара .. Предстои ни купуване на къща на достъпна цена но собственика е починал .. Та малко ме е шубе

От какво те е шубе по-точно?
И на мен ми е интересно да узная.

# 992
И аз не исках къща, в която е имало умрели 🙄

# 993
Че то в милиони домове са умирали хора... Дядо ми почина на дивана пред очите на майка ми. След като го погребахме спях на същият този диван... Ама ги говорите едни...

# 994
Сигурно в повечето апартаменти СС и в по-старите къщи също е умирал човек. И не един.

# 995

Единственото, от което си струва да Ви е шубе, е опасността от някакви подводни камъни зад достъпната цена. Вижте дали всички детайли са наред документално и фактически - законност и качество на изпълнение на строежите например. Другото е бял кахър. Ако толкова Ви притеснява - направете водосвет или друг пречистващ ритуал според Вашите вярвания. Успех с прекрасното начинание 😊

# 996
Че то в милиони домове са умирали хора... Дядо ми почина на дивана пред очите на майка ми. След като го погребахме спях на същият този диван... Ама ги говорите едни...
Ужас

# 997
  • София
Пфф, аз веднага реших, че потребителката се плаши от имотна измама.
Е разбира се, че във всеки дом е починал някой. Колко са хората, които са родени в чисто ново жилище?
Абуто, има такива, даже писаха в темата. Няма как човек да е на 100% сигурен как ще се чувства или какво ще се случи в бъдеще. Или има? Ясновидци?

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 21:48 от sofyia

# 998
  • София
Повечето хора, които купуват къщи си запазват и имотите в града, така че да имат вариант за връщане.

# 999
Знам че въпроса ми е малко странен, аз като цяло много трудно се адаптирам на други места .. Даже трудно заспивам на чуждо място .. Та в момента ту се радвам че вече ще си имаме , собствено жилище , ту ме е страх дали ще свикна ..

# 1 000
  • София
Да те запозная с мъжа ми да си се страхувате заедно 🤣. На него му трябват около 6 месеца на ново място.

# 1 001
Да те запозная с мъжа ми да си се страхувате заедно 🤣. На него му трябват около 6 месеца на ново място.
Моя е безстрашен където го сложиш заспива на момента 😀 Да те запозная с него и ти май си безстрашна 🙂 Което е много добре

# 1 002
Vanq Ivanova, хората са казали да се страхуваш от живите, от мъртвите няма защо. Правиш си основен ремонт и толкова.

# 1 003
Vanq Ivanova, хората са казали да се страхуваш от живите, от мъртвите няма защо. Правиш си основен ремонт и толкова.
Да така е , ще си правим ремонт лека по-лека ще ходя всеки ден да мога да свикна със новото място, новите съседи 🙂

# 1 004
  • София
Да, аз съм силно адаптивна. Трябва ми час, за да се почувствам добре, където и да съм.
Като си направиш удобства ще свикнеш.

Общи условия

Активация на акаунт