🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 136 933
  • 1 481
  •   2
Отговори
# 15
Записвам се и аз. За майка ми ще вземем външен хард, че все няма къде да си архивира снимките. Останалите още ги мисля.

# 16
  • София
Благодаря за темата!
Ще помоля за хубавия сайт за фотоалбуми.

# 17
Страхотна идея, но ще е много трудно! С всяка изминала година имам все по-малко нейни снимки, а от тези, които имам, ми е трудно да избера. Ще ми трябва поне година последователност, а аз не съм търпелива.
Аз правих фотоалбум за годишнина от сватба. Чакам го да пристигне. Виждала съм от сайта няколко направени на живо албуми и много ми харесаха като изпълнение и качество. В сайта се работи изключително лесно. Пускат и намаления, че не е много евтино. С телефонно приложение сканирах снимки на старите хартиени снимки и намерих снимки от по новите. По принцип идеята ми беше да сложиш след фотокурса нейни направени снимки, а не лични.

Ще помоля за хубавия сайт за фотоалбуми.

https://www.photobox.co.uk/

# 18
  • Замък сред облаците
Привет!
Тази година събираме финанси за бъдещо обзавеждане и се уговорихме с роднините да спестим от взаимни подаръци, само за децата ще има. Естествено, тази уговорка дойде след като бях поръчала някои дреболийки от Тему в края на август и мисля да остана с тях. Ще се отчета с коледни бисквити и ще сложа по една сладка лъжичка за кафе за всеки роднина към тях. В скрит текст слагам покупките от Тему.
Скрит текст:

Синът ми по Коледа ще е почти на 2 и половина и съм му замислила икейското дървено влакче с релсите.

# 19
Здравейте и благодаря за темата, звънче Simple Smile Миналата година ви четох, но нямах време за писане.
Почнах с обмислянето на подаръци, даже поръчах за мъжа ми и сина ми - ръчно рисувани дрехи. За сина ми ще е суичър с любим изпълнител, а за мъжа ми - тениска с логото на любимия футболен отбор.
Иначе и аз си правя списък с хората, на които ще подаря и си записвам идеи срещу името на човека. Надявам се на вдъхновение и от вас Simple Smile

# 20
Може ли линк за книжката с магнити
Като идея и за запис в темата споделям..

На моите деца около 1,5 години купих 3Д пъзели и проявиха интерес и сега допълвам постепенно с по няколко части вече
Тази пролет за подарък на друго дете взех, харесаха се.
Ако детето проявява интерес към редене, подреждане си тренира визуално паметта и фината моторика с ръцете
Скрит текст:

Наскоро гледах книжка с магнитчета за сглобяване на различните сезони, мисля да поръчам за образоване и игра

# 21
Записвам се и аз да следя темата. ММ иска еднакви коледни пижами за мен, него и детето. Ако сте поръчвали отнякъде и сте доволни, ще се радвам на препоръки. Намерих някакъв сайт ReSleep, но не знам колко е ок и почти всичко се е изчерпало.. Може би още не са почнали да зареждат.

# 22
В Sinsay пускат много коледни пижами като за цялото семейство. Съмнявам се качеството да е кой знае какво обаче

# 23
При положение, че догодина на детето едва ли ще му става Grinning Може да направя компромис с качеството, ще разгледам, благодаря Simple Smile
В Sinsay пускат много коледни пижами като за цялото семейство. Съмнявам се качеството да е кой знае какво обаче

# 24
  • Враца
За сега, само машината за газирана вода съм харесала за моят мъж, други идеи - нямам никакви.

# 25
При положение, че догодина на детето едва ли ще му става Grinning Може да направя компромис с качеството, ще разгледам, благодаря Simple Smile

Аз също си мисля, че особен смисъл в “дългогодишна” коледна пижама няма. Аз тази година също ще метна око.

# 26
За сега, само машината за газирана вода съм харесала за моят мъж, други идеи - нямам никакви.
И аз искам машина за газирана вода, защото много обичам. На каква си се спряла.

Аз искам и https://www.hygeawatersystem.bg/product/hws/ пречиствател за вода. Някой има ли я? Ползва ли я? Доволен ли е?

Ще чакам обаче черните петъци или коледните намаления, уж!

# 27
Тази година вещите ще бъдат сведени до минимум. Решила съм да подарявам емоции и образователни курсове, а и по този начин ще си спестя шопинг треската. Емоциите ще са билети за концерт или друго подобно, за тийнчето кулинарен курс, а за нас нещо от курсовете на БОК. Единствено за родителите ни се колебая какво да е.

# 28
  • Замък сред облаците

Аз харесвам тези на Familysta. Качеството е високо.

# 29
Звънче, благодаря! Проверявах и аз за темата. Аз съм готова с подаръците, че и хартия купих. Остана ми един мъжки да измисля и за дъщеря ми, на 13 години. Не ми хрумва абсолютно нищо...

Общи условия

Активация на акаунт